![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Przestroga przed kolesiem z allegro
Koles ma ksywe adamesyndeche i sprzedaje niby oryginalne gry, wtopilem 13,50, skur***syn przeslal mi kopie mimo ze mowilem mu ze jak to nie jest oryginal to niech lepiej nie przesyla, ma jeszcze pelno wystawiopnych gier i wszytskie sa niby oryginalne w opisie jego dane to
Andrzej Trzebietowski Ul.Rzeczna 25-666 Tarnów 059-35-1562 Jak ktos mieszka blisko to niech powie chce sie mu zrewanzowac , ale musze wiedziec czy ten ****** tam naprawde mieszka.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Ty to jeszcze nic ale ja wtopilem niedawno 700zl na Nokii 6310i
QRW*A CWE* ZAJE*AN* JAK GO HU*A DOPADNE DO ZAJE*IE GOSCI MIAL NICK ->>>>> LEONIDASU Zobaczcie sobie ile ludzi juz przekrecil, ale ja dostalem uprzedzenie w dzien przed odebraniem przesylki, ze koles nie jest za bardzo uczciwy ale i tak odebralem paczke, pieniadze zatrzymalem na poczcie i wlasnie policja, prokuratura i allegro.pl juz sie za to wziely!! Niech no ja tylko zlapie SKU*WYSY*A!!!!!!
|
|
|
#3 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Weszła ustawa że możemy ...przejżeć paczkę przed zapłatą...na poczcie...jeszcze niedawno Waiss z radia Zet ...zajmował się właśnie aukcjami poprzez internet...
|
|
|
#4 |
|
Costam
![]() |
Ja wplacilem kolesiowi na konto z gory, zazwyczaj tak trobie zeby uniknac dodatkowych oplat, ale teraz chyba bede za pobraniem ciagle bral.
|
|
|
#5 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
orm - jeden dobry glos na sprzedajacego kosztyje 2-5 zlotych - z tego zyje czesc moich kolegow ze studiow - nie wierz bardzo w te gwiazdki
|
|
|
|
#8 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Taaaaa... no to pozostają PayU, Escrow
Bo za pobraniem i koszty większe i kłopot I weź tu wierz ludziom... Ech..
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
mnie najbardziej wqrwia to .. ze najpierw koles licytuje ostro mój przedmiot. a potem ani na maila nie odpowiada, ani telefonu nie odbiera WRRRRR !!!
|
|
|
#10 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
W Allegro trzeba miec duzo szczescia zeby nienatrafic na jakiegos *****a
|
|
|
#11 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
No tak wiele slyszalem o problemach z allegro i nacigaczach ale tam kupuje. Do tej pory kupowalem plyty audio z klasyka rocka (dobre ceny i fajne pozycje). Ostatnio zaryzykowalem i kupilem nagrywarke DVD za spora kase.
Jak narazie nie zawiodlem sie i nie wtopilem kasy chodz przy nagrywarce DVD dostalem inny model niz ten z aukcji. Jak sie pozniej okazalo jest to nastepca SONU DRU 500A. Poza tym, ze przez chwile myslalem, ze kasa poszla sie opalac ale pozniej bylem zadowolony ![]() Kilku moich znajomych czesto kupuje na allegro i jak narazie NIKT nie wtopil. PS staram sie raczej unikac super okazji
|
|
|
#12 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja wtopilem
wydalem grupo ponad 200 zeta za kolekcje plyt In Flames - niestety kiedy przyszla do mnie paczka - pudelka byly puste w srodku - co najciekawsze koles zostawil mi KSIAZECZKI do plyt... wiec w sumie nie narzekalem BARDZO ale tylko 'troche'...
|
|
|
|
#13 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Witam! Czesto kupuje na Allegro. Dla czlowieka mieszkajacego na wsi to duzy komfort. Na szczescie wszystkie zakupy sa udane. Mam taki zwyczaj. Zanim kupie sprawdzam komentarze. Nawet jeden negatyw lub neutralny komentarz dyskryminuje sprzedawce w moich oczach. Moze to jest sposob na spokojna licytacje!
A kupilem: DVD Pioneer; Karte lan Intel, glosniki Creative+ sound card; kontroler; tusz do drukarki; kieszen do twardziela; narty dla zonki itp |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Costam
![]() |
Najsmieszniejsze jest to ze dalem znac o tym allegro, a typ dalej sobie sprzedaje gierki z podpisem oryginalne.
|
|
|
#15 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
ja rowniez zglaszalem kilka przypadkow lamania regulaminu reakcja jak ma miejsce to po 48 godzinach ... a czesem bardzo mnie dziwi bo np za ewidentne lamanie regulaminu na 5 z 7 aukcji kolesia zamiast skasowac mu konto skasowano tylko te 5 niewygodnych aukcji i na tym koniec
|
|
![]() |
|
|