![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
nie tylko mi,bo wielu osobą
poza tym ja mam stałe IP i to też może być tego powodem,no i zablokowane p2p,więc muszę korzystać z przekierowanych portów.Ogólnie jak miałem neo to emule też słabo chodził,nie polecam.dc++ wymiata go 100 razy.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forumator
![]() |
wiem o tym,ale u mnie to nie działa tak jak powinno,mam moda Phoenix 1.16 czyli najnowszego.Ludzi w kolejce dużo a ściąga jak krew z nosa przez cały dzień ok.50 mb to max,poza tym jeszcze jeden bajer jak go rozłącze to ściąga lepiej,ale niedługo.Nie rozumiem tego programu dla mnie jest beznadziejny.pozdro
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devil-80: Trzeba wyprobowac kilka modow mulka. U mnie np najnowszy Phoenix slabiutko chodzil, jade na jakims starszym i powiem ci tylko ze wczoraj w ciagu nastu godzin zassal gwiezdne wojny (1,4GB na 2 cd), srednio 60-70kBps na neo 640. To czego wiecej mam chciec?
Te nascie godzin licze od momentu wlaczenia mulka, a nie od zaczecia sciagania wiec troche tam na poczatku musial poczekac. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forumator
![]() |
no to jakiego moda polecasz ,mi pheonix działa kiepsko miałem jego 3 wersje i nic nie ściagał prawie.a poza tym ja mam tylko radiówkę i na maxa mam 22kBps
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja uzywam eMule v042g [Phoenix1.8] od chyba prawie roku, ale to wcale nie znaczy ze ten u ciebie tez bedzie najlepszy. Musisz sam wyprobowac kilka i zostawic najlepszego, czesto wlasnie nie jest to najnowsza wersja.
Duzo ludzi chwali pawcia, ja przed tym phoenixem jechalem na jakims starym LSD i tez dlugo nie zmienialem....chyba az zaczalem miec problemy z logowaniem sie na razorbacku. Moze u ciebie po prostu admin tej radiowki poblokowal emule i nic nie poradzisz? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ludzie, przeciez mod to jest oficjalny emule tylko z dodatkowy oopcjami takimi jak: ukrywanie ikonki z tray'a, dostosowywanie maxymalnej predkosci sciagania i wysylania w zaleznosci od pinga, lancast, i jeszcze wiele innych. Sam sposob sciagania nie rozni sie niczym. Obojetnie czy uzywasz emule oficjalnego czy Phoenixa czy jeszcze jakiegos innego to musisz stac tyle samo w kolejce po pliki.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forumator
![]() |
no on poblokował wszystkie p2p,kołek jeden.Ale zrobił mi przekierowanie portów,więc mogę ściągać z emula(teoretycznie)a praktycznie to nie wiem czy nie ustawia na to jeszcze jakiegos limitu
|
|
|
|
![]() |
|
|