Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.05.2005, 12:06   #16
devil-80
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2004
devil-80 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie tylko mi,bo wielu osobąpoza tym ja mam stałe IP i to też może być tego powodem,no i zablokowane p2p,więc muszę korzystać z przekierowanych portów.Ogólnie jak miałem neo to emule też słabo chodził,nie polecam.dc++ wymiata go 100 razy.
devil-80 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.05.2005, 12:16   #17
t_e_l
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.11.2003
t_e_l zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80
nie tylko mi,bo wielu osobąpoza tym ja mam stałe IP i to też może być tego powodem,no i zablokowane p2p,więc muszę korzystać z przekierowanych portów.Ogólnie jak miałem neo to emule też słabo chodził,nie polecam.dc++ wymiata go 100 razy.
niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, u mnie emule chodzi bardzo dobrze (mam neo ). Może miałeś jakąs trefną wersję tego mułka, ja co prawda używam moda Pawcio i jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam

Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok.
I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego,
a profesjonaliści zbudowali Titanica
t_e_l jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.05.2005, 12:16   #18
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez devil-80
Bo eMule nie jest programem który instalujesz i odrazu ściągasz wszystko to co chcesz. Pierwsze musisz troche poudostepniac (i nie chodzi tu tylko o ilosc ale o jakosc danych - czyli to co inni chca sciagac). Im dluzej korzystasz z mula tym krócej czekasz w kolejkach.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.05.2005, 13:48   #19
devil-80
Forumator

wiem o tym,ale u mnie to nie działa tak jak powinno,mam moda Phoenix 1.16 czyli najnowszego.Ludzi w kolejce dużo a ściąga jak krew z nosa przez cały dzień ok.50 mb to max,poza tym jeszcze jeden bajer jak go rozłącze to ściąga lepiej,ale niedługo.Nie rozumiem tego programu dla mnie jest beznadziejny.pozdro
Stary 22.05.2005, 14:01   #20
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Devil-80: Trzeba wyprobowac kilka modow mulka. U mnie np najnowszy Phoenix slabiutko chodzil, jade na jakims starszym i powiem ci tylko ze wczoraj w ciagu nastu godzin zassal gwiezdne wojny (1,4GB na 2 cd), srednio 60-70kBps na neo 640. To czego wiecej mam chciec?
Te nascie godzin licze od momentu wlaczenia mulka, a nie od zaczecia sciagania wiec troche tam na poczatku musial poczekac.
Stary 22.05.2005, 14:45   #21
devil-80
Forumator

no to jakiego moda polecasz ,mi pheonix działa kiepsko miałem jego 3 wersje i nic nie ściagał prawie.a poza tym ja mam tylko radiówkę i na maxa mam 22kBps
Stary 22.05.2005, 14:55   #22
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja uzywam eMule v042g [Phoenix1.8] od chyba prawie roku, ale to wcale nie znaczy ze ten u ciebie tez bedzie najlepszy. Musisz sam wyprobowac kilka i zostawic najlepszego, czesto wlasnie nie jest to najnowsza wersja.
Duzo ludzi chwali pawcia, ja przed tym phoenixem jechalem na jakims starym LSD i tez dlugo nie zmienialem....chyba az zaczalem miec problemy z logowaniem sie na razorbacku.

Moze u ciebie po prostu admin tej radiowki poblokowal emule i nic nie poradzisz?
Stary 22.05.2005, 14:57   #23
qfir

Data rejestracji: 03.01.2005
qfir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ludzie, przeciez mod to jest oficjalny emule tylko z dodatkowy oopcjami takimi jak: ukrywanie ikonki z tray'a, dostosowywanie maxymalnej predkosci sciagania i wysylania w zaleznosci od pinga, lancast, i jeszcze wiele innych. Sam sposob sciagania nie rozni sie niczym. Obojetnie czy uzywasz emule oficjalnego czy Phoenixa czy jeszcze jakiegos innego to musisz stac tyle samo w kolejce po pliki.
qfir jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.05.2005, 15:03   #24
devil-80
Forumator

no on poblokował wszystkie p2p,kołek jeden.Ale zrobił mi przekierowanie portów,więc mogę ściągać z emula(teoretycznie)a praktycznie to nie wiem czy nie ustawia na to jeszcze jakiegos limitu
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: