![]() |
motory s***261; w sumie dobre - z powa***380;nego wypadku samochodowego najcz***281;***347;cie zostaje kaleka z motocyklowego nerki ||
|
a czy ja mowieze samochody sa bee ? :> to i to spoko ... ale na chopperze to hmm ;p
|
Kurde ... wczoraj ojciec mia***322; wypadek :( spad***322; z 4 m z "rusztowania" ... poprawiajac kawa***322;ek elewacji po pijaczynie ktora mi***322;a to zrobic ale nie przysz***322;ed***322; bo zapi***322;:\ Co gorsza ojciec ma polamanae 3 zebra , prawa reke i przebite pluco :( .. wiec kupno choppera oddala sie o kilka miesiecy conajmniej ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
|
|
no tak kazdy z Nas ma inne marzenia - mi tam wszystkie sie podobaja:D:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A u ojca hmm ... co go nie zabije to go wzmocni .. :szczerb: po 5 dniach wrocił z zywica na barku , obeszło sie bez operacji pluca lekko uszkodzone czy jakos tak , a 3 dni po powrocie wrosił jzu normalnie do pracy ...:sciana: :ysz: |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
może tym jeździć nie będę, ale auto warte zainteresowania.
AUDI R10 - czyli auto które audi chce wystawić w wyścigu le mans w tym roku, niby nic ciekawego, a jednak, TO JEST DIESEL !!! v12, 650 koni, 1100Nm !! TU artykuł na ten temat. |
w seryjnie produkowanym A8 jest Diesel o mocy 326 KM i momencie obrotowym 650 Nm, rozp***281;dza to dwutonowe cacko do setki w 6.1 s :D
pr***281;dko***347;***263; jak zwykle ograniczona do 250 km/h. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01. |