![]() |
Cytat:
Rewelacja, potrafi zrobic dobre wrazenie, a ja lubie takie niepozorne autka. :piwo: |
Ilość załączników: 1
W załączniku zdjęcia Ferrari które przy ok 260 km/h wjechało w barierkę.
(Swego czasu toczyła się też dyskusja dyskusja http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?p=2580#post2580 ) UWAGA: Na zdjęciach widać szczątki ciał ludzkich, naprawde wygląda to nieciekawie, dlatego żeby nie było że nie ostrzegałem !!! Jak nie lubisz oglądać takich zdjęć to nie ściągaj załącznika. . |
Cytat:
|
Cytat:
|
kurde cos nie dziala to ferrari;/
|
No właśnie nie wiem czy dobrze robie zamieszczając takie rzeczy.
Jak szukałem tych zdjęć to popatrzyłem tylko na pierwsze zdjęcie w archiwum, żeby sprawdzić czy to to czego szukałem. Teraz dopiero po poscie @prometeusza rozpakowałem i przeglądłem całość... Więcej tam szczątków ciał niż samochodów... Usunąć to czy nie ?? |
dales ostrzezenie wiec kto bedzie chcial to ogladnie
|
Cytat:
|
@eliasz jeżeli nie podpada pod regulamin to Ty decydujesz i ponosisz ewentualne tego konsekwencje ;)
też usunąć |
moim zdaniem ostrzezenie napisane przez niego spowoduje ze kto bedzie chcial to wejdzie i nie powinien miec potem pretensji bo jest napisane jakie to sa zdjecia
|
Cytat:
|
@andrzejj9
na mnie tez bo widzialem cos podobnego na zywo.... |
Cytat:
|
Cytat:
Podpinam się do gratulacji dla @andrzejj9 |
Cytat:
wrażliwość ludzka jest różna - jedni mają dość już w momencie gdy inni dopiero zaczynają I wiek akurat nie ma tu nic do rzeczy - to jest mniej więcej tak jak bym miał zostać rzeźnikiem - odpowiadam - nie , przenigdy pewnie z głodu bym pomarł ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:18. |