![]() |
Spoznone troszke ale szczere zyczenia. Wsio najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwo:
A moze Olsztyn? ;p |
hej ale po co sie licytowac na miejscowosci? najlepiej zrobic ankiete z wojewodztwami i wybrac jakies miasto w tym wojewodzwie, do ktorego najwiecej chetnych forumowiczow bedzie mialo blisko...
ps. ale Lezajsk zlym miejscem by nie byl.... browar mamy na miejscu wiec problemu z dostepem do hmmm... eee... picia ;) by nie bylo :D |
@Predi, pomysł z ankietą świetny! :spoko:
Pozostaje czekać aż ktoś doda, rozbić tylko na województwa i już. AFAIK slotów tylko 10 ale na potrzeby TAKIEJ okazji chyba można przestawić w opcjach forum? :> |
Wszystkiego najlepszego :) ehh... to juz 5 lat cdrinfo istnieje... ciekawe jak beda wygladaly urodziny za kolejne 5 lat :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zlot hm... ciekawe, ciekawe ;)
A co ankiety to można zrobić, albo rozpocząć ustalać date zlotu :) |
Cytat:
Żartuję, tu tylko 1 user siedzi, choć może jestem w błędzie? :> |
Życzę wszystkiego najlepszego z okazji jubileuszu :piwo: no i oczywiście kolejnych okazji do świętowania ;)
pozdr. |
I ja dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj i dalszych jubileuszów - co 5 lat x 10 przynajmniej:) :sluze:
|
Oczywiście gratulacje, ale dla wszystkich, czyli twórców forum i tych co na nim z podkrążonymi w nocy oczami przesiadują, bo to my wariaci takie wspaniałe fora jesteśmy w stanie utrzymać i jeszcze być z tego dumni. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i oby tak dalej :piwo: :piwo: :piwo:
:sluze: 100 LAT |
Cytat:
Wielkich szans na moja bytnosc na tej bibie raczej nie widze....ale kto wie. Zreszta co ja bede duzo gadal - spytajcie Brzucha albo Zetoxy, jak to u mnie z czasem jest. Sam pomysl jakiegos zlociku no i okazja ku temu sa przednie. :) |
WSZYSTKIEGO NAJ ...NAJ.....SZCZODRYCH SPONSOROW TEZ......i oby tak dalej.
POZdraiwm (CALA EKIPE) cdrinfo |
Życzę wszystkiego najlepszego, jest :spoko:
Świetny serwis, oby tak dalej przez wiele kolejnych lat ... Pozdrawiam :piwo: |
moze zlot w samym srodku Polski :D to bedzie sprawiedliwe :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:02. |