Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czwarty moderator (konkurs z nagrodami) !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czwarty-moderator-konkurs-nagrodami-9431/)

lopus 06.08.2002 12:19

Cytat:

Bartek Danowski napisa***322;(a)

hmmm
dyskutowac lubie nie trawie pyskowek z prymitywami ...

dowidzenia

Nie rzucaj sie za bardzo.
Acha, widze w twoim profilu "wolny zawód" tzn. kuroniówka?

bgn 06.08.2002 12:20

Cytat:

Bartek Danowski napisa***322;(a)

dowidzenia

chyba nie na zawsze - to bylby nadmiar szczescia.
Zreszta kto by sledzil i kasowal nieprzystajace podbno do Forum
i wkurzajace Bila i jego kolego posty z numerkiem do programy, linkiem.
Bartoszu - nie rob tego, zycie bez ciebie byloby nudne i puste

BD 06.08.2002 12:31

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

chyba nie na zawsze - to bylby nadmiar szczescia.
Zreszta kto by sledzil i kasowal nieprzystajace podbno do Forum
i wkurzajace Bila i jego kolego posty z numerkiem do programy, linkiem.
Bartoszu - nie rob tego, zycie bez ciebie byloby nudne i puste

hmmmmm widze BGN ze juz z rok tutaj siedzisz - jestes bardziej aktywnym bywalcem i napisales kilak ciekawych rzeczy i przyznam sie szczerze, ze dziwie sie dlaczeto sie tak czepiasz i czasem nie wiele wystajesz ponad poziom niektorych bywalcow ...

co do mojej obecnosci to niestety zmartwie Cie bo bede bywal tutaj tak samo czesto jak bywalem

wyobraz sobie, ze rowniez nie siedze i nie sledze niebezpiecznych postow bo to lubie i mi to sprawia przyjemnosc - poprostu jak sie taki trafi i przegina pale to poleci i tyle ...

dobra ide bo mi wystygnie kuronowka i co ja potem zrobie :P juz nawet nie mysle, ze mi ktos zje moja porcje ... ???

+++LeWaP+++ 06.08.2002 12:48

Zapowiada się tutaj utworzenie małej Rady Nadzorczej Forum, która będzie kontrolowac wg. upodobań, albo i widzimisie jej członków. A może niedługo wprowadzimy składki członkowskie, albo i podatek za posta np. 10 groszy. :)

Sz. P. Nowy Moderatorze ... tylko jedna uwaga, rada:

zbyt pewnie, zbyt zuchwale, zbyt z góry traktujesz innych człowieku. Jakbyś był trochę sprytniejszy to pamiętaj na pszyszłośc, że to forum to MY a nie WY lub TY. Wiem, że obowiązują tu pewne zasady i są czasami lub też nagminnie łamane, ale nie wprowadzajmy tu takiego rygoru, a jeżeli już to chyba nalezy nam się wyjaśnienie a nie tylko suche: BO TAK MA BYĆ I JUŻ!!! Pewne sprawy można wyjaśnić w inny sposób, a nie robić zamieszanie.

bez urazy

Pozdrawiam i powodzenia w moderowaniu

Paweł

sayan 06.08.2002 16:50

dlaczego odrazu wszystkie dzialy ... tak bez doswiadczenia. Nawet Misiek obsluguje tylko dwa dzialy.. a ty odrazu wszystko bez doswiadczenia ??? 8)

Macio.Men 06.08.2002 17:26

Aj aj, i gdzie ten charakterystyczny humorek Majoneza i Miśka :)

Laser 06.08.2002 18:13

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
Aj aj, i gdzie ten charakterystyczny humorek Majoneza i Miśka :)

Witam !

No.. zauwazcie że nawet do ZBIEGA można jakoś dotrzeć ...

Macio.Men 06.08.2002 18:45

Eeeee no Zbiegu spoko gościu, "da się lubić" :)

sayan 06.08.2002 18:52

Zbieg ma swój "charakterystyczny styl" :) .. i czasami cos pomorze. Udziela sie tez jako zwykly uzytkownik :)

Druss 06.08.2002 20:37

Ja etz tu dorzuce cos od siebie :) Jestem z reguly buntownikiem i sam fakt ze koles wszedl na posade moderatora, ktorego nikt nie zna jest dla mnie smieszne. Zbieg byl z nami jakis czas i odzywa sie conieco w postach czasami i jego czlonkowstwo bylo jak najbardziej usprawiedliwione. Wolalbym zeby nowych moderatorow wybierano sposrod forumowiczow, ktorych znamy od jakiegos czasu, ale to jest tylko moje zdanie.

Macio.Men 06.08.2002 20:41

Popieram!

lopus 06.08.2002 20:49

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
Popieram!
YES! Jo tysh popierom tych gościóf pszede mnom...:)

Adik 06.08.2002 21:12

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Wolalbym zeby nowych moderatorow wybierano sposrod forumowiczow, ktorych znamy od jakiegos czasu, ale to jest tylko moje zdanie.
dobrze prawi...popieram w 100%

bas 06.08.2002 21:40

Ja tu nikogo NIE BRONIĘ!
ale:
nie sądzę, że moderują forum bo nie mają co robić, sądzę, że ktoś im pogroził palcem i się chłopaki przestraszyli. Żeby to forum żyło musi być nieograniczony dostęp a to powoduje, żę mogą tu jacyś .....zaglądnąć i chłopaki będą musieli się tłumaczyć bo to oni za to odpowiadają.
Nie wiem(i niechce mi się sprawdzać) jaki akt normatywny reguluje odpowiedzialność za treść forum. Podejrzewam, że jest to któryś z art. kodeksu cywilnego, jeśli jest to norma dyspozytywna to niech poprostu dadzą nam do zaakceptowania regulamin gdzie będzie czcionką 16, pogrubioną, podkreśloną itd. napisane, że redakcja i administratorzy cdrinfo.pl nie ponoszą odpowiedzialności.... a na prośbę odpowiednich organów będą udostępniać logi itd, jeśli nigdzie nie jest powiedziane jak długo mają przechowywać te logi to z powodu znacznej ilości miejsca jakie zajmują, będą je kasować raz na 12 godzin czy na dobę.
Myślę, że sensowne jest likwidowanie postów w których jakiś ***** się obraził i leci ctrl-c ctrl-v. Kiedyś na gsmonline był(a) taki kotleś i skutecznie zaśmiecał forum wklejając jako posta całą stronę postów, jedynym sposobem na tego cieniasa(do dzisiaj go nie widziałem, a zmiana hosta jest jak zabranie dziecku lizaka)był ban na całym hoście.

cana 06.08.2002 22:32

a mowiłem dać moderatora mnie :)
pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14.