![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie pasują do ajfona
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam kilku ludzi chodzacych w rurkach i jestem wiecej niz pewien, ze znakomita wiekszosc z nas nigdy nie odniesie takiego sukcesu jak oni. Tak jak pisalem - nie nalezy powierzchownie oceniac ludzi. To w czym chodza jest w pelni ich decyzja ;-).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 15.02.2008
![]() ![]() |
@M@X,ładne autko ,automat to luksus w obecnych czasach,wachlowanie w mieście wykańcza
![]() A ja odpalam c328 i jazda
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ogolnei brzydkie to nowe eclipse, nie jak te w Gran Turismo 1 na PSX'a
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
Swoją drogą idziesz w nietypową stronę - większość osób z wiekiem zaczyna być coraz bardziej pewnymi, że to oni mają we wszystkim rację, jeśli tak nie masz to należysz do mniejszości, która nie wapnieje w swoich poglądach
|
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Dziekuje. Uznam to za komplement
. Czlowiek powinien sie rozwijac, a bez otwartego umyslu sie po prostu nie da. Nie chce miec klapek na oczach jak przytlaczajaca wiekszosc moich rodakow. Wiekszosc ludzi dokonuje zywota gdzies w okolicach 25 roku zycia, odkladaja jedynie moment polozenia sie do trumny ;-). A ja dopiero zaczynam zyc :-)!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
He he, coś w tym jest
Jak to mawia moja mama - "tylko krowa nie zmienia zdania", a patrząc z tej perspektywy niemała część ludzi to...
|
|
|
#8 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Tak, posiadacz ajfona doskonale wie co jest dla niego przyjemne, to co firma mu wciśnie.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
napisze tak o automacie - perspektywa "pierwszego" auta z taką skrzynią w dodatku czołgu w dieslu
w mieście jest zaj...super tylko gaz i hamulec, choć w manualu dało się wyżej kręcić ale benzynę ![]() całe szczęście że ten diesel to automat, bo bym go raz-dwa zajeździł ![]() P.S. w minaiakch manuale, więc hulaj dusza
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
automat to cos pieknego - wygoda, szczegolnie w miescie
w trasie zreszta tez IMHO: zla opinie o automatach maja chyba tylko posiadacze aut z grupy vw, bo koncern ten nie opanowal sztuki tworzenia tego udoskonalenia, a dokladniej opanowal - z wpisanym psuciem sie co iles tysiecy ![]() prawdziwy automat to niesamowita wygoda a jezdzielem tez takimi, ktore mialy wybitnie sportowy charakter i co wiecej - jak wstawialo sie autku - to bylo sporotwe, jak nie, to bylo luksusowe - takie cuda ze zwyklego hydrokinetyka w wykonaniu Suzuki (w Chryslerze mialem typowo na luksus nastawiona skrzynie, wymaganie sporotwych osiagow bylo by nie na miejscu od tego krazownika) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
napiszę krótko - stosujesz się do wymagań eksploatacyjnych, nie przegrzewasz skrzyni - to jest wręcz bezawaryjna ...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
dokladnie - temperatura pracy i wymiana oleju wedlug ksiazki - dzieki temu automat bedzie sluzyl
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Taka inna ciekawostka z Genewy. Jak wiecie, lubię jednoślady.
Jednak jak to zobaczyłem, to trochę zwątpiłem ![]() Długo patrzyłem gdzie to ma przód, a gdzie tył i szukałem kierownicy ![]() Zobaczcie sami http://facet.interia.pl/zadbany-mezc...wu,nId,2159722 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
Twórcy Dodge'a Tomahawka zapewniali, że ich monstrum pojedzie nawet 600 km/h. Co rzecz jasna było wierutną bzdurą, mam poważne wątpliwości, czy na takiej konstrukcji kierowca w ogóle byłby w stanie się przy takiej prędkości utrzymać na siedzeniu.
To jest niemal identyczna konstrukcja. Niezbyt praktyczna, zapewne bardziej niebezpieczna niż zwykły jednoślad, no i raczej wątpię, czy ma szansę nie podzielić losu poprzednika. Co nie zmienia faktu - i sam się sobie dziwię, że to piszę - że ten model jest na swój sposób ładny.
|
|
|
#15 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Zapewnienia, że pojedzie 600 to bujanie w obłokach. Nie sądzę, żeby to było nawet teoretycznie możliwe, już nie mówiąc o realnej możliwości sprawdzenia tego.
A praktyczność? W normalnym użytkowaniu żadna, ale np na autostradach....pytanie jak się na tym siedzi, bo siedzenie wygląda jak jakaś katapulta (tylko pytanie gdzie jest przycisk). Dlatego napisałem wyżej "ciekawostka" motoryzacyjna z Genewy 2016. Gdybyś znatomiast zapytał o cenę, to podejrzewam że nawet producent byłby zaskoczony i nie potrafił sensownie odpowiedzieć ![]() Mnie natomiast zadziwiła waga tego bolidu. Ponoć waży tylko 400kg. To bardzo mało jak na V8 i 450 KM. W tej kategorii wagowej kręcą się i normalne motocykle, np Honda GoldWing. Tak w sumie na to patrząc, to stosunek mocy do masy całkiem podobny jak w Chironie. Gdybym miał zgadywać, to powiedziałbym że od 0-100 zrobi w jakieś 2,5s, od 0-200 może w 7-7,5s......a max gdzieś w okolicach 400. Te 400 to taka magiczna granica, którą trudno przekroczyć choćby ze względu na sposób napędu, i zwiększanie ilości koni nic nie daje. Trochę trudno po jednym zdjęciu ocenić aerodynamikę, ale może być mniej korzystna (zwłaszcza z kierowcą) niż w Chironie czy Koenigseggu. Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 11.03.2016 o godz. 00:26 |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Czym się zajmuję, co robię? | czechoj | Off topic | 93 | 18.01.2022 00:15 |
| Wybór pralki, lodówki, odkurzacza, itp. | CIAPEK | Off topic | 784 | 24.01.2019 00:37 |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |