![]() |
Cytat:
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...STOK/204985949 |
:haha: no wreszcie odwróciły się bieguny :taktak: to nie Suwałki teraz są Polskim biegunem :nie: a w Ełku cały dzień deszczyk sobie padał ;)
|
|
no ladnie :O
|
Juz o tym chyba bylo, tylko wczesniej stalo w salonie skody;) Czy to auto w ogole pojedzie? I czy w razie czego nie czeka nowego wlasciciela kapitalny remont auta (moze poza blacharka) ale silnik i reszta tak dostaly przez 18 lat w tylek ze szkoda gadac.
|
nie no, kupowanie tego do uzytkowania normalnego nie ma sensu - cena samochodu + cena wymiany prawie wszystkiego w zawieszeniu, hamulce, remont silnika, sprawdzenie uszczelek... nie, to juz tylko do dalszego stania gdzies na wystawce
niedawno u mnie w robocie przewinol sie 8 letni Swift z przebiegiem 12700km ja nim nie jechalem, ale kolega myslam o nim i go nie kupil mimo, ze w miedzyczasie wlasciciel opuscil cene z zaporowych 10 000 do 7000 - tylne zawieszenie wydawalo takie odglosy, jakby mialo sie wlasnie rozpasc bo bylo nieuzywane koledzy opowiadali, ze pare lat wczesniej przewinol sie tez jakis zabytek prawie bez przebiegu, kupil go kolo z komisu na slasku i... nie dojechal nim - strzelim mu po drodze amor, ktory od tego stania przerdzewial calkowicie |
Cytat:
a przez przypadek onie nie miały 5 cyfrowego licznika kilometrów? i te 12700 mogło by 112700 albo i 212700 i zawieszenie jęczało z powodu zużycia ? |
Tak dla forumowiczów tylko dodam, że jak ktoś chce części samochodowe nowe ... to śmiało może do mnie pisać bo mam wszystko w BDB cenach :D oleje filtry itp. itd. i nie są to żadne podróbki z allegro itp.
A zwłaszcza tarcze mikoda oraz klocki steinhof (klocki idą na pierwszy moantaż do fiata :> )! :D po cenach niższych niż producent sprzedaje u siebie w sklepie :> |
Cytat:
sam mam takiego ale ten kolo mial te 12700 UDOKUMENTOWANE i ksiazeczka nie sfalszowana - znam osobiscie faceta, ktory sprzedal mu tego Swifta, sam widzialem to auto, i znam kolesia, ktory sprzedal mu kolejne auto - Suzuki Alto pare misiecy temu ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mam tak jak napisałem wszystko :D
Pisz mi na gg co ile i do czego potrzebujesz , Dla starych forumowiczów za free bez mojej prowizji :D |
Ilość załączników: 1
Okazuje się, że aktualnie nic nie potrzebuję.
Właśnie wróciłem z przeglądu. Załącznik 55944 Spokój na 2 lata. :fiu: Ale na pewno się zgłoszę, bo w przyszłym roku chcę wymienić tarcze hamulcowe. |
Spoko polecam się na przyszłość.
|
Cytat:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |