![]() |
Cytat:
narka |
Jest!! Jest!! Jest!!
Do odebrania na poczcie.Wieczorem zrobię fotkę i tu wrzucę. |
Cytat:
|
a może by tak coś zmienic w tym temacie. rozruszać dziś OT
|
Cytat:
|
Cytat:
ale wracajac do meritum QRDE CO JEST GRANE, o jakies *******y taka sytuacja nerwy,pogoda, problemy? no bez przesady nie ma o co kruszyc kopii, jasne metody wyboru i tyle, a gadeczki o nieprzyjmowaniu czy tez przyjmowaniu czy te pytania dlaczego takie a nie inne netody wyboru to moze na PM czy jak tam temu jest lub na priva qrde z igel widly / prawie jak moja mamuska :)/ a temat nie wart rozwijania bo juz w pierwszym poscie Sobal zapodal alles info ps nudny dzis ten off topic ;) cana vodka /mocno 3 dni w zamrazalce chlodzona/ @ sok jabluszkowy powered ( trza kaca moralnego po soboto-niedzieli zabic ;)/ aha i sorki jeśli kogoś uraziłem /teraz juz winda bo linuś mnie wqrzył -> niech żyje hpt372 :)/ |
Cytat:
...zaprawde powiadam Wam, ze rola team membersa jest wskazywac droge tym ktorzy pobladzi ... :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Trochę ode mnie.Mam dość bujną czuprynę i w całym swoim życiu nie nosiłem czapki-no chyba że w wojsku :).Ładna czapeczka jest nie ma co mówić,jeśli ją kupię to tylko dla syna.
A odnośnie wyróżnionej ósemki forumowiczów to nie mam pretensji,napisali się chłopaki niech mają-bgn przyjmij tą czapkę i postaw na monitor,przynajmiej nie zapomnisz adresu forum :). I ostatnie spostrzeżenie:jeśli w tych 1000 postów,ktore były brane pod uwagę,byłyby tylko lub przewaga zapytań a nie fachowych porad to jak by to się miało do tej nagrody? |
[QUOTE]SoBal napisa***322;(a)
[B]Nie wiem kto to zmienił - ale zostało zmienione ustawienie w Panelu Administracyjnym - user can edit his own post - na false. Ale skoro tam dotrałem już, to zmieniłem jeszcze ustawienie pozwalające użytkownikowi na usunięcie własnych postów - trzeba wiedzieć co chce się napisać... a ni pisać dla samej li tylko radości klepania w klawiaturke. **************************************** Prosze - nie krzycz na mnie WODZU- bo jako osoba delikatna z natury strasznie sie tremuje i palce mi sie myla na tej mojej starej klawiaturze. Sadzac po poscie Lopusa nie tylko ja mialem takie problemy, a juz zaczlem sie martwic, ze to jakis spisek i to ja popsulem cale Forum w radosci stukania w klawisze. Zreszta powiem szczerze - wole jak Bartek mnie opitala;) |
bgn wybacz mi ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi a zwlaszcza tego fragmentu
Cytat:
czy oprocz dziurek na oczy wyciales sobie dziurki na nos i usta zeby moc oddychac ??? bo jak nie to musisz bo faktycznie mozesz sie zagrzac ;) - chyba ze wstawisz sobie jakiegos titana7+ 8) BD dzieki - wlasciwie to nie byla prosba tylko wskazanie prawidlowego spojrzenia na cala ta sprawe i nie tylko dla bgn'a lecz dla wszystkich PS bgn o co chcesz mnie zapytac PS2 poprawka juz wiem o co chciales mnie zapytac a w czasie jak pisalem tego posta pojawily sie 3 inne |
Cytat:
rzekles Wodzu - howgh |
Nie wiem kto to zmienił - ale zostało zmienione ustawienie w Panelu Administracyjnym - user can edit his own post - na false. Ale skoro tam dotrałem już, to zmieniłem jeszcze ustawienie pozwalające użytkownikowi na usunięcie własnych postów - trzeba wiedzieć co chce się napisać... a ni pisać dla samej li tylko radości klepania w klawiaturke.
bgn: Szkoda ze nie chcesz czapki, ale to jest Twoja decyzja i kropka. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |