![]() |
Cytat:
pozdro |
No i dupa.Czapeczka będzie dopiero jutro.Pani w okienku powiedziała:"przesyłka awizowana dzisiaj do odbioru następnego dnia"
|
Cytat:
udanej walki / nomen omen w pewnym znanym mi mieście ich siedziba jest na żydowskiej :) i jak tu walczyć z uprzedzeniami rasowo-religijnymi jak takie kwiatki istnieją ;)/ |
Cytat:
jako porzadny obywatel place podatek tylko od polowy dochodow hehehe bo i tak by to panstwo przewalilo na *******y wiec ja sam wole to przepuscic :) ciekawe kiedy im sie cos nie spodoba i zamontuja mi podsluch lub beda lamac pgp z moich maili z rozliczeniami :) |
Poczta
Ilustracja:
Mały Jasio napisał do Św.Mikołaja list,ze na Gwiazdkę chciałby nowy tornister i kolorowe flamastry. Panie na Poczcie oyworzyły list i wzruszone zrzuciły się na tornister i wysłały Jasiowi.Za kilka dni Jasio znów pisze do Św.Mikołaja: Drogi Mikołaju-wielkie dzięki za tornister!Flamastry też pewnie były,ale te cipy z poczty pewno za...bały. |
Cytat:
|
Cytat:
pani na poczcie mnie juz zna i nie musze nosic ze soba dowodu by je odebrac :) a listonosz wie, ze nie ma nikogo w domu do poludnia wiec przynosi odrazu awiza :) jak narazie wszystko dostalem na czas, w oryginalnej postaci i jestem zadowolony :) rowniez osoby do ktorych wysylam nie mialy problemow PS piszac wielblad masz na mysli tych co chodza przez granice ;) |
Cytat:
a to wszystko przez to ze nie ma konkurencji na doręczanie listów - bo wysyłajac paczki kożystam tylko i wyłacznie z kurierów ! / i Wam radzę to samo w końcu płacę to 20/30 PLN i mam pewex że przesyłka dojdzie na czas w nienaruszonym / czytaj opróżnionym lub cesciowo opróżnionym / stanie ! - pamiętacie aferę z obcinaniem rogów "grubszych" kopert !! PS: Jesli ktos chce to niech wyśle z wakacji w kopercie 10PLN do samego siebie - ciekawe czy list dojdzie ... ;) ;) |
Cytat:
jak kiedyś dostałem wezwanie do skarbówki aby się tłumaczyć ze nie jestem wielbładem :) 1.5 tygodnia po terminie zgłoszenia sie zapodanym na tej ich makulaturze i to szło w jednym mieście jakieś 3km w lini prostej :) pozdro |
Cytat:
tak zle nie jest ja regularnie dostaje przesylki (min 1 na tydzien) i wszystkie ida do mnie 2-3 dni czyli da sie przezyc |
Chcialbym jeszcze raz podziekowac calej redakcji za czapeczke.
Po powrocie z pracy spotkala mnie mila niespodzianka. Pozdrawiam i Dzieki.:) |
Witam !
Ja tam jeszcze listonosza nie widziałem dzisiaj i coś czuję ze nie zobaczę ! Poczta Polska - nasz rodzimy doręczyciel najlepiej się sprawuje w dostarczaniu rachunków telefonicznych, wezwań do sądów , listów od komornika ;) i innych pierdół ... |
Cytat:
bbbbbbuuuuuuuuuuuuu:-D |
Cytat:
bo jak ją zobaczysz :) :) :) :) zebyś nie spadł przypadkiem :) |
do mnie narazie nie doszła ale czekam usilnie
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |