![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wypraszam sobie, ja nic nie będę pedałami kręcił ani zmieniał napędu i duperelek.
Jestem homofobiczny i nietolerancyjny
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czesta zmiana duperelki jest wiecej niz wskazana
w koncu czlowiek sie uczy cale zycie...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a wracajac na powaznie do tematu, to przeciez polscy taksiaze juz dawno rozwiazali proble energetyczny
olej rozlinny i nastoletni diesel od Miecia tanio - zuzyta frytura jest za grosze ekologicznie - silnik emituje CO2, to fakt, ale przeciez ten CO2 to nie wykpany spod ziemi, tylko zasymilowany przez rozliny zaledwie pare miesiecy wczesniej gdyby wszystkie samochody jezdzily na oleju rozlinnym to efektywna emisja gazow ciepalnianych wynosila by zero w cyklu zaledwie kilkumiesiecznym ale po co myslec lepiej zbijac kokosy na nowych, niczemu nie sluzacych technologiach i udawac ekologow (czy ktos policzyl szkody dla srodowiska zwiazane z produkcja i utylizacja akumulatorw? ot pytanie retoryczne) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko to nigdy nie przejdzie. Na olej po frytkach nie ma akcyzy
|
|
|
#5 |
|
Jukebox Hero
Temat stary jak rzeka.
Pomysłów na ekologiczne paliwo jest masa, z kukurydzy, z jabłek. Polska też mogłaby sobie produkowac ekologiczne paliwo. Tylko jest problem, że nowe auta na tym nie pojadą. Mamy przecież bioester i nie wiem czy jakiś szaleniec leje to do common raila. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
w tym roku to juz mi za duzo czasu nie zostalo do jazdy ale za to zadbany skubaniec ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
![]() Cholerka jak nas mało, przynajmniej oficjalnie
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Jukebox Hero
fajny
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ładne, tylko się nie daj zabić, głównie swojej fantazji.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Odnowiony Cyfrowo
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Był u mnie we Wszystkich Świętych brat cioteczny ze wszystkim co się mu uzbierało i narodziło, jak wziął kredyt na mieszkanie we frankach, to płacił niecałe 1900, teraz płaci ponad 2700, mówi, że to go nie rusza, bo ma dobrą pracę, żona też, ale...
Ale ja o czymś w temacie, brat i szwagierka cioteczna mają najlepsze samochody na świecie, służbowe! Czasami muszą dolać trochę paliwa za swoja, jak gdzieś pojadą prywatnie dalej. W tej chwili to naprawdę ogromny bonus finansowy. O jazdę po Warszawie nikt się ich nie pyta, bo i tak nie da się dojść, co, gdzie, kiedy, a te prywatne znikają w natłoku. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 05.11.2011 o godz. 00:42 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Sliczna bestyjka! :-)
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
W moim ulubionym kolorze
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ostatnimi czasy naszło mnie, aby zrobić prawo jazdy na kategorię A. Ale niezłe jaja ponoć są z egzaminami itp. Jeszcze chcą utworzyć jakieś subkategorie, które będzie się zdawać zależenie od wieku i stażu kierowcy
Zniechęciło mnie to... Zobaczymy na wiosnę, bo teraz i tak nie ma kursów na A. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Odnowiony Cyfrowo
Cytat:
w/g mnie łatwo zdać tylko nie wolno dać sie złapać na pierdołce np. nie obrócenie głowy przy ruszaniu ,prędkość , przejechanie na pomarańczowym itd. ale 1 najważniejsza sprawa to to ze maja tak rozp*** moto ze znalezienie biegu jałowego to loteria [ja na egzaminie gasiłem moto na biegu i szukałem luzu ]no i regulacja - to są sprzęty na gaźnikach szarpało dusiło się trzeba było bawić sie z gazem i sprzęgłem dodatkowo obracać łeb i uważać zeby nie wyorać sie na zakrętach 2 najważniejsza to egzaminator jak jest normalny to i normalnie podejdzie do sprawy ale gorzej jak trafisz na frajera nie wyspanego ,zmierzłego który swoje problemy prywatne przekłada na emocje i swa wyższość nad egzaminowanymi w zdaniu egzaminu bardzo pomaga jak podczas kursu posiadasz juz moto i możesz gdzieś na placyku nabywać doświadczenia ![]() edit: było dzis ładnie ,pośmigałem piękna sprawa
Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 05.11.2011 o godz. 20:06 |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |