![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Witam ponownie
![]() PROLOG: Ileż ja już ofert przejrzałem, ile sił witalnych straciłem, ile długopisów zjadłem ... Zakup aparatu cyfrowego w stosunku jakość/cena wcale nie jest taki łatwy !!! Większość z nich niestety nie spotkała się z moim uznaniem, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na zakup bubla i nic nie wartego produktu za ciężkie pieniądze !!! CECHY PRODUKTU: => Cena maksimum 900zł => Minimum 2 megapiksele ... => Wyświetlacz LCD => Stonowany wygląd (srebrny, czarny, szary ...) => Absolutne minimum ... 8MB pamięci wewnetrznej NA START! Wyłoniłem sobie TRZY urządzenia, które mnie do siebie przekonały na tyle, że jestem skłonny do zakupu jednego z nich ... oferty te są dość zróżnicowane ... WYBRAŃCY: PENTAGRAM Photon 33 zoom-3 http://www.mmv.pl/x/katalog/aparaty/ (na dole www) MINOLTA Dimage E223 http://www.minolta.pl/pe/digitalcame...e223/index.htm HP Photosmart 320 http://www.hp.com.pl/overview/755 NA PLACU BOJU: PENTAGRAM Photon 33 zoom-3 > Ilość MP: 3.3 > Maksymalna rozdzielczość: 2048x1536 > Pozostałe rozdzielczości: 1024x768 i 640x480 > Zoom optyczny: x3 > Zoom cyfrowy: x2 > Zakres ostrości (normalny/makro): od 20cm / 4cm > Pamięć wbudowana: BRAK > Manualna regul. bieli: TAK (4 ustawienia) > Ogniskowa / jasność obiektywu: f=8-24mm / F 3.4-3.6 > Zasilanie: 4x Baterie AA (paluszki) > Przekątna LCD: 1.8 cala > Karta pamięci: Compact Flash > Praca jako HDD wymienny: NIE > Waga z bateriami: 371 gramów > Wymiary: 11.5 x 7.6 x 5 cm > Oprogramowanie: Adobe Photo DeluXe > Wyposażenie: Pasek na ręke, futerał, kabel USB, kabel TV, karta CF 32MB > Wyjście telewizyjne: TAK MINOLTA Dimage E223 > Ilość MP: 2.0 > Maksymalna rozdzielczość: 1600x1200 (2048x1536 interpolowana) > Pozostałe rozdzielczości: 800x600 > Zoom optyczny: x3 > Zoom cyfrowy: x3 > Zakres ostrości (normalny/makro): od 50cm / 6cm > Pamięć wbudowana: 8MB > Manualna regul. bieli: TAK (5 ustawień) > Ogniskowa: f=6.2-18.6mm / F 2.9-3.0 > Zasilanie: 2x Baterie AA (paluszki) > Przekątna LCD: 1.5 cala > Karta pamięci: Secure Digital > Praca jako HDD wymienny: TAK > Waga z bateriami: 250 gramów > Wymiary: 10.5 x 6.5 x 4 cm > Oprogramowanie: Dimage Viewer > Wyposażenie: Pasek na ręke, kabel USB, kabel TV > Wyjście telewizyjne: TAK HP Photosmart 320 > Ilość MP: 2.1 > Maksymalna rozdzielczość: 1632x1232 > Pozostałe rozdzielczości: 640x480 > Zoom optyczny: BRAK > Zoom cyfrowy: x4 > Zakres ostrości (normalny/makro): od 40cm / brak > Pamięć wbudowana: 8MB > Manualna regul. bieli: BRAK > Ogniskowa: f=5.9mm / F 4.5 > Zasilanie: 4x Baterie AA (paluszki) > Przekątna LCD: 1.5 cala > Karta pamięci: Secure Digital > Praca jako HDD wymienny: TAK > Waga z bateriami: 263 gramy > Wymiary: 11.5 x 7 x 4.5 cm > Oprogramowanie: HP Photo & Imaging 1.1 > Wyposażenie: Pasek na rękę, adapter do stacji dok., 2x kabel USB > Wyjście telewizyjne: NIE WYBÓR (prawie)OSTATECZNY ... Pomóżcie mi w ostatecznym wyborze, na co się zdecydować ??! Co Wy byście kupili mając do wyboru w/w produkty ![]() ![]() Wiem, że wszystkie trzy aparaty mają swoje wady i zalety, ale może ktoś mi podpowie ![]() Z góry dziękuje i pozdrawiam. ______________________________________ P.S. Jutro jadę się rozejrzeć po giełdzie fotograficznej w Warszawie ...
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|