Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.09.2005, 20:13   #1141
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
nie byles i nie jechales wiec nie zabieraj glosu
cisza bachory!!!!!! zazdrośni jesteście?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.09.2005, 20:16   #1142
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
cisza bachory!!!!!! zazdrośni jesteście?
hymmmm... w nie swojej sprawie

uzasadnienie proszę
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 21:20   #1143
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez ed hunter
hymmmm... w nie swojej sprawie

uzasadnienie proszę
jak bachory się kłócicie.. kto ma więcej jak ktoś powie więcej...to oskarżacie go o kłamstwo i się żrecie jak dzieci z paskownicy....a moj motor ma 270 a moj 300 co ty bredzisz mój 400 wyciąga lol jak bachory to nie licytacja a sądzę ze kamikaze nie łże wystarczy jego kolesia dać jako świadka i styka lol
Stary 04.09.2005, 21:24   #1144
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
fakt nie wiem... nigdy motorem nie jechałem... no chyba ze jechaliscie gdzies na autostradnie w niemczech albo cos bo w Polsce... wszyscy wiemy jakie sa drogi...
peace

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 21:32   #1145
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
fakt nie wiem... nigdy motorem nie jechałem... no chyba ze jechaliscie gdzies na autostradnie w niemczech albo cos bo w Polsce... wszyscy wiemy jakie sa drogi...
peace
człowieku szwagier jeżdzi autostradą szczecin berlin na terenie polski jeszcze miał nieraz 200 na liczniku, co tu drogi mają do rzeczy na trasie poznań szczecin przy poznaniu samym masz piękne drogi ładne gładkie a motor?? heh 270 na dobrej drodze? uważam że żaden problem
Stary 04.09.2005, 21:37   #1146
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja nie podwazam ze @Demek jechał 270...km\h ... tylko ze w Polsce na zwykłych drogach trudna taka predkosc uzyskać... no chyba ze jak mówi @memorando albo na trasie Wrocław-Opole .. bodajzę

r
Stary 04.09.2005, 21:44   #1147
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
Ja nie podwazam ze @Demek jechał 270...km\h ... tylko ze w Polsce na zwykłych drogach trudna taka predkosc uzyskać... no chyba ze jak mówi @memorando albo na trasie Wrocław-Opole .. bodajzę
autostrada w poznaniu jest wyciśniesz tam 270 spokojnie na godzinę albo tory w polsce albo trasa tą co podałeś albo lotnisko wiele opcji jest
Stary 04.09.2005, 21:49   #1148
Oktawian89
Wiszę sobie ...

no dobra poddaje sie

r
Stary 04.09.2005, 21:52   #1149
adbok
Guru

Data rejestracji: 11.05.2003
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
autostrada w poznaniu jest wyciśniesz tam 270 spokojnie na godzinę albo tory w polsce albo trasa tą co podałeś albo lotnisko wiele opcji jest
Kazdy sie tak chwali tym ile kto jechalale nie Kazdy sobie zdaje sprawe ze jesli przy takiej predkosci cos by sie stalo (np:Ktos zajedzie droge, wpadnie sie w dzure albo cos z pojazdem) to z czlowieka zostaja gow...i kalosze.Jest sens ryzykowac?nawet dla tej dodatkowej adrenaliny? i poczucia ze jade duzo szybciej od innych.
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 22:10   #1150
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez adbok
Kazdy sie tak chwali tym ile kto jechalale nie Kazdy sobie zdaje sprawe ze jesli przy takiej predkosci cos by sie stalo (np:Ktos zajedzie droge, wpadnie sie w dzure albo cos z pojazdem) to z czlowieka zostaja gow...i kalosze.Jest sens ryzykowac?nawet dla tej dodatkowej adrenaliny? i poczucia ze jade duzo szybciej od innych.
Przy takiej prędkości nieważne, co się stanie.. Jeśli cokolwiek niespodziewanego będzie miało miejsce nie ma najmniejszej szansy na jakąkolwiek reakcję i człowiek po prostu ginie. Pół biedy jeśli idiota zabija tylko siebie, gorzej jeśli cierpią niewinni ludzie..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 22:38   #1151
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Przy takiej prędkości nieważne, co się stanie.. Jeśli cokolwiek niespodziewanego będzie miało miejsce nie ma najmniejszej szansy na jakąkolwiek reakcję i człowiek po prostu ginie. Pół biedy jeśli idiota zabija tylko siebie, gorzej jeśli cierpią niewinni ludzie..
jestem realistą mam brata inżyniera pracuje dla dnv jako certyfikant i wiem że stal jest materiałem najdziwniejszym kiedyś się męczy może pękać sama z siebie albo z winy firm produkujących te elementy... nieryzykowałbym jaxdy 200 na godzinę nigdy.....zawsze może coś pęknąć...a życie jest krótkie jedno. Po cholerę jechać szybko? lepiej jest jechać na tor i tam szaleć dlatego te bachory mnie zirytowały
Stary 04.09.2005, 22:42   #1152
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
jestem realistą mam brata inżyniera pracuje dla dnv jako certyfikant i wiem że stal jest materiałem najdziwniejszym kiedyś się męczy może pękać sama z siebie albo z winy firm produkujących te elementy... nieryzykowałbym jaxdy 200 na godzinę nigdy.....zawsze może coś pęknąć...a życie jest krótkie jedno. Po cholerę jechać szybko? lepiej jest jechać na tor i tam szaleć dlatego te bachory mnie zirytowały
@memorando a jesteś pewien, że nie masz tętniaka? - też może pęknąć....
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 22:44   #1153
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez ed hunter
@memorando a jesteś pewien, że nie masz tętniaka? - też może pęknąć....
mam to w d czy mam tętniaka go nabywa się jak ktoś pacnie albo jak się sam pacnę lol życie jest za krótkie aby tym się przejmować. lepiej jest niejechać za szybko jak się ma żonę dzieci...festilla lente pamiętaj o tym
Stary 04.09.2005, 23:11   #1154
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
a czy wy myslicie ze widzialem ile jechalismy? kolega powiedzial - na a4 w strone krakowa jest super fragment z gorki
a odczucia...hmm jedyne co widac to wszystko rozmyte a serce masz na czole bo w gardle to malo powiedziane
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 23:14   #1155
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez demek
a czy wy myslicie ze widzialem ile jechalismy? kolega powiedzial - na a4 w strone krakowa jest super fragment z gorki
a odczucia...hmm jedyne co widac to wszystko rozmyte a serce masz na czole bo w gardle to malo powiedziane
co za bachor jeszcze w czasie jazdy gadał buhehehe idź pij mleko przy tej prędkości heh rozmyte hehehehehe dowcip roku lol

jechałem z kolegą 110 na motorze i powiem ci że na motor nie wsiąde

Ostatnio zmieniany przez memorando : 04.09.2005 o godz. 23:18
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: