![]() |
Cytat:
|
|
Pytanie - jak Wam się widzi Mitsubishi Colt z 91 (ok. 160 tys. przejechanych)? Brzmi jak rupieć, ale oglądałem go dzisiaj dokładnie, jest w naprawdę dobrym stanie, od człowieka znającego się na samochodach i z tego, co wiem, po gruntownym remoncie ok. rok temu. Cena - ok. 7000. Warto się w coś takiego w ogóle pchać?
|
IMHO
colty mialy swietne silniki, trwale, silne jak na swoja pojemnosc i calkiem sensowne ekonomicznie zawieszenie pewno do wymiany jezeli nie bylo jeszcze robione ten przebieg jest mozliwy, ale dobrze byloby sprawdzic jak wytarta jest kierownica i pedaly, zazwyczaj po 100 000 prawie nie widac, poe 200 000 widac juz wyraznie wytarta kierownice i zdarte plastiki na pedalach na pewno autko szybkie i zwinne, czesci raczej nietanie, ale japoniec zadko sie psiuje moze ktos mial taki wozik to napisze cos wiecej, ja tyko takim jezdzilem |
@andrzejj9
sprawdz czy nie byl bity:) |
Cytat:
Jezeli chodzi o colty to sam mialem zamiar kupic ale '94 rok za 7 tys z silnikiem 1.3. Duze jak na swoje rozmiary autko, ale ta Twoja okzaja to nie okazja, pozatym jak cos sie stanie a w wiekowcu moze sie duuuuzo stac, to pamietaj ze coltow u nas nie sprzedawali i bedzie klopot z czesciami, wszystko trzeba sprowadzac, a to i kosztuje i czas zajmuje. :piwo: @DamianosL ten ruski tuning to masakra, mogles to do funny fotos wkleic, przynajmniej bylo by pozytywnie odbierane. A szczerze to powtorze sie masakra. |
fajnie te samochody :D || :podbite:
|
Cytat:
No ale zgadzam się z Wami, że przy nie można już ukrywać starym samochodzie wszystko może się z nim dalej zdarzyć. Facet gwarantował (a ma coś wspólnego z mechaniką, ma chyba nawet warsztat), że 5 lat spokojnie się nim jeszcze pojeździ i nie wyglądało mi na to, żeby kłamał, ale jak będzie w rzeczywistości. To samochód i to stary, co prawda japończyk, ale i tak może być wszystko. Nie wiem, jeszcze będziemy się zastanawiać, ale chyba raczej się nie zdecydujemy. |
Cytat:
Decyzja zawsze nalezy do was, ale pomysl z FordemKa by lepszy, ze wzgledu na wiek samochodu. Wiem ze szkoda kasy bo samochod to srodek a nie cel, ale zeby to pozniej nie byla studnia bez dna, no i oczywiscie japonskie czesci, ktore juz nie sa takie drogie, ale nie sa tak powszechnie dostepne jak do niemieckich czy teraz francuzkich samochodow. |
Popatrzecie co reklamują teraz na stronie głównej allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51181343 Cytat:
Hehehehe, do malucha takie założyć ^_^^_^^_^ |
Cytat:
Mozna zrobic grilla jak ktos za blisko podjedzie z tylu na swiatlach :D |
Cytat:
a na grillu przypiec udka i łydki jak się niechciana laska oprze o nasze cudo :D wszyscy wiemy że nie można się opierać o samochód bo mozna blachę wgiąć lub lakier porysować ;) |
Cytat:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22. |