Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Czy będziesz płacił za mp3 ściągane z internetu.
Tak, jestem gotów płacić 1 zł za jeden plik mp3 ściągany z internetu, chcę mieć legalną muzę na komputerze i opłacać trud artysty. 11 35.48%
Nie zapłacę ani grosza, po co płacić skoro mogę mp3 mieć za darmo. Wisi mi sprawa ich legalności. 19 61.29%
Nie mam zdania na powyższy temat, problem mnie nie interesuje. 1 3.23%
Wszystkich głosów: 31. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.12.2003, 09:58   #16
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Jasut na ustawodawce, na prezydenta, na mistrza mp3
Ciapek na szefa ZAIKSU !!! (Dodatkowo masz u mnie ministerstwo sprawiedliwości )

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.12.2003, 10:05   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
znajac polskie realia to ta zeta ktora bysmy potencjalnie placili za np sciagniecie mp3 madonny poszla by w polowoie na ratowanie gornictwa, w polowie na nowy mercedes dla szefa gabinetu politycznego premiera a w polowie na wspomozenie IchTroje (tak wiem ze polwy sa dwie, ale w polsce moga byc trzy i to w dodatku wieksze ), wiec glosuje na NIE
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2003, 21:10   #18
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Jasut na ustawodawce, na prezydenta...
Ciapek : ja albo Ty to lepsi kandydaci. Wiesz sam co bysmy wprowadzili ;-P...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2003, 21:44   #19
Patrixs
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 20.12.2002
Patrixs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zabawne jest to, że tak zwane podatki (czytaj jawne okradanie) płaci się w momencie otrzymania pensji, w momencie zakupu czegokolwiek, w momencie kiedy to coś się sprzedaje i w momencie kiedy to coś się urzywa (kolejność nie ma znaczenia) . Ten kto ma za dużo pieniędzy niech nie płaci za sciąganie mp3 tylko niech idzie do sklepu i kupi sobie legalną płyte, albo zamówi telefonicznie pod numerem 0-700...

Życie jest za drogie by płacić za głupoty...

To jest moja prywatna opinia i wiem że ktoś napewno się z nią nie zgodzi.

Pozdrawiam

Wesołych Świąt !!

Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 22.12.2003 o godz. 21:46
Patrixs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.12.2003, 04:55   #20
CrazyLucas
Forumator

Data rejestracji: 30.12.2002
CrazyLucas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wyglada na to ze cos takiego stanie sie za jakis czas swiatowmym standardem - chocby takie audiogalaxy - placisz, sciagasz mp3 i masz - a jestem pewny ze czesc zyskow firmy (a wiec i twojej kasy) jest odprowadzana do RIAA i pochodnych

pomysl dobry - tylko ze w warunkach polskich rozbije sie to jak zwykle o kase - nie sadze zeby przecietny zjadacz neta mial po oplaceniu rachunku za lacze jeszcze kaske na oplaty za mp3 czy (w przyszlosci) filmy
CrazyLucas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.12.2003, 07:51   #21
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
jak zaplacisz to juz nie jest to !!!

i w tym jest pies pogrzebany,
Stary 23.12.2003, 13:22   #22
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Za złotówkę tak. Może góra 2 złote. Więcej nie dałbym. Miałbym w tedy poczucie "legalności"
Pozdro
Stary 23.12.2003, 15:20   #23
Patrixs
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 20.12.2002
Patrixs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kraluk
Za złotówkę tak. Może góra 2 złote. Więcej nie dałbym. Miałbym w tedy poczucie "legalności"
Pozdro

Trzeba pamiętać, że do złotówki dodać należy podatki i wyjdzie 5 zł

Twoje uprawnienia: