![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Polecam .
Od strony wizualnej też można zrobić wielkie cuda. Ogólnie to o Foobarze to już rozmowa z Calme najlepiej - On się zna na tym najlepiej .Śmiem twierdzić,że Foobar będzie najlepszym rozwiązaniem nie tylko na zestawiki. Byś słyszał co potrafi wykrzesać ze wzmacniacza .Winampa nigdy nie ustawiłem tak dobrze jak gra Foobar bez włączonego EQ. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2006
![]() |
Słuchałem na dobrej jakości muzyce (kolega tylko taką ma), a ten jeden mój kawałek punkowy to 128kbps był właśnie tylko, ale ta muzyka z reguły lepiej nie jest udostępniana w Internecie.
Foobar jakoś jeszcze mnie nie przekonał zwoją użytkowalnością (u kolegi widziałem jednego, on tylko tego używa), ale do wszystkiego się przyzwyczaić idzie zapewne ![]() Narazie czekam na te głośniczki 2.1 od kolegi. jutro powinny być, to napiszę co to jest i jakie wrażenia
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2006
![]() |
Midiland MLI-SW190 satelity po 5W a subwoofer 15W. Nie powiem by dźwięk mnie porażał, ale i mój Soundblaster 128 nie jest najlepsza kartą dźwiękową. I nie wiem czemu, ale przy speedmetalowym kawałku i wyłączonym "3D surround" razi mnie bas ciągnący się za kawałkiem cały czas, ani to centrala w perkusji ani nic, nie wiadomo co subwoofer gra.
|
|
|
|
![]() |
|
|