Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   CDRinfo.pl ma 5 latek :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/cdrinfo-pl-ma-5-latek-53029/)

czero 06.06.2005 18:13

Spoznone troszke ale szczere zyczenia. Wsio najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwo:

A moze Olsztyn? ;p

Predi 06.06.2005 18:47

hej ale po co sie licytowac na miejscowosci? najlepiej zrobic ankiete z wojewodztwami i wybrac jakies miasto w tym wojewodzwie, do ktorego najwiecej chetnych forumowiczow bedzie mialo blisko...

ps. ale Lezajsk zlym miejscem by nie byl.... browar mamy na miejscu wiec problemu z dostepem do hmmm... eee... picia ;) by nie bylo :D

joujoujou 06.06.2005 18:54

@Predi, pomysł z ankietą świetny! :spoko:
Pozostaje czekać aż ktoś doda, rozbić tylko na województwa i już.
AFAIK slotów tylko 10 ale na potrzeby TAKIEJ okazji chyba można przestawić w opcjach forum? :>

kizio 06.06.2005 19:11

Wszystkiego najlepszego :) ehh... to juz 5 lat cdrinfo istnieje... ciekawe jak beda wygladaly urodziny za kolejne 5 lat :)

Matievoo 06.06.2005 19:55

Cytat:

Napisany przez kizio
Wszystkiego najlepszego :) ehh... to juz 5 lat cdrinfo istnieje... ciekawe jak beda wygladaly urodziny za kolejne 5 lat :)

Jak doczeka to forum 5 lat ;) ,ale pewnie coś sie zmieni

Bartez 06.06.2005 20:12

Cytat:

Napisany przez Predi
hej ale po co sie licytowac na miejscowosci? najlepiej zrobic ankiete z wojewodztwami i wybrac jakies miasto w tym wojewodzwie, do ktorego najwiecej chetnych forumowiczow bedzie mialo blisko...

ps. ale Lezajsk zlym miejscem by nie byl.... browar mamy na miejscu wiec problemu z dostepem do hmmm... eee... picia ;) by nie bylo :D

Już teraz Ci mogę powiedzieć, jaki będzie wynik: mazowieckie. 70% userów mamy z tego województwa, jeżeli wierzyć statystykom. IMHO ankieta bez sensu, no ale jeżeli chcecie, to nie widzę problemu. Z tym że tak jak powiedział ed, Wawa to nie jest zbyt dobre miejsce na zloty.

Piterniel 06.06.2005 20:15

Zlot hm... ciekawe, ciekawe ;)
A co ankiety to można zrobić, albo rozpocząć ustalać date zlotu :)

joujoujou 06.06.2005 20:15

Cytat:

Napisany przez Bartez
[...] jeżeli chcecie, to nie widzę problemu. [...]

Ale Irlandia też w ankiecie będzie? :mruga:
Żartuję, tu tylko 1 user siedzi, choć może jestem w błędzie? :>

*Vojtas* 06.06.2005 21:07

Życzę wszystkiego najlepszego z okazji jubileuszu :piwo: no i oczywiście kolejnych okazji do świętowania ;)

pozdr.

Dorian 06.06.2005 22:23

I ja dołączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj i dalszych jubileuszów - co 5 lat x 10 przynajmniej:) :sluze:

zene_k 06.06.2005 22:50

Oczywiście gratulacje, ale dla wszystkich, czyli twórców forum i tych co na nim z podkrążonymi w nocy oczami przesiadują, bo to my wariaci takie wspaniałe fora jesteśmy w stanie utrzymać i jeszcze być z tego dumni. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i oby tak dalej :piwo: :piwo: :piwo:

:sluze:

100 LAT

grzeniu 06.06.2005 23:03

Cytat:

Napisany przez rycho
Ja też pojadę w każde miejsce w Polsce, jeśli grzeniu tam pojedzie.:D:D:D
No i żeby Zetoxa tam był.:D

Widze ze tu jakis moj fanklub sie po cichu zawiazal ;)
Wielkich szans na moja bytnosc na tej bibie raczej nie widze....ale kto wie. Zreszta co ja bede duzo gadal - spytajcie Brzucha albo Zetoxy, jak to u mnie z czasem jest.

Sam pomysl jakiegos zlociku no i okazja ku temu sa przednie. :)

mensir67pl 06.06.2005 23:04

WSZYSTKIEGO NAJ ...NAJ.....SZCZODRYCH SPONSOROW TEZ......i oby tak dalej.

POZdraiwm (CALA EKIPE) cdrinfo

Arepo 06.06.2005 23:12

Życzę wszystkiego najlepszego, jest :spoko:

Świetny serwis, oby tak dalej przez wiele kolejnych lat ...

Pozdrawiam :piwo:

legion 06.06.2005 23:38

moze zlot w samym srodku Polski :D to bedzie sprawiedliwe :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:02.