![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
![]()
Witam Szanownych Użytkowników Systemu Operacujnego Linux
prosbe mam - o linki (ale działające te z ftpa icm.edu.pl coś mi nie chcą biegać) do Auroxa - chciałbym sobie tego kolesia obejrzeć, ponoć sześć płytek zajmuje. A może ktoś używał ?? I coś powie ?? Z góry dzięki i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
MAJSTER zlotowy
![]() |
Re: Aurox
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
thorgal to ciota
![]() |
![]()
THX
A tak na marginesie - Ty sypiasz wogóle ?? ;P Pozdrowionko, M-cin |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
Miłego dnia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() Postawiłem sobie takiego K6-266MHz na płycie via Soc-7, 96 RAM, 2GB HD, S3Virge/4MB/AGP, Ave64, Sieć 3Com i ponieważ wyczytałem, że ta dystrybucja nie obsługuje winmodemów to wsadziłem Zoltrixa 33,2 kbps. Łatwo mi się ten Lyco zainstalował, rozpoznał co trzeba. Parę rzeczy nowszych dodałem (wymieniłem) z drugiej płytki (tam są dołączone nowsze wersje potzrebnych różności) - wszystko zgodnie z opisem w tym PCWK. To na czym mi zależało jest - DOSEMU (emul. MS-DOS) z klonem MS-DOSa FreeDOS (to chyba to o czym mówił cana). Na razie nie zajmowałem się jeszcze WINE, ale będzie trzeba, choćby po to, żeby podłączyć czcionki z ttf. Nio - mam też KOnCD - który nagrywa płytki, ripuje audio i konwertuje mp3 (ale tego akurat jeszcze nie robiłem ![]() A przy okazji div-xów mam do Was pytanie - dlaczego ten sam film odtwarzany z tej samej płyty wygląda lepiej (lepszy jest obraz) w linuxie niż w windozie? btw - Bas ma rację moim zdaniem - na spoko wystarczy Ci win98 lub 2k - po co Ci xp? ^_^
![]() |
![]() |
#24 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Pedros,
nie tylko filmy wyglądają lepiej ![]() bylem kiedyś straszecznie zdziwiony jakoscią dźwieku wydobywającego się z ac97 pod linuxem / in plus w porównaniu z windą / tylko żę krótko bo przegiołem z fsb i musiałem sobie qpić sb live /do dziś sobie pluje w brodę ze nie qpiłem innej karty ale pocieszam się tym ze wtedy nie było taki ciekawych wynalazków jak teraz i jestem po częsci usprawiedliwiony/ bo kodek poszedł z dymem ![]() a co do open-dosa czy dr-dosa czy freedosa to muszę to w domu sprawdzić bo zassałem więcej źródeł dyskietek niz podają że jest na stronie dr-dosa /albo mi się wydaje ![]() pozdrófka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 10.01.2003 o godz. 10:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
thorgal to ciota
![]() |
![]()
THX Patrix
Pozdro, M-cin |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() A już mi kumpel dał mandrake'a 9 na 3 płytkach - ale na razie muszę się jednego linuxa poduczyć ![]() PS. A różnic w dźwięku na razie nie zauważyłem (po prostu nie przypuszczałem, że mogą być) na tej Ave64 com ją wetknął w gniazdko ISA, he, he
Pozdrawiam Pedros Ostatnio zmieniany przez Pedros : 10.01.2003 o godz. 10:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Coś dla Linuksiarzy [PL]
Cytat:
testowalismy to cos
![]() |
![]() |
#28 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Re: Re: Coś dla Linuksiarzy [PL]
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: Re: Re: Coś dla Linuksiarzy [PL]
Cytat:
![]() ![]() Wersje 0.9 i 1.0 unstable. Tylko nie instalowalem bo chce czyscic mi dysk a mam na nim windowsa hehe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
MAJSTER zlotowy
![]() |
Re: Re: Re: Re: Coś dla Linuksiarzy [PL]
Cytat:
apt-get update apt-get upgrade jeśli nie masz apeta to podejrzewam ze masz poldka, mozesz to samo zrobić poldkiem albo za pomocą poldka zainstalować apeta i do przodu, no w najgorszym razie ściągasz sobie pakiecik i rpm -i pakiecik i do przodu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|