![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@joujou
Za takie coś kazałbym im przywrócić to E46 do stanu fabrycznego a nawet lepiej. Na oryginalnych nowych częściach, żadnej szpachli ![]() Masakra. @all No widzicie, a w Lublinie w zasadzie wcale nie pada od paru dni, ulice czarne
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sobrus
bo rovver dobry jest na zime
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
A mi ukradli dzisiaj kolejny samochód... w ciągu 3 miesięcy dwa samochody... grrrr &^%&^@$%#@
Tym razem służbowy Fiat Panda bez wspomagania, biały, dachował dwa razy i ledwo jeździł... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ten monitoring pojazdów gps w podpisie to do odstraszenia
a tak na poważnie to mus tam grasować sobie jakaś szajeczka |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
![]() |
zajmuje się trochę monitoringiem... w aucie był lokalizator GPS, ale nic to nie dało...
za późno zorientowałem się że auta nie ma na parkingu ;/ O 4.20 samochód był 30km od parkingu. Mieszkanie mam po drugiej stronie bloku, więc zorientowałem się jak wyszedłem z mieszkania (ok. 14.00). Szybko na GPSie zobaczyłem lokalizacje i na Policje. Ekipa pojechała tam, okazało się że bogata dzielnica, same wille... no ale auta już nie było. Ostatnio zmieniany przez rosol : 23.12.2012 o godz. 13:20 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Skoro był dalej sygnał, to on tam gdzieś był, widocznie psy biorą kasę, żeby nic nie widzieć.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Jakby to było nowe Audi A8, to bym jeszcze uwierzył, ale Fiat Panda bez wspomagania, dachowany dwa razy, ledwo jeżdżący, a do tego biały?
![]() Dziś przejechałem dość długą trasę dziewięcioletnią Skodą Fabią. Wersja podstawowa, bez klimy, radia, elektrycznych szyb, ABS-u - czegokolwiek. Mimo wszystko jechało mi się nią świetnie, w dużej mierze za sprawą tego, że auto ma przebieg 47 kkm. Zawieszenie oryginalne, w świetnym stanie, układ kierowniczy bez żadnych luzów, silnik jak nowy. Jak na dziewięcioletni samochód - rewelacja, nawet uwzględniając znikomy przebieg jednak prawdą jest, że Skody z tamtego okresu (2003 rok) to świetne auta...
|
|
|
#8 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
![]() Mi również ciężko było uwierzyć jak wyszedłem z mieszkania... Nadaje się tutaj tytuł polsatowskiego serialu paradokumentalnego... "Nieprawdopodobne, ale prawdziwe" ![]() Może ktoś kojarzy Głowno... Ja nie byłem tam nigdy, ale z ciekawości kiedyś się przejadę... Podejrzewam że tam (screen) "robią" świeżo skradzione auta, demontują trochę, i dalej za wschodnią granicę... Ostatnio zmieniany przez rosol : 23.12.2012 o godz. 20:26 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Zlotowicz
Do czego zdolni bywają ludzie w desperacji...
Tym razem w desperacji szukając miejsca na parkingu. ![]() ![]() http://www.dailymail.co.uk/news/arti...st_read_module
|
|
|
|
#11 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Kobiety tak potrafią i to często.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
Zlotowicz
Co do parkowania - wątpię - kobieta żeby zaparkować w ten sposób potrzebowałaby ~2 godziny, IMO.
![]() Ale mam inny kwiatek, irlandzki tym razem: ![]()
|
|
|
|
#13 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
![]() Ja na własne oczy widziałem jak gość przyjechał w ostatniej chwili na wymianę tarcz, były spękane jak pokrojony na 100 gości tort weselny. Tarcze też wentylowane, w każdej sekundzie mógł odpaść kawałek i zrobić taką rozpierduchę. ![]() Ja starą Corollą jeździłem na oryginalnych tarczach do momentu, aż były tak cienkie, że się pofalowały.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pewnie gowniarz od bogatych sobie dorabia
![]() rosol lokalizator ma wlasne zasilanie ? czy byl do aku podpiety? moze wywalili go tylko tam ?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
No niestety miał zasilanie z akumulatora. Włożyłem tańszą opcję, bo nie myślałem że ktoś połakomi się na takie auto... Wydaje mi się że nie wywalili go tam, bo był dobrze schowany. Musieliby zdemontować całą deskę rozdzielczą, co pewnie uczynili... |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |