![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Teraz się zapisz do klubu (roverki.pl) i na zlot ![]() Przy okazji - mógłbyś wrzucić kilka zdjęć (a jak masz to przekleić treść ogłoszenia)? Chciałem sobie przypomnieć ogłoszenie, ale zostało już zdjęte.. (w sumie nic dziwnego) A te samochody (Rovery) już tak mają, że pomimo kilkunastu lat na karku wyglądają jak nowe ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Rover 400 to właściwie Honda, a czy nie kupiłbyś Hondy, bo w razie czego będzie problem z naprawą?
![]() |
![]() |
#4 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Gratulujemy.
Bajo, szerokości ![]()
![]() |
#5 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Daj zdjęcia
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
foty podstawa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na wszelki wypadek nie będę dziękować
![]() Zdjęcia mam i wrzuce, tylko byłem nieco zajęty a zdjęcia tradycyjnie w RAW (zboczenie :S ). Treści ogłosznia niestety nie mam chyba że zapodziało sie na moim proxy. Dziś też będę nieco zajęty ale może wieczorem sie uda ![]() edit: jak nie znajde czasu to wrzuce jpegi, zapomniałem ze zapisuja sie obok rawów ![]() Aha Tata wytargował go na 10k (ja to nie mam talentu, pewnie utargowałbym zwyżkę ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.07.2009 o godz. 08:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the one
CDRinfo VIP
Ja też nie przepadam za targowaniem się, ale w przypadku kupna samochodu nie da się inaczej. Jak czasami się przejadę na giełdę, to nawet jak jestem średnio zainteresowany, to już udaje mi się stargować z tysiąc, czy półtora (przy trochę wyższej kwocie wyjściowej). Chociaż.. może to właśnie dlatego, że średnio jestem zainteresowany
![]() Co do napraw, to licz się, że może to być trochę więcej. Sam rozrząd w Rover'ach kosztuje powyżej tysiąca (z tym, że cały komplet), ale warto to zrobić, żeby mieć spokój (choć jeśli książka jest prawdziwa, to możesz tam sprawdzić, bo może był wymieniany po 100 tys. a wtedy od biedy jeszcze trochę mógłby przejeździć). I niech ci przy okazji sprawdzą uszczelkę pod głowicą, to niestety często przypadłość Roverów (i nie życzę, bo droga w naprawie...). A jeśli chodzi o resztę to ani części ani robocizna w Roverach nie jest specjalnie droga, poza tym jak nie masz pecha, to te samochody za bardzo się nie psują ![]()
![]() |
#9 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale już mi wycenili w zakładzie obok domku
![]() rozrząd+olej castrol 10W40+świece+wymiana wszystkich filtrów - orientacyjnie 830zł. Patrzyłem rozrząd na alledrogo to 250-330zł więc to możliwe. Ale licze się jeszcze z dodatkowymi wydatkami, jak ten ABS, mam tylko nadzieje ze nie bedą duze ![]() ![]() ![]() Nawet jeżeli troche bede musiał dowalić (rzecz jasna bez przesady) to i tak będzie ok. Astry, Golfy, Hondy jak patrzyłem są strasznie drogie (dodajmy 3k za sekwencje jeżeli nie ma), a ten jest niezniszczony, komfortowy i super wyposażony. A jak go zrobie to bede miał 100% pewność że na pewno wszystko jest w nim OK. Dodatkowo Astry nie chciałem bo sąsiad ma, kolega ma, brat miał... za dużo tego jak dla mnie. A wnętrze mi sie nie podoba [lubie jasne z drewnem, a nie czarne plastiki]. Golf IV i A3 drogi jak cholera i kradną [+nigdy jakoś nie lubiłem VW]. Hondy drogie. Włoskie i Francuskie odpadają. Zostaje Mazda 323f albo Rover 400/45. Mogłem wydać 20k no ale tak jak napisałem nie jeżdze bardzo dużo - byłoby to wydawanie kasy w błoto. A przecież gwarancji wtedy też nie ma. Ten dla mnie i tak jak Maybach. ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.07.2009 o godz. 09:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
no dobra, widzę że nie ma chętnych,
mogę być pierwszy ![]() sobrus, moje najszczersze kondolencje ![]() trzymaj się, nie załamuj ![]()
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Poza tym Roverów jest mało i przynajmniej nie będzie tak jak z Astrą/Golfem/... że na co drugiej ulicy zobaczysz pięć takich samych ![]() Jeśli chodzi o rozrząd, to przy wymianie kompletu (paski, napinacze, pompa itp.) wychodzi to drożej, ale mechanik ci doradzi, co trzeba wymienić, a co nie (jak widzę już to zrobił). Z innych napraw to jeszcze z doświadczenia nie wiem, ale nie słyszałem, żeby (poza uszczelką przy głowicy) coś się specjalnie w Roverach psuło i wiązało się z dużymi wydatkami.
![]() |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
szerokosci Sorbus
na wydatki sie szykuj, choc mam nadzieje, ze ich unikniesz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Na zlocie opijemy Twój nabytek
![]()
![]() |
#14 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() a potem sprzedamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
coby na wiecej picia bylo
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |