![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pamiętam jak Anthony Eden, minister wojny, zapewniał: "Nie porzucimy waszej świętej sprawy i będziemy prowadzić tę wojnę dopóty, dopóki wasza ukochana ojczyzna nie zostanie zwrócona wiernym synom". Churchill przebił go w obiecankach: "Razem zwyciężymy lub razem zginiemy"...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Jestem w szoku .
Właśnie wróciłem z miasta . Pojechałem po kolegę ... Wjeżdżam na stację lukoil ... a tam wysiada z samochodu koleś chwieje się jak ... na wietrze . Myślę upośledzony jakiś czy coś .. różnie bywa . A on na stacji wódkę kupuje .. no to chaps kluczyki ze stacyjki nawet nie wiedział kiedy i jak 112 w miarę szybko przyjechali ...Mina faceta bezcenna jak szukał kluczyków i chciał zepchnąć samochód na bok i kierownica mu się zablokowała . Może komuś życie uratowaliśmy ... Dmuchał 5 razy chyba 1.1 po 8 sek dmuchania ^^
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 22.08.2009 o godz. 01:19 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja niedawno inną akcję przeprowadziłem - podjechał do sklepiku gość na rowerze, lekko zachmielony, kupił sobie jeszcze browca, więc mu mówię, żeby dalej to już na tym rowerze nie jechał, bo na wiadukcie niebiescy się ustawili. Gość się przeraził, i mówi, że będzie rower prowadził (patrzył z ukosa, czy zadzwonić nie mam zamiaru
), to ja mu na to, że jak on będzie ten rower prowadził, a nie rower niego, to mogą się przyczepić ![]() Gość nie załapał i pyta się co ma zrobić, no to mu doradziłem, żeby ten rower niósł ![]() Gość normalnie pogina drogą bryką, w garniturku, sobota zmienia ludzi. ![]() Może życia mu nie uratowałem, bo mocno ścięty nie był, ale prawko pewnie tak. I masę kłopotów sobie oszczędził, bo na wiadukcie faktycznie stali, a on tamtędy jeździ do domu. Oktawian - dobrze spełniłeś obywatelski obowiązek.
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 22.08.2009 o godz. 07:02 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Ja nie wiem jak tak można ... tym bardziej, że rejestracja byłą z wioski 20 km dalej ...
. I nie wiem na co on liczył ?!
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
![]() pewnie na OKLASKI ![]() idioci za kierownicą
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalni ludzie jak my ocenią postępowanie Eda i Oktawiana jako dobre. Natomiast inni pewnie jako donosicielstwo..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Masz dwie nogi
Nie do trwogi Jak nie dopiłeś A za mało kupiłeś Dawaj z buta, to nie boli Na stacji benzynowej Kupisz paliwo rakietowe Jak tam dojedziesz autem To zostaniesz zdjęty gwałtem I nie ma w tym nic z kablowania To są o bezpieczeństwo starania.
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 22.08.2009 o godz. 10:39 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Jak się poetycko zrobiło ^^
|
|
|
|
|
#12 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
raczej podle hiphopowo
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
a taka sobie igiełka
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Co się okazało .
Ten typ to kierowca tira w Irlandii Przyjechał na urlop czy coś . Chciał jeszcze przekupić policjantów . Oferował im 1100 zł ...Jaki ****a ***** !!
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |