![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No własnie zależy czy to jednostkowy wypad czy mu sie wcześniej zdarzało.
Gdyby to było raz, moznaby mu było uniemożliwiść wejscie do auta. Ale użerać sie z nim codziennie to w koncu trzeba zadzwonić na policje. Podobnie jeżeli nie mozna go zatrzymać. Choć dla mnie to nie jest normalne - być moze uratowali mu życie i (komuś innemu też). |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jukebox Hero
http://fakty.interia.pl/polska/news/...e,1357468,2943
Zastanwiam się co z posłami którzy prowadzili po pijanemu .. ---- są jeszcze chińskie Rovery - Roewe. Tyle że w tym przypadku są to prawdziwe Rovery (opracowywane przez byłych pracowników MG Rover). Prawa do nazwy Rover zabrało BMW (i po cholere im to?) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pijanym posłom nic nie będzie, bo od 20 lat mówią o ograniczeniu immunitetu...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze koleś miał 2.2 promila ! Po drugie ****a jak wie, że się z tego utrzymuje to po jakiego ***** wsiada za kierownicę?! No po co ?! Jest *******onym idiotą i bardzo dobrze ! Bez zastanowienia zrobił bym to jeszcze raz ! Bo jak ktoś raz nie myśli to nie myśli całe życie ! I tak dla Waszej informacji grozi mu do 10 lat więzienia . Więc ja i Wy będziemy go utrzymywać ... spokojnie .
Rosół ?! Przepraszam co miałem do niego podejść : - Dobry wieczór , przepraszam, że żyję, ale proszę obiecać, jak będzie Pan wracał do domu ~ 20 km międzymiastową (miał 2.2 a kupił jeszcze wódkę !!) to nie zabije Pan więcej jak 4 osoby w jednym samochodzie ?! okey ?! Tutaj ma Pan kluczyki i szerokiej drogi życzę ![]() ... Aha i mnie mogą podpierdalać proszę bardzo bo nie ma o co . Nie jeżdżę na gazie . Nie ćpam nie pale nie kradnę i jeszcze długo mógł bym tak . A to, że w takim stanie wjechał na stację mówi samo za siebie - Jestem *******onym idiotą i nie mam prawa mieć prawka bo jestem bez mózgiem ! Takie jest moje zdanie . Bo ten kto wsiada na gazie jest dla mnie ścierwem .Nie mówię tutaj o kacu ! Tylko o świadomiej jeździe . Za dużą mam styczność z transportem i wiem co robi kierowca jak nie odbiera mi tel przez 2 dni w uk ... albo w innym kraju ! I wtedy to ja dostaje po dupie i odpowiadam za takiego kretyna ! I w tym wypadku tylko się to potwierdziło !
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 25.08.2009 o godz. 12:13 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Podpisuję się pod tym obiema rękami ! Szacun, mamy identyczne podejście do sprawy.
|
|
|
|
#6 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Oktawian - zrobiles bardzo dobrze! kazdy powinien postepowac tak samo! basta
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
kuzynie tak trzymać !!!
|
|
|
|
#8 |
|
Jukebox Hero
No teraz przynajmniej wiem dokładnie o co chodzi , myślałem że dyskusja jest o jakimś wydarzeniu z gazety. I że chodzi o członka rodziny "donoszącego".
Oczywiście że Oktawian postąpił słusznie. I bardzo możliwe że uratował komuś życie. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/...nie_mysla.html
A to dla ludzi którzy nie lubią kabli ... może skończyło by się to tak : ![]() http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/...pijanemu.html:
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 26.08.2009 o godz. 08:17 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Jukebox Hero
Dla mnie sprawa prosta - trzeba być kretynem żeby jechać po alkoholu.
Ponieważ po pijanemu może kiepsko sie myśli - gdy wiemy ze mamy jechać - po prostu nie pijemy. Mądra decyzja na trzeźwo. Ludzie dorośli chyba mogą się powstrzymać. Doniesienie na takiego przygłupa to dla mnie to samo co poinformowanie policji o napadzie na sklep, |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
A tutaj kolejne ... dla Tych którzy nie lubią kabli ...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...mpaign=4189158 Może jak by ktoś zadzwonił ... rodzice nie stracili by 3 dzieci za jednym zamachem ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Już ktoś chciał tym jeździć? Jak nie, to jestem pierwszy
![]() http://moto.wp.pl/gid,11444652,title...iazdjecie.html http://studio.wp.pl/mid,759707,wideo.html |
|
|
|
|
|
#13 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
eee, skóra na podłokietnikach ma lekko zafałszowany kolor
|
|
|
#14 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Nie ma jeszcze takich dresów, w których można tym jeździć.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Jukebox Hero
Które to już z kolei najszbsze BMW
Na każdym portalu motoryzacyjnym jest codzień przynajmniej jedno ![]() Na pewno frajda tym jechać, choć na codzien to raczej kicha ![]() A tak w ogóle to niech przestaną od 30 lat robić pitu pitu hybrydowe lub elektryczne samochody w ilości sztuk : 1. Niech zrobią wreszcie elektryczne seryjne BMW serii 3,5 i 7 w dodatku tańsze od benzyniaka a nie jakieś zasrane zabawki. Dochodze do wniosku ze elektryczny napęd to tylko pretekst do demonstrowania futurystycznych kształtów nadwozia. W latach 80-tych citroeny, na początku lat 90-tych Volvo ECC (którego kształt potem został wprowadzony w S80 i trwa do dziś - charakterystyczne przetłoczenie bocznej linii). heh my wiemy ze oni potrafią, że nawet i 500KM mogą zrobić elektryczne, tylko nie wiemy czemu nie robią zwykłych 90KM... ![]() btw Volvo ECC. Zasięg na bateriach 140km , do setki w 12s, z turbiną zasięg 700km, rok 1992. To co oni robili przez prawie 20 lat? Ostatnio zmieniany przez sobrus : 02.09.2009 o godz. 19:35 |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |