Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czwarty moderator (konkurs z nagrodami) !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czwarty-moderator-konkurs-nagrodami-9431/)

Pedros 12.08.2002 20:56

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Nie wiem jak Wy ale ja już ją lubię !!

Laser - Nio! :)

Ja tam jestem przychylny przyjęciu Dominiko - ale jak wróci Majonez albo Misiek to nas rozwalą atomówką i będzie po puczu, he he :), że już nie wspomnę, co zrobi Zbieg jak to zobaczy... ;)

BD 13.08.2002 08:39

Cytat:

Dominika napisa***322;(a)

Wiesz co ? Co prawda nie mam dużego stażu na forum, ale powiem ci że w odróżnieniu do "bgn","lopus", "Zetoxa","grzeniu","LeWaP" nie masz za grosz poczucia humoru, cokolwiek byś nie mówił. Te chłopaki od razu wzbudzają sympatię, czego nie mogę powiedzieć o tobie.

spoko :) nie zalezy mi na ogolnej sympati
bo to na dluzsza mete jest b. meczace tak
samo jak popularnosc hehheeh

Cytat:

A jeśli uważasz, że tylko ty masz rację, a reszta się myli to zacytuję ci Bogusia Smolenia: "...Kiedyś normą był ogół, a nie margines..."
ciekawe skad takie wnioski bo nigdzie nie napisalem, ze tylko ja mam racje a wrecz przeciwnie lubie rzeczowe dyskusje poparte argumentami
a nie epitetami jak to jakis czas temu zaprezentowali niektorzy forumowicze.

Cytat:

Z pozdrowieniami Dominika
PS - Chłopaki, przyjmiecie jedną kobietę do tej waszej partyzantki ? :-D :-D :-D
Milo Cie widzie Dominiko na naszym forum i zycze przyjemnej "bytnosci"

bgn 13.08.2002 08:53

czesc Dominika. Nie chcialem tego pisac zeby nie powodowac kompleksow u czlowieka wolnego zawodu, ale jak zaczelas....
Fakt Bartosz dowcip ma tak ciezki jak kosa jego historycznego imiennika, ale w tak doborowym towarzystwie bedzie musial sie wyrobic
( zreszta ostanio go nie widze do poludnia ).
PEDROS - Majoneza sie przeciez nie boimy,jakby co
to nowy list gonczy ( przypomne stary http://majonez.aresztowany.com/m/hack.php?m=Wrocław )- chociaz to nie moja robota:)
, albo zawiadomienie do SANEPIDU, ze jest zrodlem Salmonelli przeniesionej ( przepraszam za wyrazenie, ale jest to naukowo dowiedzione ) na ...hmmm, nabiale i juz:)
P.S. Dominika, mysle, ze sam fakt , ze jestes na Forum powoduje, ze jestes w klubie

BD 13.08.2002 11:31

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
czesc Dominika. Nie chcialem tego pisac zeby nie powodowac kompleksow u czlowieka wolnego zawodu, ale jak zaczelas....
Fakt Bartosz dowcip ma tak ciezki jak kosa jego historycznego imiennika, ale w tak doborowym towarzystwie bedzie musial sie wyrobic
( zreszta ostanio go nie widze do poludnia ).
PEDROS - Majoneza sie przeciez nie boimy,jakby co
to nowy list gonczy ( przypomne stary http://majonez.aresztowany.com/m/hack.php?m=Wrocław )- chociaz to nie moja robota:)
, albo zawiadomienie do SANEPIDU, ze jest zrodlem Salmonelli przeniesionej ( przepraszam za wyrazenie, ale jest to naukowo dowiedzione ) na ...hmmm, nabiale i juz:)
P.S. Dominika, mysle, ze sam fakt , ze jestes na Forum powoduje, ze jestes w klubie

ehhehe BGN Kolego drogi :)
jakby to ujac wielki brat patrzy i obserwuje :cool:
co sie dzieje na forum zarowno rano jak i popoludniu
dzieki naszej drogiej tpsie zalapalem sie na Neo + wiec jestem online
przez 24/h

co do dowcipu to z wiekiem zmienia sie poglad na niektore sprawy :)

bgn 13.08.2002 13:08

"co do dowcipu to z wiekiem zmienia sie poglad na niektore sprawy ":

i dlatego jestem w stosunku do ciebie optymista, ze jeszcze sie rozwiniesz.
A tak wogole drogi Bartoszku, to strasznie ciezko byc porzadkowym, mowisz dzien i noc trzebas pilnowac nieprawomyslnych (:) Cana a ty chciales na moderatora- zobacz to ciezsza praca niz drwala),
to przez tydzien deklaruje, ze bedziesz mial z mojej strony spokoj ( zadnego seriala, zadnego craka ani ciut-ciut). Nie dlatego, zebym sie zmienil, ale musze pojechac do zalanej woda czeskiej Pragi, to mi troche zejdzie w tej krainie woda i piwem plynacej pod smazeny syr i knedliki s gulaszem:)

Yahol 13.08.2002 13:35

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
[knedliki s gulaszem:) [/B]
O K....A!

Pedros 13.08.2002 14:53

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
... ale musze pojechac do zalanej woda czeskiej Pragi, to mi troche zejdzie w tej krainie woda i piwem plynacej pod smazeny syr i knedliki s gulaszem:)
A niech Cię... też bym chętnie pojechał, gdybym mógł :o

PS. Ale uważaj - tam teraz jest powódź.

