![]() |
Cytat:
mnie interesuje problem nastepujacy: jak wroci Majonez, a i pozostali cenzorzy stana sie bardziej aktywni( tak to sie powinno nazywac- moderowanie polega na kierunkowaniu dyskusji bez ingerencji w nia), to przed usunieciem posta odbedzie telekonferencja, czy taz kazdy bede cial co mu pod mysz wpadnie. Taki hybrydowy wielki cenzor - to jest dopiero ciekawe pole do obsewarcji zachowan |
bedą organizowac zawody .. wszyscy wchodza do sieci o godzinie 0:00 i kto pierwszy usunie 10 postów .. dla tego zgrzewa :) :)
|
Po co przecież prościej usunąć całą bazę danych i już masz puste forum, ewentualnie skasować katalog gdzie są przechowywane pliki z postami(zależy jak działa forum).
|
Panie Bartku nic do pana nie mam, ale troszkę więcej luzu. Bo zaczyna się ton Urzędnika do petenta. Jesteśmy wśród swoich. Nikt nie lubi cenzury, no ale cóż czasem potrzeba tego, bo zaczną się posty ze słowami ze słownika brzydkich wyrazów.
Ale najważniejsze - jak będzie regulamin to zobaczymy, i zaczniemy poważnie rozmawiać. |
Lepiej mieć coś na "papierze", zawsze łatwiej tego przestrzegać i to egzekwować.
ALE: Chyba wszyscy mamy na tyle rozsądku, że możemy się dogadać opierając się na "normach współżycia społecznego" i nie potrzebujemy na forum Kodeksu Karnego!!! Miejmy tyle rozsądku, żeby nie doprowadić do sytuacji oni-my, to straci sens a po miesiącu takiej wojny to forum przestanie istnieć!!! Bo nie sądzę, żeby dłużej to kogoś bawiło. |
Cytat:
toć to tylko żarty z sezonu ogórkowego :) to forum wiele wytrzynało / i wiele wytrzyma :)/ ale fakt najwyższy czas na : Pax Romana bierzny się do pomagania . przecierż nie za rozpierduchę nas chwalą :) / to można na innych forach obserwować ... b3d rox :)/ pozdro |
Trochę tu nie zaglądałem, a tu zmiany, zmiany...
Zetoxa - znowy urosłeś - gratuluję :) Cana - chcesz na moderatora? - i Ty Brutusie? ;) Majonez - waracaj z wakacji ;) a... Bgn - jak zwykle bronisz wolności słowa :) i tak wszystkich nie wymienię, więc pozdrawiam i nowy Moderujący - który moderuje forum którego nie lubi ??? - to czemu jesteś moderatorem ? Jak nas już wymoderujesz - to się może okazać że zostaniesz sam, he, he - i co wtedy? Ja tam łączę się w bólu z moderowanymi (vide opcja "zgłoś post" - a fe - widocznie mam obciążenia) PS. Zetoxa - szkoda, że nie wygram konkursu. Rozpilibyśmy nagrodę w R. czasem tam bywam I nie publikuj więcej seriali ;) klanu i isaury he, he |
Pedros - myslalem, ze zabrali ci komputer. Fakt zmienilo sie troche, jakis nowy porzadkowy przybyl, brak mu klasy starych moderatorow i oczywiscie Majoneza, ale coz, nikt nie gwaratowal, ze moze byc inaczej.
A seriale i tak bede publikowal, jesli uznam,ze warto, co mi tam |
... huraaa, Pedros wrócił, będzie nas więcej do założenia jakiegoś podziemia (ale mi się rymło :-D ).
|
Qrdę chłopaki - miałem remont w chałupie, majstrowie zrobili mnie w... ,rodzina na walizkach, sam robiłem poprawki, malowanie i inne i do tego praca, brak urlopu (ale już za tydzień) i... wieczorami po prostu zasypiałem. Ale komp mam i modem też więc od czasu do czau mrugnę do Was. :) :) :)
Ha. PS. No - bez Forum CDRInfo jak bez wody :) |
Cytat:
Z pozdrowieniami Dominika PS - Chłopaki, przyjmiecie jedną kobietę do tej waszej partyzantki ? :-D :-D :-D |
Witam !
Nie wiem jak Wy ale ja już ją lubię !! |
Ja jestem ZA (...przyjeciem pani Dominiki :)) !!!
A BD dedykuję utwór Pink Floyd "Run Like Hell" :D. |
skad sie biora takie kobiety... :)
eh... kiedy ja bylem mlody, to [i tu cenzura obyczajowa] eh... |
Heheheh.....Dominika:) ale nas polaskotalas;p Witaj w klubie, a z reszta jest tu na naszym forum chyba jeszcze kilka kolezanek - oczekujemy na zgloszenia, moze wy podzialacie na Bartka skuteczniej bo my faceci wyraznie nie trafiamy mu w humor:P :-D ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |