![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Mój ojciec duzo i czesto siedzi na allegro (jest numizmatykiem) nicka nie potam ale ma ponag 700 pozytywów - kupił na allegro 2 dyski 2cdromy , i inne badziewia i niezliczone ilosci monet/banknotów.
Rwnież sprzedał - zawsze aukcje robi z ludzmi pewnymi - jezeli ktos ma np 20 koment. to ojciec z nim sprawe załatwia w sposób taki ze najpierw towar dopiero potem kasa. Jak sie nie zgadza to po prostu nie bierze udziału w aukcjii . Niestey kiedy zaczynał tez miał tak samo - nowi moja ciężko (sam sie naciął ze 2 razy naszczescie kwoty nie były zbyt duze - na monit mojego taty allegro zareagowało niesamowicie ) - z radoscia napisali ze nie beda pobierac od niego % od tej aukcji ....
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeciez o ile sie nie myle od jakiegos czasu w Allegro jest ubezpieczenie i ewentualne straty za niezakonczone transakcje poktywa wlasnie Allegro?
Ja na razie bralem udzial w aukcjach az trzy razy, dwa razy kupowalem ksiazki za az 15 zlotych, a raz sprzedawalem komputer za kilkaset i na szczescie wszystko bardzo sprawnie i dobrze poszlo. Niestety wiem, ze nie zawsze tak jest
|
|
|
#3 |
|
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Rowniez korzystalem z Allegro i jak narazie sie nie nacialem.
Mozliwe ze mialem duzo szczescia i trafilem na uczciwych Allegrowiczow. Mam jedna zasade: Jak chce cos licytowac to dokladnie sprawdzam sprzedawce - patrze ile ma komentarzy, za co i jakie. Jak ma komentarze tylko za sprzedaz czegos typu: gazeta, dlugopis to nie kupuje od niego !!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
A ja maiłem najleposzą akcje.. Mianowicie zapłacilem prowizje allegro pocztą ..Kasa gdzieś zagubiła i zamiast mnie o tym powiadomić dostałem pismo z firmy WINDYKACYJNEJ !
noi co mam terazzrobić JESZCE RAZ ZAPŁACIĆ ?? bo jeśli nie to będą mnie ścigać sądownie o kwote 30zł ....... Ale mam dowód wpłaty..więc wysłałem im skan Ale czas leci nieubłaganie a odzewu brak. Co mam zrobic !1 już nie pierwsyz raz sie na allegro przejechalem ....Kiedyś wylicytowałem monitor za 400zl !! okazało sie że zrąbany wysłałem do allegro papiery o ZWROT prowizji .....Odpisali mi że potwierdzenie jest nieczytelne ...a koleś sie pewnie śmiał że takiego frajera znalazł ....Głupie allegro ..
|
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Ja na allegro kupilem tylko dwie rzeczy.....
.....procesor PIII 500, oraz zakup z którego teoretycznie powinienem byc bardzo nie zadowolony, otoz zakupilem NAGRYWARKE wlasnie TEAC'a CD-W540e(nowego, naturalnie) jak sie dowiedzialem od sprzedawcy z BIOS'em 1.0f aaaaaa ku mojemu zdziwienu po zamontowaniu nagrywarki BIOS bbyllll 2.4A ,,, nie wiedzalem o co chodzi, bo nikt nic nigdy nie wspominal o takim BIOS'ie..... .....nie robilem problemow bo dzieki temu BIOS'u moj TEAC przegrywa zabezpieczenia(podobno) ![]() ![]() ........ .......A na forum jest kilka osob ktorzy tez maja taki BIOS........ PS. Jak ktos by mogl nauczyc te osoby flashowac(naprzyklad mnie) TEAC'a, to byscie go mogli przetestowac taka kopiarke.......... Ostatnio zmieniany przez mqy : 18.02.2003 o godz. 16:31 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
A gdzie moge ten fakt zglosic zeby udupic kolesia za to ze jest frajerem i nie poinformowal mnie o fakcie ze jest to pirat??
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.11.2002
![]() |
na allegro jest jak w życiu
może być w porzo, możesz też trafić na palanta i oszusta nie sądzę, żeby dało się cokolwiek z tym zrobić...
|
|
|
#8 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Ja narazie jestem z Allegro zadowolony...
A dlatego,ze...kupuje od firm oglaszajacych sie na Allegro ![]() Zawsze wychodzi taniej i mam jako taka gwarancje uczciwosci (w koncu firma to firma). I obyscie na jak najmniej naciagaczy trafili...
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
No i co Ci pozostaje innego? Przeciez nie pójdziesz z tym do Policji... bo i znikoma szkodliwość i Ty się więcej napodpisujesz protokołów niż ten koleś. Dupa zbita.
|
|
|
|
#11 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
W roli scislosci zeby nie wskrzeszac juz tego tematu powiem tylko ze zalatwilem ta sprawe dzieki uprzejmosci jednego z uzytkownikow cdrinfo.
|
|
|
#12 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
tak zgłoś ten fakt
Cytat:
pozdrawiam, |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie udalo sie przez allegro sprzedac kierwonice, a klient byl uczciwy ;]... chcialem kupic jeszcze duzo wczesniej linuksa mandrake, ale postanowilem, ze sam sobie go zassam
|
|
|
|
![]() |
|
|