![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#346 | |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
wez szypte syrenki za 500 zl dodaj felgi za 2500 ot mamy piekna syrene za 3000 przy duzym nakladzie pracy obawiam sie ze koszty poszly w dziesiatki tysiecy zlotych nie wiem czy przesadze jezeli powiem ze cena mogla sie zamknoac ok 100000, w koncu zmiany polegaly na przekonstruowaniu samochodu wymianie silnika z podzwspolami, uklad chlodzenia, wydech, waly napedowe, hamulce, wzmocnienie ramy itd itp jedne drozsze drugie tansze potrzebny byl takze silnik a to tez nie jest tanie poza tym trzeba to wszytsko jakos poskladac, dopiescic zeby jakos wygladalo tu nie wystarczy ciezka praca. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A to moje prywatne marzenie. Sam samochod nie jest drogi, ale oplaty by mnie zjadly (minimalna pojemnosc silnika to 2,8 a maksimum to okraglutkie 5 litrow). Kocham ten samochod... Ale tylko starsza wersje ;-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
captain u-k
![]() |
Cytat:
W sumie autko fajne, trzeba byc poslem zeby takim sie wozic ![]() - internet bedzie za darmo , -paliwo za pol ceny, -komputery zwolnione z podatku, -piwo bez akcyzy i bede pamietal o kolesiach z forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Moje obietnice wyborcze byłyby trochę inne - obiecałbym wszystkim, w tym także sobie, że wyp.......ę z sejmu i odsunę od władzy wszystkich, którzy w tym momencie mają z nią cokolwiek wspólnego.
![]() |
![]() |
#350 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Uchh.... Marzenia..... Ale to faktycznie nic nie da bo młodzieżówki przeróżnych partii (NO CO/
![]() ![]() A ja ostatnio "nie mogę" jak widzę to: Ostatnio zmieniany przez tengu : 04.02.2005 o godz. 08:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Mi wystarczy to:
http://wwwmily.webpark.pl/mitsubishi..._2001_01_m.jpg http://wwwmily.webpark.pl/mitsubishi..._2001_02_m.jpg http://wwwmily.webpark.pl/mitsubishi..._2001_03_m.jpg
![]() |
#352 | |
captain u-k
![]() |
Cytat:
Cena 10 mln u nas 7 na zachodzie, co powiedza politycy u nas nie ma planow zagospodarowania trzeba wykupywac grunty itp, a kto jest wlascicielem tych gruntow? Pojdzmy dalej Unia dofinansowala, ale bedzie chciala jezdzic ciezarowkami o masie 50 t, nasze drogi tak wykonane posypia sie to tylko kwestia czasu (mamy gorszy klimat niz w niemczech, wiecej przejsc temp z ujemnej na dodatnia w roku) i wtedy unia powie, a my wam dalismy pieniadze na drogi, trzeba bylo dopilnowac zeby byly dobre i sie nie sypaly, my chcemy jezdzic po dobrych drogach bo nasze samochody sie niszcza a jak nie to placcie nam odszkodowanie. To sa moje przemyslenia, a za naprawe drog nie zaplaci posel Dziewulski tylko zaplaci zwykly szary podatnik ktory juz teraz ma jeden z najwyzszych podatkow w Europie, i zero ulg moze poza odliczeniem internetu (dzieki Ci panie) Ci ludze to sa jacys bandyci ktorzy ladnie nas skubia nie chce poruszac komisji sejmowych ktore sa furtka do powiekszenia legalnego zarobku, a nie przynosza rzadnego efektu. wypier... w kosmos to towarzystwo na marsa podobno tam jest woda niech to sprawdza ![]() Ostatnio zmieniany przez rembrant : 04.02.2005 o godz. 13:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
captain u-k
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() Chociaż wolałbym GALANT VR4 (2.5V6 TwinTurbo ok. 300KM) HEHE widać nie tylko siódemki uwielbiam ![]()
![]() |
![]() |
#355 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A kanały i kratki ściekowe na drogach to już chyba osobna legenda. Nie naprawde przerasta zdolności polskich ekip zabezpieczenie ich tak, żeby w kilka dni po oddaniu drogi do użytku już nie zaczynały się zapadać?!? Co do sądów to powiem jedno - kiedy będę miał własny samochód i powiedzmy żył już bardziej na własny rachunek, to zaczynam się sądzić. Nawet przy głupich złapaniu gumy będę się zatrzymywał, dzwonił po policję, żądał spisania sprawozdania i odszkodowania. W końcu czemu do cholery ja mam potem za to płacić? Płacę podatek drogowy, w zamian mam mieć zapewnione właściwy stan nawierzchni.. Zresztą, to temat to dłuższą dyskusję...
![]() |
![]() |
#356 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
każde Mitsubishi jest fajne jak nie padnie w nim elektronika, a coś o tym wiem bo jeździłem Carismą. Jaja były takie np. że po zdjęciu panelu z radia (fabrycznego) na włączonym zasilaniu czasami zawieszał się komputer i trzeba było odpinać akumulator, nastepne jajo to przy otwieraniu bagażnika zamykały się drzwi (całe szczęście, że zawsze wyjmowałem kluczyk, bo od strony bagażnika nie można było się dostać do kabiny - kratka i oparcia zamykane na kluczyk), samochód zamknięty potrafił się sam otworzyć i potem sam zamknąć albo nie (po otworzeniu z pilota i nie otwarciu drzwi sam się zamykał po 30 sekundach ale to normalne). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
captain u-k
![]() |
andrzejj9
Z całym szacunkiem ale te wszystkie kanały i inne pierdoły wywalić na chodnik i w pasy zieleni czy to jest takie trudne, a kratki ściekowe idlanie można wpasować w 2 rzędy kostki brukowej która ułożona jest 3 cm niżej asfalt wzdłuż krawężnika, a i krawężnik może pełnić taką rolę czy to jest takie trudne?? Czy Ci ludzie którzy projektują drogi chodzili na jakieś studia, wtedy nie było takich rozwiązań ale teraz są i uczcie się panowie dobrego projektowania pomijam już projektowanie łuków które nie są łukami i w zakręcie jadąc 110 km/h muszę 2 razy zmieniać promień skrętu bo inaczej wjechałbym na pas zieleni albo wyladowałbym na poboczu, czy to jest bezpieczne. Komputer nie zwalnia od myślenie a kase za coś w koncu sie bierze. 8 ) Ostatnio zmieniany przez rembrant : 04.02.2005 o godz. 13:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
captain u-k
![]() |
![]() Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez rembrant : 04.02.2005 o godz. 13:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Albo wczoraj, wracam z uczelni, korek okrutny, ale to w sumie tam norma (tak ustawione cykle świateł....), tylko, że dodatkowo w godzinie szczytu, bo około 4 i w godzinie kończenia zajęć, panowie robotnicy postanowili wyrównać asfalt (co akurat im się chwali, bo jego różnice po porzednim "łataniu" dochodzą do 5 - 10 cm... ), tylko, że zamiast zrobić to w nocy, albo wcześnie rano, kiedy nie ma ruchu, to oczywiście oni robią w środku dnia, bo tak im wygodniej... Aż miałem ochotę się zatrzymać i zadzwonić po odpowiednie służby, żeby ich stamtąd wyrzucili, ale.... doszedłem do wniosku, że cholera - nie ma po jakie........
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 17.01.2022 23:15 |
Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 23.01.2019 23:37 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |