![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#2 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, Smartka pytaj...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Gratulować - pogratuluję i też życzę, żeby się nie psuł.
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem na myśli nie osobiste preferencje tylko potencjalne problemy z naprawą
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Potencjalne problemy z naprawą mają niebagatelny wpływ na moje preferencje.
|
|
|
|
#7 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
21 czerwca A.D. 2009 nastała wiekopomna chwiła dokupiłem sobie drugie audi
oto ono: S4 C4 4.2 V8 Rok produkcji 1993 Wersja nadwozia: AVANT Wyposażenie: - MANUALNA 6 biegowa skrzynia biegów - QUATTRO Razz - podgrzewane fotele przednie (skórzane kubły) - elektryczne szyby - elektryczne lusterka (podgrzewane) - climatronic - 2 poduszki - szyber dach - alusy 17' - soczewki - xenony - abs - centralny zamek - alarm - ringi - hak - podtlenek ELPIDŻI Smile sekwencja - pussy magnet Niżej macie galerie z wyprawy po moją sukę. Po ese pojechaliśmy Damianowym wypieszczonym V8 4.2 ***8211; jak lans to lans. Wyjechaliśmy z Wrocka około pierwszej w nocy i udaliśmy się na Mazowsze do wsi wiele mówiącej nazwie Nowy Żabieniec. Po drodze wpadliśmy na wieczór kawalerski który odbywał się na jakiejś stacji benzynowej ***61514;, Gdzie o 6:30 doprowadziliśmy ówczesnego właściciela do wytrzeszczu oczu spowodowanego tym co zobaczył co nasza ekipa zaczęła wypakowywać z bagażnika i trzepać na wszystkie możliwe strony w esce. Po zVAGowaniu i zmierzeniu ciśnienia na cylindrach około godziny 7 nad Nowym Żabieńcem było słychać grzmoty dwóch silników V8 które ganiały się po wiejskiej drodze na pełnej kur***8230;. Aby sprawdzić czy S4 jedzie jak na S4 przystało. Po 4 godzinach od przyjazdu do prawie malowniczego Nowego Żabieńca ***8211; wysuszeniu zbiorników w esce, pogaduchach i strojeniu głupich min, po wypaleniu przez byłego właściciela wagonu szlugów nasze krótkie 4 godzinne negocjacje zakończyły się spisaniem umowy. I powrotem do domu. Jednak zanim to nastało musieliśmy wrócić oddać facetowi pilot do bramy wjazdowej który zostawił nam w prezencie. Mina gościa jak mu się brama otwiera i wjezrzdza sprzedane audto bezcenna ***8211; prawie tak jak jego wdzięczna mina gdy dostał do ręki zgubiony pilot. Teraz esa stoi w warsztacie i ma zmieniany rozrząd, przewody hamulcowe, tuleje zawieszenia, opony, polerowane są ranty felg i relingi dachowe. Na koniec chce jeszcze raz podziękować za nieocenioną pomoc Damianowi, Tomkowi i Pawłowi za pomoc przy zakupie furmanki. Wielki dzięki Panowie!!!! GALERIA Z WYPRAWY PONIŻEJ - zapraszam do komentowania http://picasaweb.google.pl/niewolnik...PoEse21062009# edit: dla niezorientowanych w temacie kilka cyferek: Pojemność (cm3) 4172 Moc KM (kW) / obr/min. 280 (206) / 5800 Moment obr. (Nm / obr/min.) 400 / 4000 Przyśpieszenie 0-100 6.6s Prędkość maksymalna 247
Ostatnio zmieniany przez kontestator : 21.07.2009 o godz. 16:43 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Nie ma niepsujących się samochodów i rovery nie są żadnym wyjątkiem. Nie wiem skąd wzięła się opinia o ich bezawaryjności, podejrzewam że to pobożne życzenia ich właścicieli
![]() A swoją drogą ciekawe, czy np w przypadku awarii silnika dawać auto w łapy tym w serwisie rovera, czy lepiej od razu jechać do hondy? ![]() Miałem 10 lat hondę i wiem, że tego lepiej nie dawać do ręki byle grzebkowi. A serwis i części drogie...a podróby mają krótkie nogi. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Co do naprawy to generalnie nie jest to problem w dużych miastach, bo praktycznie w każdym rejonie są spece od tej marki, którzy potrafią zrobić wszystko. W mniejszych miasteczkach może być problem, ale coś za coś.
|
|
|
|
#10 |
|
O jakich dużych miastach mówisz? Bo tego rovera to 4 warszawskie serwisy nie wiedziały jak ugryźć, w tym autoryzowane.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Inna możliwość, że rzeczywiście stało się coś rzadkiego i trudnego do identyfikacji i naprawy. Ale to może sie przytrafić w każdej marce i każdym egzamplarzu. To sprawy losowe..
|
|
|
|
#12 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Citroeny są do dupy: Mój się tylko raz zepsuł na 5 lat (nie stanął, ale ewentualnie mógł, koło pasowe dwumasowe), bardzo mi przykro, że nie mam holtzwagena.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
niedawno chyba cytryna (abo jakis inny francuz) reklamowal sie, ze wedlug statystyk ich samochody sa tak samo niezawodne jak niemieckie (i przytaczal badania ADAC zdaje sie)
komentarz mojej Zony - to w koncu francuzi zauwazyli, ze niemieckie auta sa do d. ![]() mialem i francuza i niemca dziekuje obu
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
W kilkuletniej japońskiej Toyocie pękła mi pompa wodna i wiadomo co dalej.
Najgorsze samochody na świecie, to te, których właściciele myślą, że mają coś specjalnego. Reszta jest kiepska jak wszystko na tym świecie. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Wiesz - ja też spotkałem opinie, że rovery jednak są awaryjne, ale nie chciałem tu siać zamętu
![]() Osobiście podejrzewam, że wszystko co w nich jest japońskiego, będzie się kulać długo i przyjemnie, natomiast sypać się będzie to, co anglicy wsadzili swojego. To samo jest we wszystkich europejskich japońcach. Gdybyś porównał np japońską hondę z jej europejską namiastką, to byś się zastanawiał jakim prawem oba te auta mają ten sam znaczek na masce
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |