![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kropelka do niczego nie starczy, puszcza po kilku dniach, gorszego dziadostwa nie ma.
I tu znowu UHU wiedzie prym, zwykły, nie żelowy - ten długo zasycha. Oczywiście należy uczciwie odtłuścić klejone części. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Mnie uczyli, ze dobry jest klej z paciaji tj krochmalu-stare metody musza dac rade!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ale tylko starym rzeczom - np. peerelowskiej poszewce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Poszewke to na wcisk sie laczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Forumator
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() ![]() |
ja mam takie pytanie, czym najlepiej przykleić kabel antenowy do ściany? jakim klejem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8 -rniczka ?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Forumator
![]() ![]() |
dzięki, raczej wypróbuje ośmiorniczkę, ten pistolet z klejem jest za drogi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Do odrywania źle przyklejonych elementów ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Tego typu pistoleciki można kupić w pierwszym lepszym supermarkecie w cenie poniżej 20 zł. Żeby przykleić jakimś innym klejem będziesz się babrał jakimiś tubkami, zapałeczkami, umażesz wszystko, a i tak się nie przyklei. Pistolecikiem położysz równo, cienką linię kleju, a trzyma on znakomicie przewody. Ale zrobisz oczywiście jak uważasz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Forumator
![]() ![]() |
taki pistolecik ma już sam w sobie klej, czy klej się kupuje osobno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Na 95% powinien miec przynajmniej 1 "laske" kleju.
Jak to jest "jednorazowe" klejenie to wystarczy kupic najtańszy z lidla czy biedronki. Spokojnie sie nada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2010
![]() |
Koledzy - zaczne od przywitania sie na forum :-)
a pisze z taka nietypowa prosba.. otoz mam pokrowiec wodoszczelny na aparat - http://www.allegro.pl/item870377119_...p_s10_gdy.html jednak nie ma w nim mocowania na statyw i takie wlasnie mocowanie chcialbym dorobic.. bylaby metalowy adapter z plytka - http://www.allegro.pl/item870342633_...tto_200pl.html wklejony od srodka a od zewnatrz musialbym zrobic mala dziurke na gwint 1/4 i dokrecic od spodu taka plytke - http://www.allegro.pl/item897246192_...tto_200pl.html taki zestaw bylby skrecony "do oporu" ale chcialem i tak go skleic i w jakis sposob uszczelnic.. co poradzicie by skleic metal z plastikiem a jednoczesnie zachowac chocby prowizoryczna szczelnosc ?? z aparatem nie zamierzam nurkowac ale na pewno pare fal go solidnie podmyje ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Skręcić to na amen, na dwuskładnikowy klej nie żałując go, jak zastygnie, to sprawdzić w wannie szczelność... bez aparatu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
a propos fal i nurkowania
mam wodoszczelny aparat zgodnie z opisem producenta moge z nim nurkowac do 10m - tyle nie probowalem, bo plywam wylacznie w ABC, ale owszem - nurkowalem i robilem zdjecia pod woda i ani razu nie znalazlem sladu wilgoci wewnatrz po takich ekscesach a w instrukcji mam wyraznie, ze tak moze byc - woda moze sie przedostac do paru miejsc i wtedy nalezy aparat wysuszyc jak aparat byl wystawiny wlasnie na fale, nie zanurzany bezposrednio, wtedy znalazlem karte i baterie mokra oraz wilgoc na wew. stronie szybki wyswietlacza oczywiscie wysuszylem i dziala perfect tylko daje pod rozwage - cisnienie statyczne na pewnej glebokosci nawet w polaczeniu z dynamicznym spowodowanym plywaniem nijak sie ma do tego, jakie wytwarzaja fale wiec radze uwazac wlasnie z falami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czym jest zabezp. Gregorian-Part 2? bo walsnie to skopio | -Sid-The-Rat=> | Napędy optyczne CD | 9 | 04.05.2005 20:40 |
Czym połączyć *.avi'ki ? Help?! | Prześladowca | DivX, Xvid, Matroska i inne | 3 | 13.03.2003 07:01 |
Czym się różni metal azo od super azo | josef | Napędy optyczne CD | 0 | 23.12.2002 10:50 |
Czym sprawdzic..jak zabezpieczony jest obraz plyty? | gosciu | Napędy optyczne CD | 2 | 26.04.2002 05:29 |
czym najlepiej podzielic duzy plik (mp3) na tracki | megon | Napędy optyczne CD | 3 | 21.03.2002 00:21 |