![]() |
Cytat:
Acha, widze w twoim profilu "wolny zawód" tzn. kuroniówka? |
Cytat:
chyba nie na zawsze - to bylby nadmiar szczescia. Zreszta kto by sledzil i kasowal nieprzystajace podbno do Forum i wkurzajace Bila i jego kolego posty z numerkiem do programy, linkiem. Bartoszu - nie rob tego, zycie bez ciebie byloby nudne i puste |
Cytat:
co do mojej obecnosci to niestety zmartwie Cie bo bede bywal tutaj tak samo czesto jak bywalem wyobraz sobie, ze rowniez nie siedze i nie sledze niebezpiecznych postow bo to lubie i mi to sprawia przyjemnosc - poprostu jak sie taki trafi i przegina pale to poleci i tyle ... dobra ide bo mi wystygnie kuronowka i co ja potem zrobie :P juz nawet nie mysle, ze mi ktos zje moja porcje ... ??? |
Zapowiada się tutaj utworzenie małej Rady Nadzorczej Forum, która będzie kontrolowac wg. upodobań, albo i widzimisie jej członków. A może niedługo wprowadzimy składki członkowskie, albo i podatek za posta np. 10 groszy. :)
Sz. P. Nowy Moderatorze ... tylko jedna uwaga, rada: zbyt pewnie, zbyt zuchwale, zbyt z góry traktujesz innych człowieku. Jakbyś był trochę sprytniejszy to pamiętaj na pszyszłośc, że to forum to MY a nie WY lub TY. Wiem, że obowiązują tu pewne zasady i są czasami lub też nagminnie łamane, ale nie wprowadzajmy tu takiego rygoru, a jeżeli już to chyba nalezy nam się wyjaśnienie a nie tylko suche: BO TAK MA BYĆ I JUŻ!!! Pewne sprawy można wyjaśnić w inny sposób, a nie robić zamieszanie. bez urazy Pozdrawiam i powodzenia w moderowaniu Paweł |
dlaczego odrazu wszystkie dzialy ... tak bez doswiadczenia. Nawet Misiek obsluguje tylko dwa dzialy.. a ty odrazu wszystko bez doswiadczenia ??? 8)
|
Aj aj, i gdzie ten charakterystyczny humorek Majoneza i Miśka :)
|
Cytat:
Witam ! No.. zauwazcie że nawet do ZBIEGA można jakoś dotrzeć ... |
Eeeee no Zbiegu spoko gościu, "da się lubić" :)
|
Zbieg ma swój "charakterystyczny styl" :) .. i czasami cos pomorze. Udziela sie tez jako zwykly uzytkownik :)
|
Ja etz tu dorzuce cos od siebie :) Jestem z reguly buntownikiem i sam fakt ze koles wszedl na posade moderatora, ktorego nikt nie zna jest dla mnie smieszne. Zbieg byl z nami jakis czas i odzywa sie conieco w postach czasami i jego czlonkowstwo bylo jak najbardziej usprawiedliwione. Wolalbym zeby nowych moderatorow wybierano sposrod forumowiczow, ktorych znamy od jakiegos czasu, ale to jest tylko moje zdanie.
|
Popieram!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tu nikogo NIE BRONIĘ!
ale: nie sądzę, że moderują forum bo nie mają co robić, sądzę, że ktoś im pogroził palcem i się chłopaki przestraszyli. Żeby to forum żyło musi być nieograniczony dostęp a to powoduje, żę mogą tu jacyś .....zaglądnąć i chłopaki będą musieli się tłumaczyć bo to oni za to odpowiadają. Nie wiem(i niechce mi się sprawdzać) jaki akt normatywny reguluje odpowiedzialność za treść forum. Podejrzewam, że jest to któryś z art. kodeksu cywilnego, jeśli jest to norma dyspozytywna to niech poprostu dadzą nam do zaakceptowania regulamin gdzie będzie czcionką 16, pogrubioną, podkreśloną itd. napisane, że redakcja i administratorzy cdrinfo.pl nie ponoszą odpowiedzialności.... a na prośbę odpowiednich organów będą udostępniać logi itd, jeśli nigdzie nie jest powiedziane jak długo mają przechowywać te logi to z powodu znacznej ilości miejsca jakie zajmują, będą je kasować raz na 12 godzin czy na dobę. Myślę, że sensowne jest likwidowanie postów w których jakiś ***** się obraził i leci ctrl-c ctrl-v. Kiedyś na gsmonline był(a) taki kotleś i skutecznie zaśmiecał forum wklejając jako posta całą stronę postów, jedynym sposobem na tego cieniasa(do dzisiaj go nie widziałem, a zmiana hosta jest jak zabranie dziecku lizaka)był ban na całym hoście. |
a mowiłem dać moderatora mnie :)
pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |