![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 SSC Aero SC/8T
Type: Supercharged V8 Displacement: 6187 cc Horsepower: 1025 bhp
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
wole Lamborghini Murcielago
ale autko fajne
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2003
![]() |
rowerem będę jeździł ! durne, wręcz kretyńskie tematy zakładacie i zapychacie serwer ! brakuje tylko topicu "gdzie kupujesz papier toaletowy" !
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Cytat:
ej, kolego jak ci sie nie podoba to nie wchodz do tego tematu i juz.. W czym problem.. jest troche osob ktorym sie ten temat podoba....moze nazwa tematu nie odzwierciedla tego co sie w nim znajduje, bo w wiekszosci prezentowane tu auta sa nieosiagalne dla nas i nie bedziemy pewnie ich posiadac, ale za to mozna popatrzec sobie na fajne autka, czasem tez smieszne (po wiejskim tjunigu np. )itpa zdjecia to raczej nie zapychaja serwera cdrinfo, poniewaz sie na nim nie znajduja, tylko podczas ladowania stronki sa sciagane z serwerow z ktorych pochodza... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Nie wiem jak innym, ale mi się podoba. Ja nie mam czasu chodzić po stronach z autami, a tutaj zobacze same rodzynki
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Ja dzisiaj pobilem rekord predkosci jazdy pojazdem kolowym
Kumpel przewiozl mnie swoim motorkiem Kawasaki GPZ1000RX 200km/h. Jak dla mnie to jest duzo jak na pierwszy raz jazdy motorem 8 ) On oczywiscie duzo wiecej wyciaga Co myslicie o tym motorku? Sa tu jacys znawcy?Ja jechalem takim dokladnie identycznym: ![]() A tutaj inne zdjecia podobnego motoru: ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kawy, wściekle ryczą, wściekle szybko jeżdżą i wściekle łatwo się na tym zabić.
wyrobienie biegów i ma się na tym 140 - 160 na godzinę, nie wiadomo kiedy, a żeby zhamować to fizyka ma swoje prawa. fajne ale niebezpieczne. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie powierzyłbym swojego życia w czyjeś ręce w ten sposób.. A to dla mnie dokładnie czymś takim było..
Taka prędkość na motorze? Owszem, ale tylko jak ja sam trzymam kierownicę i za siebie odpowiadam.
|
|
|
#11 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
ja tam od razu robie praow jazdy na auto i motor a potem kase trzeba ciułać na motor
fajna rzecz lecz fakt zabić sie łatwo
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
tak sie sklada ze ja tez mialem okazje przejechac sie tym kawasaki
Bylo bardzo fajnie pierwszy raz jechalem na motorze tej klasy... robi wielkie wrazenie Osobiscie chce sobie sprowadzic motor. Cos tak 750ccm bo po co wiekszy?Motorki sa dla mie czyms fajnym ale i niebezpiecznym dlatego za kazdym razem jak prowadze to staram sie byc odpowiedzialny za to co robie.Maja one takze swoje wady np:jezdzi sie tylko jak pogoda pozwala,nie mozna wziasc ze soba wiekszego bagazu itp. ALE I TAK SIE OPYLA GO KUPIC bo adrenalina siega........![]() ![]() polecam wszystkim "dawca organow"
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
![]() |
heeh no zabic sie jest bardzo latwo i dlatego nie zamierzam takiego motoru kupowac. A kumpel ma juz swoje lata, wiec nie jezdzi juz tak jak jakis nastoletni zapaleniec. od czasu do czasu owszem mozna "troche" szybciej
![]() Osobiscie wole samochody. Prawko juz mam wiec teraz trzeba zbierac na bryke. Lubie komfort jazdy ... a na motorze jak juz adbok powiedzial nie zawsze mozna jezdzic. Samochody sa o wiele bezpieczniejsze, a przy wiekszych predkosciach rowniez adrenalina skacze bo nigdy nie wiadomo czy jest odpowiednia predkosc zeby przeleciec przez dziure w drodze
Ostatnio zmieniany przez rosol : 03.09.2005 o godz. 14:55 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
proponuje sobie wyobrazic 270 km/h we dwoch (kawasaki 1400 ale ktory rocznik to nie pytajcie)- dowiecie sobie co ja czulem jadac z kolega
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 03.09.2005 o godz. 21:32 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Ja jechalem Kawasaki rocznik '89...
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |