Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czapeczki CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czapeczki-cdrinfo-pl-11929/)

bgn 28.10.2002 17:24

a propos prosby do Majoneza - mam juz mozliwosc edycji swoich postow,
a ta blokada powstaje chyba przy zmianie ustwien w profilu ( ale moge sie mylic)

bgn 28.10.2002 17:20

Cytat:

BD napisa***322;(a)

a tak powaznie to zgadzam sie z toba w 100%
z ta drobna roznica, ze nie powinienes wiecej prosic BNG :)
raz wystarczy :D

nie wiedzialem Bartusiu, ze jestes rowniez wyrocznia w sprawach savoir-vivru.
A ja moge Majoneza o cos prosic, bo juz sie pogubilem maluczki w tych wszystkich konwenansach ( chyba leb mi sie grzeje pod ta czapka).
Majonez ujal mnie swoja dobrocia, ale przeciez mnie nie trzeba o nic prosic. Napisalem to co napisalem i juz - wolno mi miez wlasne zdanie w sprawie czapek,regulaminu i slaskiej zalewajki

BD 28.10.2002 16:39

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

tyle bo sie qrcze jeszcze naucze elaboraty pisac
musze zaznaczyc ze jak na razie jest to moja prywatna opinia i odpowiedz ale sadze ze reszta Teamu przyzna mi racje - chyba ze nie ale coz nawet w malzenstwie zdazaja sie roznice pogladow :D

hehhe majonez jak juz bedzie tak daleko to daj znac
podesle ci namiary na helion - szkoda taki dar zmarnowac :)

a tak powaznie to zgadzam sie z toba w 100%
z ta drobna roznica, ze nie powinienes wiecej prosic BNG :)
raz wystarczy :D

Yahol 28.10.2002 16:36

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
bgn prosze nie postepuj tak
.... nawet w malzenstwie zdazaja sie roznice pogladow :D

Widac, zes mlody i niedoswiadczony:-D w malzenstwie, a wiem to dobrze:'( zdazaja sie WYLACZNIE roznice pogladow:P

bgn! nie daj sobie ani nam zapsuc humoru drobiazgami!
OLEJ TO!

Majonez 28.10.2002 16:25

bgn prosze nie postepuj tak

chyba wyraznie napisalismy ze kryterium zostalo przyjete takie a nie inne aby nie bylo podejrzen ze te free czapeczki dostali nasi znajomi

powiedzialem takze ze akurat okazalo sie iz wybrane osoby sa bardzo dobrze wszystkim znane i na prawde uczestnicza w zyciu Forum
nie nabijaly sobie tych 1000 postow lecz wykazywaly sie wszechstronna wiedza i przyczynily sie do rozwiazania wielu problemow

dlatego fakt ze wlasnie TE osoby dostaja czapeczke cdrinfo za free jest nie tyle ich wyroznieniem co podziekowaniem za ich wklad w rozwoj Forum oraz za (nie moge odpuscic sobie odrobiny humoru) powiekszanie licznika postow na forum w stopniu znacznym

popatrzcie na to moze z innej strony z ponad 60 tys postow wiecej niz 8 tys jest Wasza czym byloby Forum bez takich osob jak
-Sid-The-Rat=>
Laser
Pedros
tomgoo
Weron
Yahol
ZiP

oraz oczywiscie bgn

- wymienilem Cie na koncu ale nie dlatego ze mam cos do Ciebie czy Cie nie lubie - wrecz przeciwnie - jestes taka osoba ktora sie pamieta, szanuje i lubi - chociaz potrafisz zalezc za skore niektorymi wypowiedziami - to stanowisz tutaj taki rownowaznik wszystkich pogladow - potrafisz w jednym poscie kogos zrypac by w drugim stanac pojej stronie - oczywiscie jezeli ma racje ;)

dlatego prosze przyjmij (Ty i pozostale 7 osob) ta czapeczke jako podziekowanie za wklad w rozwoj forum a nie jako wyroznienie tylko i wylacznie za osiagniecie 1000 postow

uwazam ze w tym przypadku zostalo wybrane 8 osob zarowno za ilosc (bo takie bylo kryterium) ale tez za jakosc

tyle bo sie qrcze jeszcze naucze elaboraty pisac
musze zaznaczyc ze jak na razie jest to moja prywatna opinia i odpowiedz ale sadze ze reszta Teamu przyzna mi racje - chyba ze nie ale coz nawet w malzenstwie zdazaja sie roznice pogladow :D

