![]() |
Cytat:
|
Co prawda "mądrzy" ludzie twierdzą, że najlepiej od razu jechać (pod obciążeniem szybciej sie zagrzeje), ale ja i tak mojego grzeje na postoju.
Tym bardziej że mam roverkowe K-Series i wkręcanie go bez rozgrzania = papa uszczelko pod głowicą ... :( Za to zagrzewa sie błyskawicznie, pare minut i po krzyku :D I w środku ciepełko :serdusz: Stare wolnossące diesle to prawdziwe czołgi. Szkoda że nasze kretyńskie państwo nie pozwala ekologicznie jeździć na kujawskim. A bioester lejesz? |
Jasne, że leję bioester, w lecie 80 do 100%, teraz pół na pół, w zimie ze 20%, no chyba, że przyjdą syberyjskie mrozy, to nic nie będę dolewał, bo ten olej robi się bardzo szybko gęsty. Teraz jak miałem tak 70 - 80% bioestru, to samochód chodził nierówno przez jakieś 3 sekundy po porannym zapaleniu, trochę białego dymu, dla potomności dodam, że temperatura w nocy spada poniżej zera. Z niewielkim dodatkiem bio jeździ się lepiej niż na samym ON, po pierwsze samochód mniej kopci przy przydepnięciu a jak już trochę, to nie na czarno tylko na siwo. ;)
|
Wymieniono mi pompę paliwa w astrze. W niedzielę na smyczy wróciłem :(
Na szczęście koszty niewielkie :) |
Cytat:
|
Można szyby umyć od środka. :>
|
Cytat:
|
:na_ucho: na 2samochody :taktak: stoi tam jeszcze Tarpan(wyrejestrowany , do wożenia drzewa) mam jeszcze motocykiel WSK z 68r.i 2 górale :fiu:
|
I tacy jeszcze drewno mają za darmochę! :'(
Idę po wyngiel... |
Wyrejestrowany tarpan?
Oj to wpadłeś kolego Nie można mieć wyrejestrowanego nawet tarpana :bicz: |
U mnie w lesie można -mój las to robię co chcę.:mruga:
|
Lecz Tarpan to gatunek wymarły. Wyrejestrowany czy nie - uważaj na zielonych.
|
Cytat:
|
Niebieskich w lesie nie widziałem :nie: zieloni mogą mi naskoczyć :taktak: leśniczy też nic nie powie bo kandyduje na radnego (swołocz jeszcze mu mało) i mam na niego głosować(on ma nadzieję) :haha: więc będzie bał się mi podskoczyć.:paker:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17. |