![]() |
No właśnie u mnie się samo przed chwilą pojawiło, cache nie ma nic do tego, obrazek ma inną nazwę, więc gdy został podmieniony to lisek go pobrał ze stronki a nie z cache'u.
THX anyway. :D |
Tak jest 100 lat a może i więcej.........
|
To już pięć lat :) chlip, chlip... :) Dla mnie tylko rok, ale i tak się cieszę :)
Wiele zawdziczam CDRInfo... Trwajcie dalej |
Cytat:
|
Wszystkiego dobrego również ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności BGN, bo kilka postów wcześniej napisał całą prawdę i na temat ;) CYA |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak czy inaczej bardzo fajny jest. :D |
Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...
Co do pifka, to w Krakowie również kufel trzaśnie :piwo: :) |
Najlepszego dla całego zespołu i sądze że drugie tyle nie będzie problemem, bo w końcu 5 lat to dopiero początek ;)
|
Tak trzymać !!! :piwo:
:czar: |
No to gdzie i kiedy bo muszę jakis urlop kombinować :D
|
Oczywiście :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
I żeby forum przetrwało jeszcze 5 razy tyle :P I żebym mógł tu być przez cały ten czas z wami |
Cytat:
|
Spóźnione ale szczere życzenia :)
Wszystkiego najlepszego dla całej ekipy zajmującej się serwisem. Dzięki za to co robicie i życzę Wam dalszych sukcesów oraz tego, aby serwis cały czas się rozwijał. Wszystkiego najlepszego życzę również użytkownikom. W końcu to Wy pomagacie tworzyć ten serwis i przyczyniacie się do jego ewolucji. Obyśmy jak najdłużej spotykali się pod sztandarem CDRinfo oraz mieli czas, energię i chęci aby wspólnie przyczyniac się do jego rozwoju :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:27. |