Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czapeczki CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czapeczki-cdrinfo-pl-11929/)

cana 29.10.2002 13:01

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
Jest!! Jest!! Jest!!
Do odebrania na poczcie.Wieczorem zrobię fotkę i tu wrzucę.

no to podniosłeś mi adrenalinkę /ciekawe jak się poczta w moim przypadku sprawi/
narka

oldgringo 29.10.2002 12:29

Jest!! Jest!! Jest!!
Do odebrania na poczcie.Wieczorem zrobię fotkę i tu wrzucę.

Druss 29.10.2002 00:15

Cytat:

BD napisa***322;(a)

...zaprawde powiadam Wam, ze rola team membersa jest wskazywac droge tym ktorzy pobladzi ... :)

Narodzil sie nam nowy mesjasz :-D ;p

przemas 28.10.2002 22:51

a może by tak coś zmienic w tym temacie. rozruszać dziś OT

oldgringo 28.10.2002 21:21

Cytat:

cana napisa***322;(a)

nudny dzis ten off topic ;)

Święte słowa.

cana 28.10.2002 20:52

Cytat:

BD napisa***322;(a)

zgadza sie

...zaprawde powiadam Wam, ze rola team membersa jest wskazywac droge tym ktorzy pobladzi ... :)

no to ja jestem niereformowalny ;) 8)
ale wracajac do meritum
QRDE CO JEST GRANE, o jakies *******y taka sytuacja
nerwy,pogoda, problemy?

no bez przesady

nie ma o co kruszyc kopii, jasne metody wyboru i tyle, a gadeczki o nieprzyjmowaniu czy tez przyjmowaniu czy te pytania dlaczego takie a nie inne netody wyboru to moze na PM czy jak tam temu jest lub na priva
qrde z igel widly / prawie jak moja mamuska :)/ a temat nie wart rozwijania bo juz w pierwszym poscie Sobal zapodal alles info
ps
nudny dzis ten off topic ;)

cana vodka /mocno 3 dni w zamrazalce chlodzona/ @ sok jabluszkowy powered ( trza kaca moralnego po soboto-niedzieli zabic ;)/
aha i sorki jeśli kogoś uraziłem /teraz juz winda bo linuś mnie wqrzył -> niech żyje hpt372 :)/

BD 28.10.2002 19:35

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
BD dzieki - wlasciwie to nie byla prosba tylko wskazanie prawidlowego spojrzenia na cala ta sprawe i nie tylko dla bgn'a lecz dla wszystkich

zgadza sie

BD 28.10.2002 19:33

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

nie wiedzialem Bartusiu, ze jestes rowniez wyrocznia w sprawach savoir-vivru.

kurcze ale tak sie nie bedziemy bawic ... ((

BD 28.10.2002 19:32

Cytat:

bas napisa***322;(a)

ale o kryteria jakie przyjęto, troche mi przypominają promocje na stacjach benzynowych(bez obrazy), chodziło mi o docenienie także wkładu innych osób w życie forum.

wiesz na stacji to nagrode dostaje syn kierownika lub jakas rodzinka a w najgorszym wypadku znajomi szefa lub pracownikow ...

bas 28.10.2002 19:28

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

Jestesmy w tej mikroskali typowym obrazem polskiego piekielka i jesli kiedys ktos sobie zadaje pytanie, dlaczego to co innym wychodzi my jako nacja potrafimy tylko s........( vide regulamin- nie uzywac brzydkich wyrazow), to odpowiedz lezy w tych paru postach

Zdaje się, że to miało być do mnie. Nie chodziło mi o to, że muszę koniecznie mieć tą czapeczkę(znalazła się osoba, która chciała mi zafundować taką czapeczkę), ale o kryteria jakie przyjęto, troche mi przypominają promocje na stacjach benzynowych(bez obrazy), chodziło mi o docenienie także wkładu innych osób w życie forum.

lopus 28.10.2002 18:18

Trochę ode mnie.Mam dość bujną czuprynę i w całym swoim życiu nie nosiłem czapki-no chyba że w wojsku :).Ładna czapeczka jest nie ma co mówić,jeśli ją kupię to tylko dla syna.
A odnośnie wyróżnionej ósemki forumowiczów to nie mam pretensji,napisali się chłopaki niech mają-bgn przyjmij tą czapkę i postaw na monitor,przynajmiej nie zapomnisz adresu forum :).
I ostatnie spostrzeżenie:jeśli w tych 1000 postów,ktore były brane pod uwagę,byłyby tylko lub przewaga zapytań a nie fachowych porad to jak by to się miało do tej nagrody?

bgn 28.10.2002 18:04

[QUOTE]SoBal napisa***322;(a)
[B]Nie wiem kto to zmienił - ale zostało zmienione ustawienie w Panelu Administracyjnym - user can edit his own post - na false. Ale skoro tam dotrałem już, to zmieniłem jeszcze ustawienie pozwalające użytkownikowi na usunięcie własnych postów - trzeba wiedzieć co chce się napisać... a ni pisać dla samej li tylko radości klepania w klawiaturke.

Prosze - nie krzycz na mnie WODZU- bo jako osoba delikatna z natury strasznie sie tremuje i palce mi sie myla na tej mojej starej klawiaturze. Sadzac po poscie Lopusa nie tylko ja mialem takie problemy, a juz zaczlem sie martwic, ze to jakis spisek i to ja popsulem cale Forum w radosci stukania w klawisze.
Zreszta powiem szczerze - wole jak Bartek mnie opitala;)

Majonez 28.10.2002 17:59

bgn wybacz mi ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi a zwlaszcza tego fragmentu
Cytat:

( chyba leb mi sie grzeje pod ta czapka).
po prostu musze sie zapytac (i nie ma tu zlosliwosci tylko moja wrodzona sklonnosc do zartowania :D) a dopiero teraz na to zwrocilem uwage

czy oprocz dziurek na oczy wyciales sobie dziurki na nos i usta zeby moc oddychac ??? bo jak nie to musisz bo faktycznie mozesz sie zagrzac ;) - chyba ze wstawisz sobie jakiegos titana7+ 8)

BD dzieki - wlasciwie to nie byla prosba tylko wskazanie prawidlowego spojrzenia na cala ta sprawe i nie tylko dla bgn'a lecz dla wszystkich

PS bgn o co chcesz mnie zapytac

PS2 poprawka juz wiem o co chciales mnie zapytac a w czasie jak pisalem tego posta pojawily sie 3 inne

bgn 28.10.2002 17:52

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)

bgn: Szkoda ze nie chcesz czapki, ale to jest Twoja decyzja i kropka. [/B]
rzekles Wodzu - howgh

SoBal 28.10.2002 17:44

Nie wiem kto to zmienił - ale zostało zmienione ustawienie w Panelu Administracyjnym - user can edit his own post - na false. Ale skoro tam dotrałem już, to zmieniłem jeszcze ustawienie pozwalające użytkownikowi na usunięcie własnych postów - trzeba wiedzieć co chce się napisać... a ni pisać dla samej li tylko radości klepania w klawiaturke.

bgn: Szkoda ze nie chcesz czapki, ale to jest Twoja decyzja i kropka.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29.