![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
Zasilacz nawet 580W (sa takie Tagany) nie oznacza, ze dostaniesz wieksze rachunki za prad. Pobor mocy jest zalezny od podzespolow jakie masz zamontowane w komputerze, natomiast sam zasilacz jest w stanie podac duze natezenie bardzo stabilnie (jesli rozbudujesz komputer, ;ub nawet podczas jego wytezonej pracy). Tagan 480W U22 to jak nowe zycie dla komputera. Mam takie juz 3, i kolejny (jesli w ogole jakikolwiek bedzie potrzebny) bedzie dokladnie taki sam. Spojrz na banana ponizej, a bedziesz wiedzial jak zachowa sie Twoj komputer po zamontowaniu Tagana 480-U22 (jesli ktos juz posiada dobry, markowy i wydajny zasilacz, to nie ma co zmieniac. Natomiast z Codegena, FEELa, czy co tam obecnie sprzedaja ponizej 100zl, roznica jest doslownie kosmiczna).
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
PIRAT ;)
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
generalnie ten program jest mulowaty...
odpal sobie Adobe Premiere...smiga elegancko nawet na 512 ram. Co do kompa, napewno dobry zasilacz, Taganik 480W brzmi ciekawie, taki przyszlosciowy. A ogolnie napisalbym ten sam konfig co demek... A do przechwytywania to musisz okreslic czy ma to byc tuner, bo jak nie to wystarczy karta z VIVO
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
modecom 400w to bardzo udana konstrukcja, ma tak jak pisze na etykietce 400 a nie to co cedegeny 400 a w rzeczywistosci 250...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
razem z plyta glowna ^_^.. sie z niego caly dzien w szkole smialem..
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
kazdy twierdzil, ze nie oplaca sie kupowac firmowych, bo te tanie dzialaja bardzo dobrze i nikomu sie nic nie "sfajczylo".. az trudno sobie wyobrazic moj usmiech na twarzy jak sie dowiedzialem o tej tragedii kilka dni temu
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Ja akurat miałem też swego czasu problem z zasilaczem - nie załączał mi komputera - walczyłem z tym długo, nawet wymieniłem kondensatory - i ostatecznie kupiłem nowy i po kłopocie (też tani - 70 zł - FEEL 300W) i jest w porządku.A jednemu koledze też się saplił, ale na szczęście nic za sobą nie pociągnął. Pamiętam też sytuację, że na uczelni wykładowcy spalił się prawie nowy komputer - chyba od zasilacza - ale jak to dokładnie było nie wiem. Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Propo "sfajczenia" to spalily mi sie juz 3 zwykle zasilacze (300W i 350W - wg napisu na naklejce), jednak nigdy nic za soba nie "pociagnely". Sam fakt jednak jest niepokojacy.
|
|
|
#10 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja powiem, ze huntkey 350 wystarczy
a dlaczego? uciagnal nam P4 5500Mhz + ostro wykrecona grafike GF 7800 GT
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#11 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Podłączę się pod temat z racji tego że zmieniam sprzęt i chciałbym poznać wasze zdanie. Sprzęt będzie kupowany w http://www.apollo.pl Do konfiguracji dojdzie jeszcze obudowa + zasilacz i tu mam do was prośbę, jaki zasilacz to uciągnie? czy 400 wystarczy.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
do tego zestawiku wzialbym wlasnie taganika 480W i plyte zmienil mobo na Asus A8N-E
tak to zestawik jest b. podobny do mojego, ktory mam zamiar kupic w maju
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() |
@Smartek, a co wyr***243;***380;nia Asus'a A8N-E od Abit'a, szczrze powiem ***380;e wszystkie moje poprzednie p***322;yty to by***322;y Gigabyte, ale akurat nie ma nic ciekawego i zdecydowa***322;em si***281; na Abit'a
|
|
|
|
![]() |
|
|