![]() |
Cytat:
nie grales w NFSU??? a tak BTW oblookajcie cala stronke speedycars.net, warto! |
Cytat:
I tylko stamtąd go kojarzę. Tylko nazwy nie pamiętałem, bo i nie jest mi ona do niczego potrzebna :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
heh C3 to to nie jest. Ten pierwszy samochód to Nissan 350z :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Wiem! :idea: Przypomina mi, że moim ulubionym kolorem jest niebieski, a nie czerwony ;) |
Cytat:
|
7 po faceliftingu http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=74922&start=0
wygląda okropnie, a wam jak sie podoba ? |
Cytat:
teraz jest inna, troche lzejsza, fajne komentarze - ze juz nie wyglada jak luxusowy czolg :D i tak jest zajedwabista, dla mnie wszystkie 7 sa cudowne, chociaz E38 zawsze byla moja najwieksza miloscia (chyba jestem troche zboczony :blee: ) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
@Ghost_mode
ta pierwsza moglaby miec nieco mniejsze alumy i ciut za duze dystanse jej wlasciciel wstawil E38 wyszla chyba w 1995 roku, wtedy wydawala mi sie nieco podobna do poprzedniczki (chyba E32), pamietam jak niemiecki autobild (przywieziony przez wujka z reichu) ze zdjeciem grafitowej E38 towarzyszyl mi przy kazdym sniadaniu i kolacji przez kilka dni pod rzad :D niech mi ktos wytlumaczy, jak to jest ze 10 letnia stylistyka po dzis dzien zachwyca? to nie jest to samo co w rollsach, bentleyach czy jaguarach, E38 mogliby zaczac produkowac nawet w tym roku, bylaby na czasie |
Cytat:
e38 jest produkowana od 94r Masz rację wygląd jest ponadczasowy i to chyba najładniejszy czołg z serii 7 jaki do tej pory stworzono ;) Wygląd się troszkę zmienił w 98r(+/-rok nie pamiętam dokładnie), nazwano to potocznie E38-2, głownie różniła się tylko lampami i kilkoma detalami Ale te przednie lampy z falką pod spodem do mnie nie przemawiają :| Dlatego E38 (94-97) to spzręcik, który masz rację - znów mogliby produkować ;) |
Cytat:
Całkowicie sie z wami zgadzam chopaki :D U mnie pod blokiem na parkingu strzeżonym od 3 miesiecy stoi wlasnie takie czarne bmw e38 i nikt nim nie jezdzi :O Super fura :serdusz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52. |