![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Ile dziennie godzin siedzisz przy kompie![]() |
|||
1h (nie mam za duzo czasu) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
2-4h (lubie w cos pograc i ponetowac) |
7 | 17.95% |
4-6h (gram ale wiekszosc spedzam w necie) |
9 | 23.08% |
wiecej niz 6h ("jestem maniakiem) ![]() |
15 | 38.46% |
10 godzin to pestka - jestem twardy |
5 | 12.82% |
30 godzin nonstop? spoko... |
3 | 7.69% |
Wszystkich głosów: 39. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
aj też przyznaje sie do uzależnienia od kompów. Rano przed pracą sprawdzam pocztę. W pracy cały dzień przy kompach. Po powrocie do chaty znów komputer...I tak na okrągło...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Ponieważ cała moja rodzina(łącznie ze mną)wie że jestem uzależniony od kompa, więc żeby nie popadać w ciągi muszę trzymać się bardzo szczegółowego grafiku.Tzn.:wtorek,czwartek i sobota od 20.00 do bólu.Reszta dni 1 godzina dziennie.Oczywiście w pracy mam pełne 8 godzin bez żadnej kontroli.
Ale wcześniej nie widziałem dwóch osatnich opcji w ankiecie.Co jest ?:o Ostatnio zmieniany przez oldgringo : 27.01.2003 o godz. 22:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tak jak ty edytujesz posta - tak ja urealnilem ankiete... bo jak widac autor jeszcze nie musial poznac 'przywiazania' do kompa - i jego szczescie... bo co innego kiedy chcesz - a co innego kiedy musisz...
![]() |
![]() |
#19 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Spokojnie - mamy w swoich kregach specjaliste ! Mapsajm sie nami zajmie !!! Trzymam za niego kciuki ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Facet !! ale Ty duzo czasu marnujesz !! Ja budze sie klawiaturka na kolana i nawet do kompa nie podchodze tylko napieram z wyra ! Co do obiadu - jem kiedy kom sie restartuje Ubieranie - z tym jest problem - ale czasami długo trwa ładowanie sie gry wiec jest czas ... ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
hmm uzależnienie
na rachunku przychodzi okolo 170h/miesiąc. Nie jest jeszcze tak zle. Dodac do tego okolo 4 filmów w tygodniu przy wyłączonej sieci. No to troszke wychodzi. Tragicznie nie jest ale ... Najbardziej wkurza mnie (albo i wqr***) to bezsennsowne "klikanie". Sprawdzanie poczty co 60 sekund itp.
![]() |
#24 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Chciałem jeszcze dodać ...
10 h ...to dla mnie pestka - dokładnie Mój rekord ustanowiony w wakacje ![]() ![]() Ale do WC chodziłem..:o ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o restartowanie, to tego nie robię, bo po co robić tak krótkie przerwy między wielogodzinną sesją przed komputerem? Czasem jednak trzeba restart zrobić, ale narazie chodzi bez przerwy przez: 3 days, 1 hour, 33 minutes, 5 seconds :zeby:
![]() |
![]() |
#26 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Ale poco ! JA sobie w outlooku ustawiłem zeby automatycznie sprawdzał poczte co 5 min ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a tak zapytam z innej beczki - bo ja niestety siedziec czasem musze - sesja, projekty, robota - ale kurcze czy wy nie macie zycia tzw. towarzyskiego? siedzicie non stop przed kompem nawet w ladny dzien? zadnych sportow? (tylko nie piszcie fifa2003) czy gadac z czlowiekiem to musicie przez gg bo bez
![]() ![]() jak tak poczytalem jak wyglada 'przecietny' dzien to mnie cos skrecilo... luuuudzie - komp to zabawka, bez innych ludzi NA ZYWO sfiksujecie na poczatku olalem te ankiete - powody achowam dla siebie - ale po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze pytanie i jego glebsze dno jest bardzo, bardzo wazne... a wnioski jakie wysuwam z odpowiedzi przerazajace brawo zbignieff - ten post zrobil na mnie wielkie wrazenie...
![]() |
![]() |
#30 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
|