![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#3841 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest tylko jeden prawdziwy bimbrownik! I on się końca świata nie boi!
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3842 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja to mam na co dzień
nawet ****a sklepu nie ma
|
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widzisz? Ale za to gdzie nie pójdziesz, robisz krok ku cywilizacji
|
|
|
#3844 |
|
Guru
nie zamienił bym tego na żadne wygody w mieście ![]()
|
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
Jak bym Ci wysłał zdjęcie tego, co jest teraz za moim oknem... Czasem mam wrażenie, że stąd mógłbym dojść do Ciebie nie wychodząc ani na chwilę z lasu
![]() Ale z drugiej strony, przy obecnych cenach paliwa (niezbędnego na codzienne dojazdy do pracy) nie miałbym nic przeciwko, gdybym za oknem widział kawałek miasta...
|
|
|
#3846 |
|
Guru
To prawda-mi na dojazdy max idzie 300zł/miesiąc może ciut więcej jak za PKS-ale wolę przepłacić niż zap.z buta 4km.potem cisnąć się w autobusie itd.golfem dojazd zajmuje mi 30min.ale jednak nie przeniósł bym się do miasta
tu nie mam wygód , ale i mniej płacę czynszu -w zimę może trochę gorzej gdyż trzeba postarać się o opał-ale nie mam wqurwiających sąsiadów robię co chcę , nikt w garnki mi nie zagląda.
|
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Zatankowałem dzisiaj swojego traktora do pełna, bo się rezerwa w mieście zapaliła, wbiłem za 300, koniec świata, nigdy wcześniej się to nie udało.
|
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
Tak pomyślałem, że nie zaszkodzi, jak troszkę pokopiuję, bo temat na czasie, a i mnie się kilka opinii przyda
![]() Cytat:
Oczywiście największym problemem są pieniądze - choć być może mógłbym sobie przy odrobinie uporu pozwolić na ciut więcej, chcę wydać maksymalnie 10 k zł. Do tego stopnia "maksymalnie", że wolę, jeśli zostanie 500, niż będzie więcej o 200 - za dużo razy przerabiałem kupno części komputerowej za x zł, gdzie na końcu wychodziło x +30% W tej cenie musi się też znaleźć przerejestrowanie wozu i ewentualnie komplet opon zimowych, gdyby go nie było.Obecnie rozważam dwie opcje. Pierwsza to ten wóz: http://tablica.pl/oferta/zadbanapier...to-IDrCvr.html Ogólnie mam podstawy, żeby sądzić iż przebieg jest oryginalny, a to jest jednak duży argument. Ponadto Renault Laguna mi się po prostu podoba, a ta jest do tego całkiem nieźle wyposażona. Nie bez znaczenia jest, że gdybym założył sobie tu instalację gazową, byłaby ona brand new. Wady to przede wszystkim sam model - Laguny nie kojarzą mi się ze szczególną trwałością, co prawda głównie z winy kolejnej generacji, ale i z jedynkami o ile wiem bywa różnie. Pod względem technicznym chyba najbardziej martwi mnie podobno dość słabe tylne zawieszenie. Druga opcja jaką rozważam to jakiś Opel Astra (II, czyli G) - może nawet kombi, przydałoby się - też w okolicach rocznika 99-00, też z silnikiem 1.6, a jakby się dało, najlepiej również z 16v. Mam wrażenie, że te auta są wyraźnie bardziej trwałe i bezawaryjne, a to się liczy w przypadku 12-letniego auta. A może Wy macie jakieś pomysły, za czym mógłbym się rozglądać w tej cenie? Wiem, że raczej poszaleć się nie da z taką kwotą, szczególnie chcąc mieć LPG, ale jednak powinna wystarczyć na podstawowe auto, które nie rozpadnie się kompletnie chociaż przez pięć lat
|
|
|
|
#3850 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
renie sobie daruj...
szkoda że czegoś starszego nie chcesz bo u mojego mechanika stoi primera koiec97r duuuze auto , jeden właściciel w Niemczech jeden tu, półroczna pełna sekwencja, elekrtyka,klima abs, jaski 2.016V 136km.. cena cos ponad 9ptysi a i przebieg ori lekko ponad 2000tys ale łancuszek wiec spoko wiem że brzmi jak reklama ale sam się zastanawiam nad nią tylko po kiego mi taki kloc Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 07.12.2011 o godz. 00:50 |
|
|
|
|
|
#3851 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]()
|
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
#3854 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Chcesz oszczędzać na paliwie, a przy tym jeździć większym autem?
![]() Na takie 'dojazdy' i tłuczenie to tylko jak najmniejsze autko, i do tego tanie w ewent naprawach. Nie wiem, co ty chcesz od tej fabii
|
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |