![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Wielka lista najlepszych programów
Mam taką propozycję - stworzenia listy najlepszych programów
w swojej kategorii - np. jaki jest najlepszy program do nagrywania, do mixowania muzyki,zgrywania muzy z płyty, itp. Mam jeszcze propozycję stworzenia miejsc w sieci, gdzie można jeszcze ściągnąć mp3 (nie chodzi mi o programy p2p). Co wy na to? Jeżeli podoba Wam się pomysł, to swoje propozycje/linki do mp3 przysyłajcie na mój e-mail zuk4u@wp.pl Po zebraniu wszystkich informacji zrobiłbym listę i umieścił w sieci. Ale wszystko zależy od Was.
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 29.04.2003 o godz. 21:03 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Mam kilka typów
OCR: Abbyy Fine Reader 6.0 CE Pakiet biurowy: Office XP Zabawa w partycje: Partition Magic 8.0 Odtwarzacz mp3: Quintesential player Ripowanie CD: Cdex Przegladanie obrazków: IrfanView p2p: eMule
![]() |
#3 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Oto moje programy (niektóre) :
Do nagrywania cd - Nero, Clone, Alcohol OCR - FineReader 6 Corporate Audio - EAC, Easy CDDA Extractor, CoolEdit, Feurio Archiwizacja - WinRar 3.11, Drive Image 2002 Grafika - Photoshop 7, ACDSee 5, CorelDraw 10, FlashMX Internet - FlashGet 1.4, Offline explorer enterpr., Pajączek Zajączek 3.2, Norton Personal firewall 2003 Narzędzia - Norton system works 2003, System mechanic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
ech... ile wy musicie mieć pieniędzy żeby to wszystko kupić... eh... tylko pozazdrościć...^_^
żeby się nie powtarzać: WWW: Macromedia Dreamveawer, WinScp OS: Win XP Pro Download: Flashget Grafika: Corel Draw 11, PS 7.0 CE PL MP3: AudioCatalyst, Cdex, Winamp Divx: Vplayer więcej grzechów nie pamiętam... ^_^
![]() |
#5 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
CDRW - WinOn
poczta - incredi mail tworzenie z kompa ftp - Cerberus klient ftp - ws_ftp_le sciaganie - massdownloader firewall - za Plus sys tune - TweakXP
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
a oto moja lista (czesciowa) *Tworzenie WWW: edytor - zdecydowanie AceHTML 5, grafika - Xara, Ulead GifAnimator 5 *Obrobka tekstu: Atlantis Ocean Mind *Zrzuty ekranu: DX-HyperSnap *Klient poczty: skrzynka bogiego + OE 6.0 (SP1) *Przegladarka internetowa: bezapelacyjnie Opera *Przegladarka grafiki: ACDSee 5.0 powerpack *Klient FTP: AceFTP, Total Commander *Firewall: ZoneAlarm Pro *Antivirus: Norton AntiVirus Pro *Komunikatory: Tlen, GG *Nagrywanie plyt: Alcohol 120% i do zwyklych kompilacji niestety Nero (nie lubie Nero), do dzwieku Feurio *Zgrywanie audio: Easy CD-DA Extractor *Odtwarzanie muzyki: Winamp 3.0 full (pierwsza wersja full, jaka wyszla) *Obrobka grafiki: Adobe Photoshop 7 *Menadzer plikow: Total Commander *Bannery we Flashu: MagicFlare *Archiwa: WinZIP, WinRAR *Partycje/obrazy partycji: Partition Magic 8, Drive Image 2002 *P2P: KazaaLite, eMule *Spamkiller: BulletProof Spyware Remover 7, Ad-Aware 6 nie chce mi sie dalej pisac ![]()
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
LeWaP Corel tesh chyba nie nalezy do najtańszych.....hehehehe
![]() |
#8 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
co do programów
![]() Zarzućcie mi jakiś program do nagrywania dźwięków ze źródła typu "what You hear". Użytkownicy kart Creativa oraz Wina 98 pamiętają Creative Recordera znakomity program do zgrywania dźwięku ze wszystkiego. Miał jeszcz sprytną funkcje usuwania szumów. Niestety pod wina 2000 i XP on mi nie dziala. Może pojawiła już się wersja pod te systemy ![]() to taki rejestrator dźwięku windowsowy, ale bardziej rozwinięty, przydatny np. przy zgrywaniu dźwięku z teledysków i z mikrofonu i ze wszystkiego co my słyszymy w głośnikach ![]()
![]() |
#9 | |
Guru
![]() |
Cytat:
Chcę z Waszych typów stworzyć listę i umieścić w internecie. Konkretnie na stronie freewebs.com/zuk4u/index2.htm
![]() |
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie ejst to silne posadzenie - bo to w sumie nawet nie jest naganne pod zadnym wzgledem - tylko ze posty tutaj sa JUZ ogolno dostepne i moze komus sie to przyda...
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
![]() |
Ale ten temat w końcu się skończy i odejdzie w zapomnienie,
a ja chcę go umieścić na stronie na stałe, np. dla początkujących użytkowników.
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Grafika - PSP7, IrfanView
Muzyka - WinAmp 2.79, CDex 1.50 AV - NAV 2003 CD-R - Nero 5.5.10.15a (na razie nie instalowalem wyzszego...), CloneCD 4.2.0.2 Filmy/Codeki - BestPlayer 1.0, FDDshow+XivD Poczta - The Bat 1.62 Archiwizacja - WinRAR 3.20 Menadzer Plikow - Total Commander 5.50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Moja lista programów ,bez których nie mógłbym się obejść :
Total Commadnder HyperSnap DX PaintShop Pro Office Xp Nero (kompresja MP3 ,nagrywanie) CloneCD SpruceUP (authoring DVD) DVD2One DVD Decrypter VirtualDub (pliki "avi") WinDVD (DVD) BestPlayer (DivX) SiSoft Sandra (bench) NeroCD Speed CPUZ IcProg ,FunStudio ,Pioniero (programowanie eepromów ,procesorow PIC) CoolEdit Pro,SundForge ,WaveLab (operacje na "wav-ach") Octamed (Sequencer) Vidomi (kompresja DVB-DivX) Flask Outlook (poczta) MPlayer2 ,JetAudio (odsłuch muzyki) ProgDVB (Digital Video Broadcasting) TaskInfo (informacje o tasku) DirectConnect (download) Win Me ,WinXP No i jeszcze kilka innych programów .... Jak widać w zależności od zainteresowania ,zastosowania programy mogą być rożne .jaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jedengo tylko jaro nie rozumiem - NERO i mp3? a gdzie lame? i przedewszystkim gdzie MPC
![]() bo reszta zdradza zainteresowania ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Chłopaki wymieniliście już chyba wszystko co chciałbym wymienić. No coś mi jednak pozotało.
*internet - Mozilla 1.3 PL *nagrywanie CD - Cdrwin 5.05 PL *zapis pakietowy - DirectCD 5.3.2.34 Platinum *praca z obrazami - WinIso 5.3 PL *rejestr systemowy - Reg Cleaner 4.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|