Kasprzak 28.10.2002 13:17

Cytat:

ale musze uzbierac zaskurniaki gdyz zycie studenta nie jest latwe
mądre slowa Druss

Druss 28.10.2002 10:05

Bgn ma racje, ja oczywiscie postaram sie kupic ta czapeczke, ale musze uzbierac zaskurniaki gdyz zycie studenta nie jest latwe ;) . Polskie spoleczenstwo jest takie ze jak daja cos komus za darmo to odrazu wszyscy by chcieli. To dlaczego dajemy sie tak okradac przez panstwo. Mozecie zamiast na forum robic borute w sejmie zeby wam dali jakies samochody, wyremontowali wille ;), czy tez zalozyli klimatyzacje w domu. Takie klutnie to paranoja, tymi postami co poniektorzy udowodnili swoje pazurstwo.

bgn 28.10.2002 08:28

Przeczytalem te dyskusje, jako, ze coraz rzadziej bywam na forum i chcialem podziekowac, za wyroznienie mnie 'darmowa' czapeczka.
Rozumiejac intencje nagradzania , ale biorac pod uwage rowniez dyskusje, co jest wazne - ilosc-czy jakosc postanowilem zrezygnowac z przyjecia tego wyroznienia. Po tej dyskusji nie sparwilaby mi ta czapeczka zadnej radosci, a o to chyba mialo byc celem wyroznienia
Jestesmy w tej mikroskali typowym obrazem polskiego piekielka i jesli kiedys ktos sobie zadaje pytanie, dlaczego to co innym wychodzi my jako nacja potrafimy tylko s........( vide regulamin- nie uzywac brzydkich wyrazow), to odpowiedz lezy w tych paru postach

+++LeWaP+++ 27.10.2002 22:32

albo girlfriend :):D ;)

Macio.Men 27.10.2002 22:13

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
czapeczki dostaną tylko Ci co mają teraz 1000 postów.

Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ?

moim zdaniem to zły pomysł. wtedy zacznie sie nabijanie postow, zaśmiecanie forum, nie warto psuć tak świetnego forum dla jednej czapeczki.

takie jest moje zdanie, chociaż sam mam 100-ileś postow

Cytat:

BD napisa***322;(a)
raczej nie :)
wiesz co by sie dzialo - widzisz ten wyscig durnych postow nastawionych na ilosc ?

oj sorry BD, nie zauważyłem Twojego posta ;)

SoBal 27.10.2002 22:04

Czapki, czapki, czapki

Ilość załączników: 1
Bas: Doceniamy to co zrobiłeś tym niemniej musieliśmy przyjąć jakieś kryteria przyznania tych "bonusów". I nie myśl że zapomniałem o wkładzie jaki Ty czy Mapsajm włożyliście w organizacje zlotu...

Sayan: [qutote]"Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ?"[/quote]
Jest to jednorazowa hmm, premia, prezent, nie wiem jak to nazwać... Ale w przyszłości może coś jeszcze ciekawego wymyślimy, choć nie będą to prezenty dla zawodowych "postomatów" :) Na dole załączam zdjęcie czapki z tyłu.

Inni, którzy dyskutują o cenie i jej wysokości. Jeżeli powiem, że po rozdaniu tych czapek dla naszych forumowiczów i obdarowaniu podobną ilością czapeczek członków naszej redakcji (i zakładając że sprzedamy pozostałe) wyjdziemy z tymi czapkami prawie na zero, to pewnie nikt mi nie uwierzy...
A czy ktoś zauważył to że Wy forumowicze jesteście premiowani ? Tylko wam na razie sprzedajemy te czapki, TYLKO wam - taki mały exclusive. Czujcie się docenieni, my myślimy o Was....

BD 27.10.2002 22:01

Cytat:

sayan napisa***322;(a)

Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ?

raczej nie :)
wiesz co by sie dzialo - widzisz ten wyscig durnych postow nastawionych na ilosc ?

Laser 27.10.2002 20:11

Cytat:

sayan napisa***322;(a)

Witam !

SoBal mówił coś o gwiazdce ... ;)

sayan 27.10.2002 20:08

Pedros 27.10.2002 19:43

Czapa mi się podoba 8) bardzo.
Jak kogoś w takiej spotkam to od razu będę wiedział, że friend :);)
I... dzięki bardzo. :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05.