![]() |
A mi sie marzy w przyszlosci takie cacko:
Dwu kolowa zaje..fajna HULAJNOGA (z napedem na tyl, oczywiscie) :D pozdro 4 all ;) |
" Boys and their toys "
Czyżbyście mieli za małe ...... hm..... pewne narządy i bardzo cierpicie z tego powodu? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ostatnio jeżdżę sobie wieeeeeeeelkim wygodnym Volvo, niestety jako pasażer. :smutny:
|
Ilość załączników: 3
Dobra, zapomnijcie teraz o tych wszystkich samochodzikach ktore tu wczesniej byly. :matrix: Nadszedl czas na PRAWDZIWE auto :
PORSCHE SCOUT INTERNATIONAL, samochód zbudowany na ramie SCOUT INTERNATIONAL natomiast cała karoseria pochodzi od PORSCHE 928. Pojemność silnika to 5700 cm3 V8 również od SCOUTA (moc 99 kW), napęd na 4 koła z blokadą lub na tylną ośkę. W środku zabudowa CAR AUDIO (10 kpl głośników 2 drożnych oraz 4 monitory) ouu yeee 8 ) |
@SaCHiB
fajnie wyglada na tych torach, jakby przez jakies kabelki przejezdzal :D cayenne przy nim to megaplaski bolid |
a ile kosztuje i gdzie go mogę kupić??? :);)
|
Cytat:
|
SaCHiB : sorry, ale wstydzilbym sie w czyms takim pokazac... Zbyt efekciarskie jak dla mnie...
|
Cytat:
Wypas... ;) |
Hmm... Gdybym mial cos takiego to Porszakiem jezdzilbym do kosciola 8 )
PS. model 2005 |
Ilość załączników: 1
to moje autko, a raczej mojej starszej, ale ja nim jeżdżę :P
|
Chcecie kupić tanią limuzyne?! Tu jest do sprzedania i naprawde tanio ;)http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42846201
^_^^_^^_^ Popatrzcie na zdjęcia, szczególnie drugie :spoko: |
Ilość załączników: 1
A to jest samochód mojej mamuśki... ;)
I też ja nim jeżdżę... :D :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58. |