![]() |
a ja wo***380;***281; sw***243;j ty***322;ek ROVERem 2,0 SDi 105KM '99. Jest komfort (ba! luxusik nawet), dynamit po peda***322;em (na ***380;yczenie) i ekonomicznie jest tak***380;e. Przyznam si***281; szczerze, ***380;e mia***322;em spore obawy i niepewno***347;***263; gdy kupowa***322;em to auto - ale po przejechaniu 15kkm (od marca tego roku) jestem zakochany w marce. Nast***281;pny b***281;dzie (mam nadzieje) Rover 75.
Najlepsze ***380;yczenia Noworocze. Pozdrawiam serdecznie. |
Cytat:
Pracuje na samej starówce gdzie jest ograniczona strefa parkowania, poruszania się a wszędzie postój jest płatny. Przeraża mnie też stanie w korkach przed pracą i po. No i płace 2 zł za bilet. Na benzynie bym wyszedł gorzej. Zależy gdzie się pracuje i jak wyjdą Ci koszta. |
Cytat:
15tys. km w 37h51min :wow: niez***322;y wynik :D i w marcu ju***380; by***322;e***347; - ciep***322;o chocia***380; by***322;o || |
Cytat:
15 tysięcy kilometrów przebiegu w kilka miesięcy (nie jestem przedstawicielem handlowym - samochód używam do codziennego przemieszczania się), to chyba nie jest zbyt szokujący wynik. Przebieg podałem aby podkreślić, że auto spisuje sie wyśmienicie - mimo że auto nie jest zbyt popularnym w Polsce (choć teraz wszystko sie już zmieniło) - a miałem wiele obaw i lęków co do dostepności części i awaryjności. Tak więc sprecyzuj o co Ci chodzi z tym "zakrzywianiem czasoprzestrzeni oraz z tymi minutami" bo nie wiem o co chozi :):P |
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
|
no tak hehhehehe takie ma***322;e faux pas ;) sorki.
ale szcz***281;***347;liwi podobno czasu nie mierz***261; hehehhehehe Przepraszam za zamieszanie ;D |
Cytat:
|
dzis ogladalem BMW 735 w automacie z bezowa skora za niecale 3000funtow... piekne k. bylo :)
|
Cytat:
|
dlatego nie jestem narwancem zeby to kupic... chociaz :D
|
Kt***243;ry rocznik?
|
ale wnikasz, Stary, wolalem nie pytac o szczegoly - jeszcze bym kupil w koncu a potem na oplaty i paliwo chyba bym na banki musial napadac :P
serio - nie wiem i nie chce wiedziec po prostu ladny woz ;) |
Aha, no to luz. :D
:piwo: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |