![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cena części
Mam do was takie pytanko, ile bym dostał za taki sprzęt:
Celeron 900 MHZ ASUS Cusl2-c (płyta główna) 256 MB ram sdr133 zasilacz codegen 300wat + obudowa ?? Tylko te wybrane części. Ewentualnie moge dorzucić DVD lg 40/12 Sprzęt ma prawie 3 lata (jakoś tak niedługo kończy-kupione okolo pażdziernika 2001) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
A po ile stoja na allegro?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
Nie chodziło mi o taką odpowiedź. Allegro jak najbardziej obskoczyłem. Chodzi o ceny np giełdowe albo ile mogę za to chcieć aby cena była korzystna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Pisze nowy post a nie edytuje stary ponieważ robiąc tak post ten nie znajdzie sie na pierwszym miejscu. Naprawde mi zależy....
Znajdą się jacyś znawcy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
za RAM powinieneś dostać w okolicach 100-130zł (o ile to są pamięci dwustronne), a co do całej reszty to jakoś nie nastawiaj się na zbyt dużo (jeśli wziąłbyś za resztę 100zł to chyba powinieneś się cieszyć)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Myślę że... z 500 zł za całość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
i to max wiecej nikt ci nie da
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() ...ale jak się dowiedziałem, że moje 512MB sdram chodzą po 100-150zł w skupie to też się z deczka załamałem :/ a i tak nikt nawet nie chciał na nie patrzeć na giełdzie :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co do pamięci - to mnie trochę zdziwiło, bo jeszcze nie tak dawno SDRAM-y były naprawdę w cenie. Przez pewien czas nawet droższe niż DDR. No ale cóż, widać już naprawdę stary sprzęt jest warty tyle, co i nic... Tak szczerze mówiąc, to jeśli ma się w domu jakiś stary komputer, to właściwie nie opłaca się go sprzedawać. Dostanie się za to w najlepszym przypadku grosze, a tak zawsze może się do czegoś przydać. Ja teraz będę się zastanawiał, co zrobić ze starą kartą graficzną (GeForce II GTS Pro 64DDR). Jest naprawdę świetna i długo mi służyła, a pozbywam się jej tylko dlatego, że mam inną, nowszą. A za tą starą. jeśli dostanę ze 120 złotych to wszystko. Dlatego wcale niewykluczone, że ją sobie po prostu zostawię. A nóż się kiedyś przyda do jakiegoś składaka, a nawet jeśli nie, to i tak niewiele pieniędzy stracę nie sprzedając jej.
![]() |
![]() |
#11 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
za poszczegolne czesci wezmiesz wiecej... mozeszmiec jednak problem ze sprzedaza, bo np. celeron bedzie mial popyt ale plyta glowna srednio na jeza i jesli ktos bedzie chcial kupic osobno to za grosze... Taka plyte glowna to ja widzialem ostatnio za 25-35 zl, facet co sprzedawal to na gieldzie (Wroclaw) chcial sie nawet jeszcze targowac pamieci SDRAMy jesli nie sa to Kingstony albo inne firmowe sa malo warte, do tego sa uzywane wez pod uwage... Zasilacz czy obudowe to zawsze widuje na takich targowiskach typu dworzec swiebodzki we Wroclawiu, ale niespodziewaj sie ze tam ceny sa wygorowane, ostatnio jakis dzieciak cenil sobie komplet obudowa + zasilacz (choc nie wiem czy sprawne) za 20 zl Podsumowujac, zamiast to sprzedawac, zostawic sobie jak drugi komputer w domu dla siostry, brata, ojca, dziedka itp., chyba ze nie jest potrzebny... wtedy lepiej jest sprzedac calego od razu komus kto ciebie zna i chce miec tani zestaw dla malego dziecka "aby sie uczylo" a tak swoja droga na allegro jesli zdecydujesz sie sprzedawac pamietaj o kosztach prowizji za udostepnienie towaru, to czasem moze sie nie oplacac, dlatego ludzie czesto zawyzaja wartosc czesci
![]() |
![]() |
#12 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Dzięki wam wielkie za odpowiedzi. Szykuje się na lekki update kompa ale nie wiem czy wypali. Po prostu chciałem sie dowiedzieć ile to jest warte.Cieszyłbym sie gdyby ze sprzedaży tego kompa straczyło mi na samą płytke główną za okolo 400zł.
Heh ja tez mam Gf2 GTS 64mb i na razie zostaje nawet przy updajcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A karta GTS II Pro jest super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |