![]() |
Ilość załączników: 1
Nowe BMW 7 :)
|
oczywiscie to tylko facelifting ;), osobiscie podobaja mi sie takie perspektywy, widoko przez ta przednia szybe ma jakies inne kolory :) co wy na to?
|
i pomyslec, ze sa na swiecie ludzie, ktorzy jezdza tym codziennei do roboty...
ehh, chcialoby sie wstawac rano wiedzac, ze w garazu czeka takie cudo |
no to jeszcze jedna fotka dla tych co stoja w korku czekajac na skokoki w zakopanem :)
eeh, przydalby sie taki bmw assist :) |
wszystko na smietnik (( (( (( (( (( - wszystko - (( (( (( wywalcie tu jeszcze "Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów" Recenzje Half-Life 2 w zagranicznych pismach." "Skoki narciarskie - sezon 2004/2005" "juz podjalem decyzje GSM //pytanie do użytk. Nokii 6100" "Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) " Alternatywne przeglądarki internetowe - newsy, problemy, porady..." " jak wygląda TERAZ Wasz pulpit? <STYLIZACJA WINDY>" " Szukam mp3..."
to tylko z pierwszej strony napewno jeszcze cos znajdziecie (( (( (( (( (( edit - w ogole to tu caly offtopic wpier**olcie :klnie: |
Wlasciwie to off topic to taki smietnik i przenoszenie z jednego katalogu do drugiego to jakis bezsens, no ale coz jak taki zaszczyt spotkal ten temat to pozdrowienia dla wszystkich ktorych tematy tutaj wyladowaly. A tak nawiasem mowiac to polityka tego forum mnie zaciekawila moze by tak nowy temat o polityce forum :)
|
Temat jest ponownie w Off topic. Właściwie to nie rozumiem, dlaczego wylądował na śmietniku. Nie ważne też, kto go tam przeniósł. Ważne, że wrócił.
Miłej dyskusji. |
wooooo ale sukcesa odnioslem ;)
|
Bartezz jestes tutaj bogiem i usun z tego tematu sonde bo tylko ludzi denerwuje i zajmuje miejsce, tylko ty to mozesz zrobic. Pozdro
|
Cytat:
Cytat:
|
[QUOTE=Bartez]Nie przesadzaj, ja tu tylko sprzątam ;) Ankieta usunięta.
THX BIG THX!!! Odrazu jakos lepiej sie tu zrobilo :) Swoja droga to dugi rzad w 7 tez mi sie podoba, tutaj tez jest tak czysto :piwo: piwo tez lepiej smakuje z chlodzonego schowka |
A tak właściwie to o co chodzi? Rozumiem, że temat został przeniesiony do jakiegoś "śmietnika"... A co to w ogóle jest? Nie wiedziałem, że mamy coś takiego...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Swoja droga to lubie tunning jak macie cos ciekawego to pokazcie, ostatnio wpadly mi w oko takie fotki:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16359 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=16360 |
Cytat:
No ale nieważne. Tymczasem co to jest ten pierwszy samochód? Przypomina mi lekko Celicę, ale może to też być Citroen bodajże C3.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45. |