![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.kellys.pl/poland/viper.htm
a ja mam od 3 lat coś takiego - suport wymieniony, wolnobieg także (zajechałem ![]() przejechane około 25k i nawet jeszcze jeździ, ale nikomu nie polecam jakoś słabe materiały zostały użyte do złożenia, lub ja za dużo jeżdżę ![]() a z unibike to daliście dobry pomysł ![]() http://www.unibike.pl/rowery/viper.html a dla żonki, bo jej się taki chopery podobają ![]() http://www.unibike.pl/rowery/nexus3c.html http://www.unibike.pl/rowery/amsterdam.html |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja kiedys mialam rower reksio sie nazywal i byl rozowy mialam go przez max. miesiac potem zostal ukradziony z wozkowni. od tamtej pory nie mam wlasnego rowerka
![]()
![]() |
#34 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
hmm ja chialem cos z aprilli
![]() ![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Za tą kwotę naprawdę lepiej poszukaj czegoś 125ccm (tylko prawko a1 od 16lat na 125ccm lub pełne A od 18 lat)
![]() ![]() ![]() Hmm Aprilla? Nie miałem z nimi styczności, nikt z kumpli nie ma ![]() Jedyne w czym mogę doradzić to Suzuki, Honda i Yamaha ![]() Teraz jeśli 125cm to scigacz czy chopper ![]() Wiesz ja wybrałem choppera, bo na sciagacza narazie nie wsiądę, a choppery mają to do siebie, że jeździsz wolno, ale się błyszczysz i czujesz ten klimat ![]() ![]() Moja Virago 125ccm idzie max 120-130km/h, więc jest dobrze jak na tą pojemność ![]() Najlepiej pogadaj z ojciem i się zastanówcie czy opłaca się brać 50cm jak masz 17 lat ![]() Jak dla mnie to wywalanie pieniędzy w błoto, bo apetyt rośnie w miarę jedzienie i ten skuter szybko ci się znudzi ![]() Za 4k masz Suzuki GZ Maraduer 125cm, wiem jak wygląda i chodzi, bo kumpel ma i mogę śmiało polecić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
mi bardziej chodzi***322;o o 125 zarejestrowana na 50
![]() ![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Hmm jednak nie tak łatwo zarejestrować 125 na 50
![]() Przed 1 stycznia można było zrobić w prosty sposób jeden myk i miałeś 50cm ![]() Teraz owszem można zarejestrować 125 na 50, ale trochę w papierach, będziesz mieć nagmatwane ![]() Musisz mieć badanie techniczne i tam zmienione na 50cm i takie inne ![]() Jutro będę w serwisie yamahy u znajomego to się zapytam, czy czegoś nie mają lub co by polecili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
ok , to czekam na info
![]() Znalaz***322;em takie co***347; ![]() ![]() ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 24.05.2006 o godz. 18:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50 cm***179; silniczki s***261; ma***322;ym nieporozumieniem.....pal***261; tyle samo co 125 cm***179; a maj***261; du***380;o mniejsz***261; moc i moment obrotowy. 50 powinny by***263; przystosowane i zasilane metanolem tak jak silniku modelarskie. a gdyby jeszcze metanol + eter to dopiero by by***322;o - 250 mo***380;na by si***281; po***347;ciga***263;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() A dlaczego boisz się manuala? Naciskasz sprzęgło>zmiana biegu>puszczasz sprzęgło>gaz ![]() Nie bierz 50cm! Kup coś na 125cm ![]() Z manualem sobie poradzisz ![]() ![]() ![]() A to zdjęcia mojego motocykla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Samochodem jezdze
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Ja też się obawiałem manuala, ale teraz zmieniam już biegi nawet bez szarpnięć
![]() Umiem dobierać biego do prędkości itp. ![]() Przejedź się i oceń sam, ale chyba skusisz się na coś z manualem ![]() Na auto nie popalisz gumy ![]() P.S. Moja mama, która 1 raz usiadła jako kierowca motocykla poradziła sobie z manualem ![]() A ty miałbyś nie dać rady ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 24.05.2006 o godz. 21:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
aj Oktawian ale ty sie cykasz,
ile razy to ja widze gowniarzy na komarkach czy simsonach.... to takie skutery, tylko z manualem i wygladem nie tym ![]() jezeli gowniarze potrafia, to czemu nie ty.... to jest latwe, tylko trzeba sie wprawic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
boze.. skuresy sa feeee.... wolne, niepraktyczne a do tego glupio sie na nich wyglada.. dlatego do tej pory jezdze na rowerku
![]()
![]() |
#45 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Jak widac za oknem zaczela sie zima. Czy tylko ja stad jezdze przez caly rok na rowerku?
![]()
![]() |
|
|