![]() |
To wkońcu gdzie ten zlot?
Kraków czy Wrocław? |
Cytat:
|
Cytat:
edit: jeszcze kurna na chwilę lecę.............................................. ................:\ |
5 latek... jak ten czas leci.
a pamiętam jak ten serwis nazywał się bodajże GAL CDR... :) łezka w oku się kręci, czytając to: http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/2000_11.php :P tak więc życzenia kolejnych 5 latek :D |
:sluze::tancerka::tancerka::tancerka:
wszystkiego najlepszego wszystkim userom i tym którzy tu tylko zaglądają i obyśmy doczekali nastepnego takiego jubileuszu |
Cytat:
|
:sluze: :sluze: :sluze: :sluze:
i obysmy co roku obchodzili kolejne urodziny CDRINFO |
Cytat:
|
Cytat:
|
@woitas Heh, fajnie jest tak czasami powspominac... ;)
Z jednej strony to wielkie gratz takiego swietnego serwisu oraz wielkie thx za taki swietny serwis ;p Co do zjazdu, to ja moglbym jechac w kazde praktycznie miejsce w Polsce, jesli tylko grzeniu by sie tam tez wybieral ;p |
Cytat:
No i żeby Zetoxa tam był.:D |
:ognie::sylwek::ognie::sluze::ognie::ognie::fala:: ognie::ognie::ognie::ognie::ognie: :) 100 lat...
|
Cytat:
|
Trzymac tak dalej :spoko: Serwis bedzie istniej do konca swiata i jeden dzien dluzej :piwo: fala:
Cytat:
Do Krakowa tez bym przyjechal :) |
@Rycho Chetnei bym pojechal na taki zjazd, tylko wszystko zalezy od Grzenia, bo mnie samego chyba nie puszcza, a z wujkiem to sie zawsze na sepa moge zabrac, ale ja nie wiem czy uda mi sie go namowic... ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |