![]() |
Cytat:
Ja tam jestem przychylny przyjęciu Dominiko - ale jak wróci Majonez albo Misiek to nas rozwalą atomówką i będzie po puczu, he he :), że już nie wspomnę, co zrobi Zbieg jak to zobaczy... ;) |
Cytat:
bo to na dluzsza mete jest b. meczace tak samo jak popularnosc hehheeh Cytat:
a nie epitetami jak to jakis czas temu zaprezentowali niektorzy forumowicze. Cytat:
|
czesc Dominika. Nie chcialem tego pisac zeby nie powodowac kompleksow u czlowieka wolnego zawodu, ale jak zaczelas....
Fakt Bartosz dowcip ma tak ciezki jak kosa jego historycznego imiennika, ale w tak doborowym towarzystwie bedzie musial sie wyrobic ( zreszta ostanio go nie widze do poludnia ). PEDROS - Majoneza sie przeciez nie boimy,jakby co to nowy list gonczy ( przypomne stary http://majonez.aresztowany.com/m/hack.php?m=Wrocław )- chociaz to nie moja robota:) , albo zawiadomienie do SANEPIDU, ze jest zrodlem Salmonelli przeniesionej ( przepraszam za wyrazenie, ale jest to naukowo dowiedzione ) na ...hmmm, nabiale i juz:) P.S. Dominika, mysle, ze sam fakt , ze jestes na Forum powoduje, ze jestes w klubie |
Cytat:
jakby to ujac wielki brat patrzy i obserwuje :cool: co sie dzieje na forum zarowno rano jak i popoludniu dzieki naszej drogiej tpsie zalapalem sie na Neo + wiec jestem online przez 24/h co do dowcipu to z wiekiem zmienia sie poglad na niektore sprawy :) |
"co do dowcipu to z wiekiem zmienia sie poglad na niektore sprawy ":
i dlatego jestem w stosunku do ciebie optymista, ze jeszcze sie rozwiniesz. A tak wogole drogi Bartoszku, to strasznie ciezko byc porzadkowym, mowisz dzien i noc trzebas pilnowac nieprawomyslnych (:) Cana a ty chciales na moderatora- zobacz to ciezsza praca niz drwala), to przez tydzien deklaruje, ze bedziesz mial z mojej strony spokoj ( zadnego seriala, zadnego craka ani ciut-ciut). Nie dlatego, zebym sie zmienil, ale musze pojechac do zalanej woda czeskiej Pragi, to mi troche zejdzie w tej krainie woda i piwem plynacej pod smazeny syr i knedliki s gulaszem:) |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Ale uważaj - tam teraz jest powódź. |
No i przez Was głodny jestem (rozmowy o knedlikach s gulaszem :)), jak mogliście :P
|
Cytat:
a i ja chciałem tylko moderować off topic :) pozdro ps od tego Wrocławia to już mnie wątroba boli a tu jeszcze tylę dni 8) |
Cytat:
|
Pedros, chyba bardzo blisko jesteś :) ale cicho sza 8) :)
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
urok mieszkania w domku zdala od innych - czyli siec blokowa czy jak to tam zwali odpada pozostaje neo a ze zakladaja od reki to moze byc dodam, ze ja jestem bardzo zadowolony z jakosci dzialania i tego jak sie mna zajela tepsa |
ja tez 'dalem sie naciagnac' tepsie - alternatywa byla powstajaca juz drugi rok 'siec osiedlowa' zakladana przez jakiegos kretacza/nieudacznika - i rowniez nie zaluje tego kroku - dzieki informacjom Bartka przesiadam sie niedlugo na Neo+
(czy moglabys Dominiko wyjasnic mi takie ironiczne pytanie - czy Neo+ ma jakies ukryte wady bedace tajemnica poliszynela - moze nie powinienem sie w to pakowac - dodam ze jesli chodzi o cene to 191zeta za 512/128 jest dla mnie calkowicie akceptowalne) |
Cytat:
moze chodzi jej o brak stalego ip ale to kazdy wie, ze nie ma i nie bedzie - namiastka jest dynaamiczny dns a moze chodzi jej o to, ze nie mozna udostepniac Neo poza swoj lokal - tzn sasiadowi :) - ale to tez przy odrobinie wiedzy da sie rozwiazac i spac spokojnie bez obawy o to, ze zabiore ci 600 zl tytulem kary A moze chodzi jej o to, ze na roznych grupach dyskusyjnych rozni ludzie psiocza na tpsa dla zasady tak jak MS. Ja osobiscie nie moge sie z tym zgodzic bo w moim przypadku zostalem obsluzony jak na zachodzie. Rowniez moi znajomi (konkertnie trzej) sa bardzo zadowoleniu. A jeden nawet ma zdjety limi z Neo i jego transfery oscyluja w granicach 200 kb/s (wyglada to jakby mial lacza 2 mb/s) - to sie nazywa szczescie :). Ja naprawde jestem zadowolony i place 191 zl miesiecznie co w porownaniu z rachunkami za telefon jakie placilem z powodu Netu (ok 500 zl)wydaje sie kwota smieszna i jak najzupelniej akceptowalna do zaplacenia. Oczywiscie istneje mozliwosci ze Dominika zna inne dziwne przypadlosci bedace powodem by nie kupowac Neo. Jednak zanim sie zdecydowalem na Neo przeczytalem dziesiatki postow, artykulow i wysluchalem sporo opinii i nic takiego nie spotkalem :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |