Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czym będziesz jeździł? Wypowiedz się. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czym-bedziesz-jezdzil-wypowiedz-sie-45882/)

pykson 29.01.2005 19:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Śmietnik według mnie bez sensu. Po co robić osobny dział na forum, na którym jest już offtopic, który niczym się nie różni...

No ale nieważne. Tymczasem co to jest ten pierwszy samochód? Przypomina mi lekko Celicę, ale może to też być Citroen bodajże C3..

Nissan 350Z
nie grales w NFSU???

a tak BTW oblookajcie cala stronke speedycars.net, warto!

andrzejj9 29.01.2005 20:29

Cytat:

Napisany przez pykson
Nissan 350Z
nie grales w NFSU???

a tak BTW oblookajcie cala stronke speedycars.net, warto!

Grałem :)

I tylko stamtąd go kojarzę. Tylko nazwy nie pamiętałem, bo i nie jest mi ona do niczego potrzebna :)

rembrant 29.01.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Śmietnik według mnie bez sensu. Po co robić osobny dział na forum, na którym jest już offtopic, który niczym się nie różni...

No ale nieważne. Tymczasem co to jest ten pierwszy samochód? Przypomina mi lekko Celicę, ale może to też być Citroen bodajże C3..

:) Nissan 350Z i to nie jest screen z NFSa tylko tunning niemieckiego tunera LSD, swoja droga pewnie inspiracja poszla z tej wspanialej przeciez gierki. ||

andrzejj9 29.01.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez rembrant
:) Nissan 350Z

Jedyny samochód, który w pewien sposób przypomina mi Celicę. Za to go lubię ;) :)

Damianos L 29.01.2005 23:35

heh C3 to to nie jest. Ten pierwszy samochód to Nissan 350z :)

rembrant 29.01.2005 23:53

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jedyny samochód, który w pewien sposób przypomina mi Celicę. Za to go lubię ;) :)

A co Ci przypomina ten na fotce :piwo:

andrzejj9 30.01.2005 00:18

Cytat:

Napisany przez rembrant
A co Ci przypomina ten na fotce :piwo:

Hmmm.........

Wiem! :idea: Przypomina mi, że moim ulubionym kolorem jest niebieski, a nie czerwony ;)

rembrant 30.01.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm.........

Wiem! :idea: Przypomina mi, że moim ulubionym kolorem jest niebieski, a nie czerwony ;)

mysle ze to tez da sie zalatwic ;) u lakiernika :) przydatne narzedzia adobe photoshop podstawy juz masz

Ghost_mode 30.01.2005 13:06

7 po faceliftingu http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=74922&start=0
wygląda okropnie, a wam jak sie podoba ?

pykson 30.01.2005 17:01

Cytat:

Napisany przez Ghost_mode
7 po faceliftingu http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=74922&start=0
wygląda okropnie, a wam jak sie podoba ?

ja tam zawsze podziwiam bmw, i za silniki, i za zawieszenie, i za design
teraz jest inna, troche lzejsza, fajne komentarze - ze juz nie wyglada jak luxusowy czolg :D

i tak jest zajedwabista, dla mnie wszystkie 7 sa cudowne, chociaz E38 zawsze byla moja najwieksza miloscia

(chyba jestem troche zboczony :blee: )

rembrant 30.01.2005 18:12

Cytat:

Napisany przez pykson
ja tam zawsze podziwiam bmw, i za silniki, i za zawieszenie, i za design
teraz jest inna, troche lzejsza, fajne komentarze - ze juz nie wyglada jak luxusowy czolg :D

i tak jest zajedwabista, dla mnie wszystkie 7 sa cudowne, chociaz E38 zawsze byla moja najwieksza miloscia

(chyba jestem troche zboczony :blee: )

Ja tez wole E38, ta nowa jest jakas przyciezka, choc jak sie koloniej przechodzi to itak szczena opada, w sumie to wyglada jak slon a jak sie porusza to tak jak baletnica. BMW tj marka ktora mi odpowiada i nie pogardzilbym nawet 1, chociaz tutaj moim faworytem jest A3 i to sie chyba nie zmieni

Ghost_mode 30.01.2005 19:04

Cytat:

Napisany przez rembrant
Ja tez wole E38

No jasne - E38 RZĄDZI ;)

pykson 30.01.2005 22:30

@Ghost_mode
ta pierwsza moglaby miec nieco mniejsze alumy i ciut za duze dystanse jej wlasciciel wstawil
E38 wyszla chyba w 1995 roku, wtedy wydawala mi sie nieco podobna do poprzedniczki (chyba E32), pamietam jak niemiecki autobild (przywieziony przez wujka z reichu) ze zdjeciem grafitowej E38 towarzyszyl mi przy kazdym sniadaniu i kolacji przez kilka dni pod rzad :D

niech mi ktos wytlumaczy, jak to jest ze 10 letnia stylistyka po dzis dzien zachwyca?
to nie jest to samo co w rollsach, bentleyach czy jaguarach, E38 mogliby zaczac produkowac nawet w tym roku, bylaby na czasie

Ghost_mode 30.01.2005 23:39

Cytat:

Napisany przez pykson
@Ghost_mode
ta pierwsza moglaby miec nieco mniejsze alumy i ciut za duze dystanse jej wlasciciel wstawil
E38 wyszla chyba w 1995 roku, wtedy wydawala mi sie nieco podobna do poprzedniczki (chyba E32), pamietam jak niemiecki autobild (przywieziony przez wujka z reichu) ze zdjeciem grafitowej E38 towarzyszyl mi przy kazdym sniadaniu i kolacji przez kilka dni pod rzad :D

niech mi ktos wytlumaczy, jak to jest ze 10 letnia stylistyka po dzis dzien zachwyca?
to nie jest to samo co w rollsach, bentleyach czy jaguarach, E38 mogliby zaczac produkowac nawet w tym roku, bylaby na czasie

co do dystansów - włściciel ich nie wstawiał, rozmiary feli i ET robią swoje :D

e38 jest produkowana od 94r

Masz rację wygląd jest ponadczasowy i to chyba najładniejszy czołg z serii 7 jaki do tej pory stworzono ;)

Wygląd się troszkę zmienił w 98r(+/-rok nie pamiętam dokładnie), nazwano to potocznie E38-2, głownie różniła się tylko lampami i kilkoma detalami
Ale te przednie lampy z falką pod spodem do mnie nie przemawiają :|
Dlatego E38 (94-97) to spzręcik, który masz rację - znów mogliby produkować ;)

Damianos L 31.01.2005 13:40

Cytat:

Napisany przez Ghost_mode
i
Dlatego E38 (94-97) to spzręcik, który masz rację - znów mogliby produkować ;)

Całkowicie sie z wami zgadzam chopaki :D U mnie pod blokiem na parkingu strzeżonym od 3 miesiecy stoi wlasnie takie czarne bmw e38 i nikt nim nie jezdzi :O

Super fura :serdusz:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52.