![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() W Idei przy kwocie deklarowanej 25 zł porządny telefon kosztuje ponad 200 zł
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 26.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() u mnie Plus GSM wymiata od 7 lat - posłuszny jak pies jednemu dostawcy GSM ... no wcześniej była Era, ale tylko 2 lata
|
|
|
|
#5 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
czemu smutne - Kazdy SE lepszy od nokii
|
|
|
#6 |
|
Wymiatacz
![]() |
no czy ja wiem w sumie od modelu t630 same konkretne
ale nie t290 nawet ciezko to z kompem podlaczyc
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
nokia 6670, nokia 9500, nokia 6630, sony ericson s700i jako high end, middle end siemens s65, sony ericson k700i, low end nokia 6020 , se t630, motorola v500, z tych co piszesz brałbym nokię, powody? wyświetlacz jak w 6600 o mniejszej rozdzialce......jakość wykonania bateri taka jak w wyższych modelach.
|
|
|
#8 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
To chyba sie w zadnych standardach nie mieszcze
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
siostra ma c65 - jest niezadowolona ten siemens jest slaby
bateria trzyma jej max 3dni!! telefon sie zawiesza wolno chodzi w menu,a na dodatek wykonany jest z jakiegos tandetnego plastiku... dla mnie jedynymi + sa aparat i pamiec. Zobacz opinnie o 3100 bez aparatu i ma mniej pamieci ale ma dobra baterie i ogolnie firma z Finlandii
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Co do baterii to mala ciekawostka, bo juz kilka osob o tym pisalo, ze gdy byla za granica to bateria trzymala okolo 1,5-2 razy dluzej niz w Polsce. Wracajac do tematu: Jesli bierzesz abonament to poradze standardowo. Nie bierz telefonu tylko podpisz umowe jako Propozycja. Wez ja na 12 miesiecy i dowiedz sie co Ci sie przysluguje. Tak wychodzi duuzo lepiej. Uslugi sa wiecej warte niz telefon. Biorac fon "musisz" podpisac umowe na 24miechy. Zalety juz kiedys wyliczalem. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wymiatacz
![]() |
nie no wezme idea mix bo wszyscy znajomi maja idee, a pozatym Epol gdybym nie musial brac fona to bym wzial na karte ale mojej zonie zepsuł sie telefon i jestem zmuszony wziasc mixa i tak i tak wydaje co miesiac 50 pln na karty wiec wole wziasc mixa z umowa niz kupic uzywany telefon z allegro (wiadomo mozna trafic okazje ale co nowy to nowy)
Musze tylko zone przekonac do idea mix50 i Siemens cx65 jest moj Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Tez tak kiedys myslalem. Niech bedzie opisze to raz jeszcze - na swoim przykladzie ![]() W marcu tego roku podpisywalem po rak kolejny umowe z IDEA z tytulu Propozycja. Wzialem sobie Jedna Idee 25 (25zl, przejscie bylo darmowe) na 12 miesiecy. Do tego dostalem rowniez na 12 miesiecy takie pakiety: 1) 20zl na SMS/MMS po IDEI, SMS 10gr, a MMS 20gr 2) 20zl na rozmowy po IDEI, 1 minuta 40gr Te 25zl co place w abonamencie tez mam do wykozystania na wszystko co sobie dusza zapragnie Reasumujac placisz co miesiac 25zl, a wykozystujesz 65zl, czyli rocznie masz 780zl za jedyne 300zl ![]() A za rok znow sobie podpisuje umowe na podobnych warunkach, a Ty sie meczysz ![]() W wypadku gdy podpiszesz umowe z telefonem placic 50zl na miesiac przez 24 miesiece, czyli 1200zl. Do tego dochodzi koszt telefonu - nie wiem jaki jest, ale przyjmnijmy srednio 100-200zl za CX65. Za ten telefon nowy w komisie dostaniesz ~400zl jesli chcialbys go sprzedac. Producent na CX65 daje 24 miesieace gwarancji, wiec kup w jakims porzadnym komisie lub na allegro pelny komplet, uzywke 3-4 miesieczna z gwarancja i tez masz fon jak nowy. Uwierz mi - czesciej sprzedaje sie uzywki kilku miesieczne cx niz nowki, a roznica w cenie dla klienta jest jakies 100zl. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wymiatacz
![]() |
rozumiem o co ci chodzi
![]() ale ja nie moge miec telefonu na abonament bo nie mam hamulca jakim jest mix lub telefon na karteI wcale sie nie męcze ale juz za pozno Dzieki za pomoc Mam cx65 i mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez silent22 : 12.05.2005 o godz. 10:01 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Jesli bedziesz mial jakies klopoty (odpukac ) z CX65 to zapraszam nawww.siemensiak.pl na forum
|
|
|
|
|
![]() |
|
|