![]() |
Nie mam zamiaru zakrywać całej chłodnicy-tylko tą kratkę pod rejestracją ;) kiedyś i ja w dużym fiacie ociepliłem chłodnicę styropianem :haha:
|
Nie zakrywaj niczym chłodnicy! Te teorie to bzdury. W dłuższej trasie, jak zapomnisz to zdemontować, możesz przegrzać silnik i będziesz miał poważne kłopoty.
Jak masz podejrzenia do temperatury i szybkości nagrzewania się silnika, to wymień termostat ewent sprawdź czujnik temperatury. |
Jak wyzej, tak sie z nysa/zukiem mozna bylo bawic:) Nie te czasy.
|
Zanim sie silnik nagrzeje to pracuje na malym obiegu plynu, a dopiero pozniej termostat puszcza duzy obieg z chlodnica. Takze przytykanie moze tylko zaszkodzic.
|
Widać że znacie się tylko na piciu :haha: wiem co to jest termostat-mały i duży obieg :taktak: jakoś w te lato samochód mi się nie przegrzał-a było trochę na plusie ;) więc przy -20* dlaczego miał by się przegrzewać :> termostat tym reguluje i się nie otworzy w całości jeśli w chłodnicy będzie zimne borygo :fiu:http://www.motofakty.pl/artykul/oslony_na_zime.html
|
Zakryj cały samochód -będziesz miał cieplej:D
|
Cytat:
|
Cytat:
Wsiąść do tego samochodu to istne samobójstwo. Umieszczony z przodu pojazdu, ważący 2x więcej niż standardowy silnik, tył ważący tyle, co nic, zero alementów aerodynamicznych dociskających pojazd do ziemi, a do tego pewnie jeszcze napęd na przód... Lepszego przepisu na podsterowność jeszcze nie wymyślono... Cytat:
|
Ciekawe co ten ma pod maską, jeden taki co siedzi teraz na bezludnej wyspie powinien wiedzieć. ;)
http://img690.imageshack.us/img690/6823/mrbeano.jpg |
Cytat:
Wsadzasz kobietę na tył i już robisz dociążenie....a jak mało, to dwie :spoko: |
Jarson ma dwie kobiety :wow:
ciekawe co na to Ania :wow: |
Qurwa co za zbok jeden 2+Ania to trzy kobity :hmm: ale on jakiś pazerny jest!
|
Panowie, przecież ja nie mam miniaka!
|
Cytat:
|
No, ale teraz przynajmniej wiesz, co zrobić, jak już będziesz go miał.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:52. |