andrzejj9 |
22.01.2005 22:07 |
Cytat:
Napisany przez rembrant
No i tutaj bym sie klocil :) Veyron the best, a oto jego serce :), pokaz serce celiki :P
|
Wiesz - zdaję sobie sprawę, że tym, co teraz napiszę, mogę podpaść wielu osobom, ale dla mnie nie serce Celici jest ważne, ale jego otoczenie :)
Jak widzę, jak ten samochód prezentuje się stojąc, jak posuwa się po nawierzchni jadąc... Po prostu urzekł mnie od pierwszego wejrzenia i tak już pozostało :)
A co ma w środku? Powiem szczerze - nie wiem. No może przesadzam, bo swego czasu trochę o tym czytałem i generalnie muszę powiedzieć, że nie jest źle, a nawet jest całkiem nieźle. Ale czy to jest ważne? W pewien sposób na pewno, ale co tak naprawdę mi z tego, że będę miał przyspieszenie do setki 7 sekund i maksymalną prędkość 260. Gdzie ja to wykorzystam? W jakim sposób rzeczywiście się tym nacieszę? A mieć, żeby mieć? To nie dla mnie...
Ja teraz, jak jeżdzę maluchem, kiedy ruszam ze skrzyżowania, to zostawiam wszystkich daleko z tył. I to nie dlatego, że daję gaz do dechy i jeżdzę jak rajdowiec. Jeżdżę owszem dynamicznie, ale po prostu zwracam uwagę na to, co się wokół mnie dzieje i kiedy na przykład zapala się światło to ruszam, a nie zaczynam się zastanawiać, gdzie jest dźwignia zmiany biegów, jak wydaje się robić to większość kierowców... A do tego nie jest mi potrzebne monstrum pod maską. Wystarczy ładny wygląd tej maski, jak i jej otoczenia :)
|