![]() |
Jestem z Olsztyna - takie miasteczka na Pn.Wsch. *.pl ;)
|
supppper
ale się cieszę jakie ona ładna:) |
Cytat:
|
Juz sie wyslalem!
SoBal - nie jestes przypadkiem z Krakowa? PS: 50 zl za czapeczke to jednak troche drogo (moim zdaniem) |
:'( :'(
|
O taaak !
Ja chcę taką czapeczkę ! Jakie dane mam przesłać mailem ? Rozumiem ,że płatne za pobraniem. Dawać mi to szybko ! |
luuuudzie... jaka ta czapka jest ladna...!
wyszla suuper - nawet neibieski taki jak trza... 8) |
Wyglada niezle i faktycznie solidnie.....coz, szkoda ze troche mi zabraklo do tego 1000:'(
|
Czapeczki CDRinfo.pl
Ilość załączników: 1
Drodzy Forumowicze, od rozmów do czynów. Czapki mam już u siebie, a jedną z nich nawet na głowie (w momencie pisania tego wątku) Są wygodne, uszyte z dobrego materiału, ale co najlepsze: są całe czarne i mają Wasze ulubione logo . Cena, razem z przesyłką to 50 PLN - płatne przy odbiorze. Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie danych takich jak imie, nazwisko i adres jako PM na forum, albo na e-mail: sobal@cdrinfo.pl Czapeczki zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu zamówienia.
Jednocześnie chcielibyśmy w jakiś sposób nagrodzić najwytrwalszych forumowiczów i dlatego dla osób które w momencie pisania tego postu miały ponad 1000 postów na swoim koncie otrzymają czapeczki za free. Są to dobrze znane osoby które są stale obecne na forum a ich odpowiedzi zawsze wnosily wiele cennych wskazowek. Tymi osobami są: -Sid-The-Rat=> bgn Laser Pedros tomgoo Weron Yahol ZiP Do wszystkich pozostałych którzy nie mają tego tysiąca - najchętniej dalibyśmy czapki wszystkim, ale niestety nas na to po prostu nie stać :( Może na święta zrobimy jeszcze komuś jakąś miłą niespodziankę... bez obaw o Was nie zapomnimy! A Poniżej zdjęcie czapki: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |