![]() |
Cytat:
:mruga: |
Zazdrośnicy. :P
Nie mam zamiaru niszczyć felg na dziurach, po których jestem zmuszony jeździć, stąd odpadają wszelkie 15ki (lub większe). Poza tym opony 14 są tańsze - a przy mojej jeździe drę komplet opon rocznie. Auto z 2000 roku, więc wcale nie takie stare - zresztą nie zamieniłbym mojego japiszona na nowszą, ale turecką czy brytyjską corollę. :nie!: |
Od piątku ujeżdżam czarnego Suzuki Swift Sport Edition ;D
|
A gdzie gaz? :rotfl: :mruga:
|
A ja skuszony japonczykiem rowniez (mam nadzieje ze jest z japonii) poruszam sie obecnie (t.j. od 4 sierpnia pojazdem MITSUBISHI GALANT 2.5 v6-24v) z 1999 roku. W srodku jak lubie czyli pelny wypas i bezowa podgrzewana "skora") :D. Oczywiscie w rynsztunku wyspiarskim (czyli kiera po prawej stronie)
|
Swe nadzieje potwierdzisz (lub nie) spoglądając na numer karoserii. :>
|
Pozostaje pogratulowac:)
|
Mistubishi Galant w tej budzie jest super :D
Choć tył brzydszy niż przód, mimo wszystko też rozważałem ten model. Tylko ... był dla mnie za duży :[ 2.5V6 - :spoko: Zamiast sie chwalić słowami wstawcie jakieś zdjęcia Swifta i Galanta :D |
Jedyne co moze byc lepsze od galanta to legnum, ale w obecnej sytuacji rozwazyl bym import takiego autka z Japonii niz zakup go na wyspie. Chociaz koszt i tak bylby dosc spory.
|
Cytat:
|| |
Mowicie to macie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2d18fda4b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...26a5145fa.html troche pracy jeszcze wymaga (klocki z tylu troche rdzy na nadkolach) alejest super |
Ile toto kosztowało ? :D
|
Ptak narobił na zderzak! :D
Zmyj to szybko bo zniszczny lakier :P Te przednie światła są super :D Cały samochód tez ;) |
No całkiem, całkiem ;)
|
750 funtow. To nie ptak narobil tylko prawdopodobnie skutek parkowania pod jakims tesco czyli brak lakieru (tam z tylu). a poczekac z naprawa musze do wyplaty to sie i nadkola zrobi (sie tradzik pojawil). Ale za ta cene i tak nie mam co narzekac. I tak jest w duzo lepszym stanie niz te accordy co ogladalem za 1000 funtow.
A wrazenia dzwiekowe: na moje ucho to gra lepiej od BMW czy Audi. Chociaz i tak Amerykanskie V8 to to nie jest. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:15. |