Macio.Men 13.08.2002 15:14

No i przez Was głodny jestem (rozmowy o knedlikach s gulaszem :)), jak mogliście :P

cana 14.08.2002 22:28

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
"co do dowcipu to z wiekiem zmienia sie poglad na niektore sprawy ":

A tak wogole drogi Bartoszku, to strasznie ciezko byc porzadkowym, mowisz dzien i noc trzebas pilnowac nieprawomyslnych (:) Cana a ty chciales na moderatora- zobacz to ciezsza praca niz drwala),

Bgn ja jestem anarchizującym liberałem i do tego patentowanym leniem z widokami na świętość :)a i wzrok od monitora po tylu latach ślęczenia mi się lekko poprawił inaczej :) więc resztę to już możesz sobie dopisać :)
a i ja chciałem tylko moderować off topic :)
pozdro
ps od tego Wrocławia to już mnie wątroba boli a tu jeszcze tylę dni 8)

Pedros 15.08.2002 00:24

Cytat:

cana napisa***322;(a)

Bgn ja jestem anarchizującym liberałem i do tego patentowanym leniem z widokami na świętość :)a i wzrok od monitora po tylu latach ślęczenia mi się lekko poprawił inaczej :) więc resztę to już możesz sobie dopisać :)
a i ja chciałem tylko moderować off topic :)
pozdro
ps od tego Wrocławia to już mnie wątroba boli a tu jeszcze tylę dni 8)

Mnie to się wydaje, że wiem jak by to moderowanie wyglądało ||

cana 15.08.2002 15:39

Pedros, chyba bardzo blisko jesteś :) ale cicho sza 8) :)
pozdro

Dominika 17.08.2002 13:33

Cytat:

BD napisa***322;(a)

...dzieki naszej drogiej tpsie zalapalem sie na Neo + wiec jestem online
przez 24/h

Naprawde dałeś się naciągnąć tepsie na Neostrade ??? I to jeszcze na " + " ?:o :o :o Wyrazy współczucia :-D :-D :-D :-D :-D

BD 17.08.2002 17:17

Cytat:

Dominika napisa***322;(a)

Naprawde dałeś się naciągnąć tepsie na Neostrade ??? I to jeszcze na " + " ?:o :o :o Wyrazy współczucia :-D :-D :-D :-D :-D

wiesz tam gdzie mieszkam nie ma innej mozliwosci
urok mieszkania w domku zdala od innych - czyli siec blokowa czy jak to tam zwali odpada

pozostaje neo a ze zakladaja od reki to moze byc
dodam, ze ja jestem bardzo zadowolony z jakosci dzialania i tego jak sie mna zajela tepsa

-Sid-The-Rat=> 17.08.2002 20:01

ja tez 'dalem sie naciagnac' tepsie - alternatywa byla powstajaca juz drugi rok 'siec osiedlowa' zakladana przez jakiegos kretacza/nieudacznika - i rowniez nie zaluje tego kroku - dzieki informacjom Bartka przesiadam sie niedlugo na Neo+

(czy moglabys Dominiko wyjasnic mi takie ironiczne pytanie - czy Neo+ ma jakies ukryte wady bedace tajemnica poliszynela - moze nie powinienem sie w to pakowac - dodam ze jesli chodzi o cene to 191zeta za 512/128 jest dla mnie calkowicie akceptowalne)

BD 17.08.2002 20:32

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

(czy moglabys Dominiko wyjasnic mi takie ironiczne pytanie - czy Neo+ ma jakies ukryte wady bedace tajemnica poliszynela - moze nie powinienem sie w to pakowac - dodam ze jesli chodzi o cene to 191zeta za 512/128 jest dla mnie calkowicie akceptowalne)

wiesz Sid moze chodzi jej o to, ze raz na 24 godziny rozlacza cie i musisz sie laczyc na nowo - to nie problem
moze chodzi jej o brak stalego ip ale to kazdy wie, ze nie ma i nie bedzie - namiastka jest dynaamiczny dns
a moze chodzi jej o to, ze nie mozna udostepniac Neo poza swoj lokal - tzn sasiadowi :) - ale to tez przy odrobinie wiedzy da sie rozwiazac i spac spokojnie bez obawy o to, ze zabiore ci 600 zl tytulem kary

A moze chodzi jej o to, ze na roznych grupach dyskusyjnych rozni ludzie psiocza na tpsa dla zasady tak jak MS. Ja osobiscie nie moge sie z tym zgodzic bo w moim przypadku zostalem obsluzony jak na zachodzie. Rowniez moi znajomi (konkertnie trzej) sa bardzo zadowoleniu. A jeden nawet ma zdjety limi z Neo i jego transfery oscyluja w granicach 200 kb/s (wyglada to jakby mial lacza 2 mb/s) - to sie nazywa szczescie :).

Ja naprawde jestem zadowolony i place 191 zl miesiecznie co w porownaniu z rachunkami za telefon jakie placilem z powodu Netu (ok 500 zl)wydaje sie kwota smieszna i jak najzupelniej akceptowalna do zaplacenia.

Oczywiscie istneje mozliwosci ze Dominika zna inne dziwne przypadlosci bedace powodem by nie kupowac Neo. Jednak zanim sie zdecydowalem na Neo przeczytalem dziesiatki postow, artykulow i wysluchalem sporo opinii i nic takiego nie spotkalem :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14.