![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
)przez pierwszy dzień wydawało mi się że to krowa a później już było zwinniutkie - dużo zależy od kierowcy ![]() a przy dobrych zabezpieczeniach to złodzieje mogą sobie tylko poglądać (dobrych - nie komercyjnych :cool: ) radia też nie ukradną bo to cały komputer, a i z wybiciem szyby cegłówką jest problem - szyby są podwójne co MOCNO utrudnia wybicie (nie nieumożliwia) , choć celem instalacji podwójnych szyb była izolacja termiczna i akustyczna.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
@pykson
Ta siodemka jest calkiem ekstra, niczego jej nie brakuje pamietam jak byla I edycja 24 godziny to bylem nia zachwycony. Tylko do takiego samochodu pasuje szofer, a miejsce na tylnym fotelu wcale mi nie pasuje bo lubie krecic kolkiem, a nie chcialbym uchodzic za czyjegos kierowce
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
A mi się ostatnio podobają samochody średniej klasy, robione troche na styl sportowy... A jeśli średnia klasa to jest szansa na realizacje marzenia w przyszlosci...
Chodzi mi o Peugeot 407 lub podobnego(już dużo droższy bodajże) ze składanym dachem (ale nie takim fe skórzanym tylko dachem zwykłym "z karoserii" tylko składanym )
|
|
|
#4 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
takim peguocikiem to sie mknie mimo instalacji gazowej drze asfalt hehe moze kto wie to to nie jest ale silnik 1,8 to nie zabawka jak na razie ojciec nim darl 190km/h i sie nie meczyl cos silnik w srodeczku cichutko i tylko sie za oknami przesuwa
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
captain u-k
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
captain u-k
![]() |
Bugatti Veyron
1001 Km Vmax=406 km/h, 0-300 14,5sek, cena 850000$ niezly dzisiaj zmieniam mazenia ![]() A najszybciej jechalem 190 km/h VW Golf III VR6, niestety padal deszcz ! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
Nissanem Terrano II 3,0TDi i Lanosem 1,5. Oba nie chcialy isc juz wiecej Swoja Cordoba 1,4 - 160km,h, tez max
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
captain u-k
![]() |
Cytat:
Veyron the best, a oto jego serce , pokaz serce celiki
Ostatnio zmieniany przez rembrant : 22.01.2005 o godz. 22:02 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jak widzę, jak ten samochód prezentuje się stojąc, jak posuwa się po nawierzchni jadąc... Po prostu urzekł mnie od pierwszego wejrzenia i tak już pozostało ![]() A co ma w środku? Powiem szczerze - nie wiem. No może przesadzam, bo swego czasu trochę o tym czytałem i generalnie muszę powiedzieć, że nie jest źle, a nawet jest całkiem nieźle. Ale czy to jest ważne? W pewien sposób na pewno, ale co tak naprawdę mi z tego, że będę miał przyspieszenie do setki 7 sekund i maksymalną prędkość 260. Gdzie ja to wykorzystam? W jakim sposób rzeczywiście się tym nacieszę? A mieć, żeby mieć? To nie dla mnie... Ja teraz, jak jeżdzę maluchem, kiedy ruszam ze skrzyżowania, to zostawiam wszystkich daleko z tył. I to nie dlatego, że daję gaz do dechy i jeżdzę jak rajdowiec. Jeżdżę owszem dynamicznie, ale po prostu zwracam uwagę na to, co się wokół mnie dzieje i kiedy na przykład zapala się światło to ruszam, a nie zaczynam się zastanawiać, gdzie jest dźwignia zmiany biegów, jak wydaje się robić to większość kierowców... A do tego nie jest mi potrzebne monstrum pod maską. Wystarczy ładny wygląd tej maski, jak i jej otoczenia
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
Ja max z ojcem jechalem 220 km/h Lancia Kappa 2.4 na polskiej autostradzie.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
captain u-k
![]() |
Co do Vmax to
VW Polo 1,0 155km/h i wiecej nie pocisnie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hehe przyjedzcie do Rzeszowa
jak nie ruszysz na zoltym tylko czekasz na zielone to na Ciebie trabia specyfika podkarpacia - tutaj kazdy i zawsze sie spieszy..... pieszego nie ma mowy przepuscic
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
captain u-k
![]() |
Ja jak ruszam spod swiatel to jezeli nie jestem pierwszy to ruszam rowno z samochodem ktory jest przed samochodem ktory jest przedemna
(i patrzcie jak to pieknie wyszlo) MOwiac wprost jak jestem 5 to ruszam rowno z 3 itp, i jak taki ktory jest przedemna nie ruszy to mnie krew zalewa bo musze przez niego hamowac, gdybysmy wszystcy tak ruszali to caly sznur samochodow ruszal by w jednym czasie mniej wiecej oczywiscie, ale ze tak nie jest to przypomina to sflaczala gumke ktora sie naciaga a pozniej skraca łee. andrzejj9 zielone i gaz do dechy to moje motto i ciesze sie ze nie jestem sam a co do celiki to jest calkiem niezla i szanuje gusta innych jak ktos kocha samochody to byle maluch lepiej utrzymany ne ujdzie jego uwadze a co dopiero celica.
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |