![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
no mi na tego z dwoma wentylami juz nie starczylo bo bralem z obudowa big tower chiefteca i 70 zlociszy zabraklo, ale i tak jestem zadowolony.
pzdrwm NIkita_Bennet
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Hmm tak sobie skalkulowałem i sporo wyszło - mam nadzieje ze urwe troche w sirius.pl OK bede pamietał - jakby co to kupie tego dwuwentylowego
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mam tego Chieftec 360W PFC ATX - jest cichutki i bardzo ladnie pracuje
co do dwoch zasilazcy - jest pewien zonk jesli kupujemy sprzet na p4 - plyta na p4 wymaga specjalnej wtyczki (kwadratowa, 4 bolce) - a poniewaz stare zasilacze jej nie maja to i tak trzeba kupic nowy - a nowe zasilacze sa z reguly wystarczajace na potrzeby przecietnego pc'ta (chyba ze ktos ma radka 9700 - 80w poboru )ja jakis czas mialem cdromy na osobnym zasilaczu - bo trzymalem je na zewnatrz kompa i tak bylo wygodniej - wygaldalo to kultowo, ale nie bylo potrzebne - ten Chieftec 360W PFC ATX sobie radzil doskonale sam
|
|
|
|
#4 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Jak juz mowa o zasilaczach to co sądzicie o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13179483. Ostatnio dużo jest tych zasialczy na allegro i może się zdecyduję na jeden. Może ktoś taki posiada i się wypowie?
|
|
|
|
#5 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Mysle ze to shit jakich duzo teraz. Pisze 450W a tak naprawde ma 360W co jest nizej napisane, do tego dochodzi jeszcze jakas mala sciema watpie zeby ten zasilacz wazyl z 1,5kg nawet.
+5V 35A +3.3V 28A +12V 16A Moja 300-tka ma : 3,3V - 28A , 5V - 30A , 12V - 15A. I szczerze watpie zeby to cos Q-tec bylo lepsze od mojego Fortrona w trzymaniu stabilnie napiec.
|
|
|
#6 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|