Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.09.2002, 17:04   #181
/||\aster
Gość

Cytat:
Druss napisa***322;(a)
A ten temat jest tak wogole bez sensu bo i tak wszyscy wiedza jaki LG jest beznadziejny i nie ma gorszego shitu na swiecie ani w jakiejkolwiek galaktyce. Kolo kwadratowe jest bardziej nowoczesne niz jakikolwiek produkt typu cd-rom czy nagrywarka wyprodukowane przez LG.
Druss a jaka ty masz nagrywarke
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.09.2002, 17:12   #182
Druss
Costam

Data rejestracji: 20.05.2002
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie powiem ci :-D W ten sposob nie bedziesz mogl naublizac na moj sprzet
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.09.2002, 17:18   #183
/||\aster
Gość

Cytat:
Druss napisa***322;(a)
Nie powiem ci :-D W ten sposob nie bedziesz mogl naublizac na moj sprzet
Juz wiem masz Lite-ona przypomnialem sobie bo winnym poscie pisales, ze sie nie piszesz na bios traxdaty. Lite-on powiem tak: Tania, dobra, kopiuje wszystko i chodzi jak traktor.
Stary 15.09.2002, 17:20   #184
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)
Zbieg powiem wprost jak chcesz to zamykaj ten temat mi juz jest wszystko jedno. Ta dyskusja by mogla jeszcze dlubo pociagnac, ale przez takich ludzi jak weron i zbieg ktorzy nie zrozumieli slowa DYMY odechciewa mi sie pisac. Czy tutaj ktos pisal o dupie marynie 95% to jest na temat. ALE KAZDY POST ZMIENIA TROCHE WATEK. Zbieg czemu do innych tematow sie nie doczepiles tylko akurat do tego.
Na tym Forum panował, panuje i będzie panował porządek. Przyczepiłem się do wielu tematów, ale ty masz taki staż na Forum że widzisz tylko ten.
OFF-TOPIC
Stary 15.09.2002, 17:30   #185
/||\aster
Gość

Cytat:
Zbieg12 napisa***322;(a)

Na tym Forum panował, panuje i będzie panował porządek. Przyczepiłem się do wielu tematów, ale ty masz taki staż na Forum że widzisz tylko ten.
OFF-TOPIC
Masz racje mam maly staz i tyle. No to teraz piszcie o dupie marynie wkoncu to off topic.
Stary 15.09.2002, 17:56   #186
Druss
Costam

Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Juz wiem masz Lite-ona przypomnialem sobie bo winnym poscie pisales, ze sie nie piszesz na bios traxdaty. Lite-on powiem tak: Tania, dobra, kopiuje wszystko i chodzi jak traktor.
Słabiutkie
Stary 15.09.2002, 18:29   #187
tomekkk
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.08.2002
tomekkk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nie zamykajcie tego tematu nich bedzie juz do końca forum czyli nazawsze

Ps. LG to niezadobry sprzet i dlatego mam Liteon'a
tomekkk jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.09.2002, 19:29   #188
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Lite-on powiem tak: Tania, dobra, kopiuje wszystko i chodzi jak traktor.
no cóż z tym traktorem nie moge się zgodzić - reszta jest ok. (to znaczy o liteonach)
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.09.2002, 20:17   #189
MarioNet
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.05.2002
MarioNet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam!

Przeczytałem kilka ostatnich postów i śmiać mi się chce:-D :-D :-D

Master odpuść sobie tłumaczenie innym jaki to masz świetny sprzęt - i tak nikogo nie przekonasz nawet jak kupisz Plextora 8) . Z drugiej jednak strony podziwiam Twój upór - i tak wszyscy wiedzą że LG kojarzy się raczej ze sferą finansową niż z dobrymi nagrywarkami.

BTW: Nic nie wzbudza takiego zainteresowania jak tematy poruszające kwestie: który zweitakter jest lepszy syrenka czy wartburg?
Stary 15.09.2002, 21:23   #190
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
MarioNet napisa***322;(a)
Witam!

Master odpuść sobie tłumaczenie innym jaki to masz świetny sprzęt - i tak nikogo nie przekonasz nawet jak kupisz Plextora 8) . Z drugiej jednak strony podziwiam Twój upór - i tak wszyscy wiedzą że LG kojarzy się raczej ze sferą finansową niż z dobrymi nagrywarkami.

BTW: Nic nie wzbudza takiego zainteresowania jak tematy poruszające kwestie: który zweitakter jest lepszy syrenka czy wartburg?
Witam !

Wole Wartburga bo w Syrenie nie działał 3 cylinder / za słaby gażnik czy coś takiego a w Warbim wszystko OK :-D
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.09.2002, 22:18   #191
jacoob
Jacoob Member

Data rejestracji: 31.08.2001
jacoob niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
OOOO przepraszam wartburg też miał silnik 3-cylindrowy (takiej samej konstrukcji jak syrenka)dopiero w ostatniej fazie produkcji miał silnik od VW tak że proszę mi tu niekpić z SYRENKI :-D :-D :-D
Stary 15.09.2002, 22:31   #192
jacoob
Jacoob Member

Data rejestracji: 31.08.2001
jacoob niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Ja sie z postow nie nabijam, a jak sie nie znasz na zartach to trudno. Jak nie chcesz czytac tego co napisalem to nacisnij wstecz. Moze jestes zazdrosny, ze siedzisz tutaj juz bardzo dlugo a nie udalo ci sie takiego tematu zrobic, a taki jak ja poczatkujacy napisal temat i jest on bardzo popularny, to nie moja wina, wyrazilem swoje zdanie, skad wiesz moze tak uwazam o tych innych nagrywarkach, a te buzki dalem dlatego, bo mi sie cos smiesznego w momencie pisania postu przypomnialo. Znalazla sie tylko jedna osoba, ktora sie doczepila do tego tematu i to jestes ty weron.

Myślę że Weron nie jest zazdrosny o twój temat wystarczy popatrzeć na ilość jego postów.Natomiast jeżeli chodzi o temat LG nic nowego nie wymyśliłeś , zawsze budził kontrowersje i emocje.Gwarantuje Ci że jeżeli dasz ten sam post za pół roku również wzbudzi sensację bo zwolennicy LG będą bronić tego "czegoś" zwanego nagrywarką z uporem maniaka.
Stary 15.09.2002, 23:22   #193
/||\aster
Gość

Cytat:
MarioNet napisa***322;(a)
Witam!

Co do mojego sprzetu to sie zgodze bo jest to najgorsze gowno jakie widzalem. Ale tak naprawde to nie moj sprzet, ja sobie dopiero kupie.
Oto "moj" config na ktorym aktualnie sie bawie.
asus 5ps, ATI 128 i jakies zintegrowane gowno. 192 MB ram 100mhz, Monitor 15 cali. Cd-rom 24x samsung, Nagrywara 24x10x40 sony, hdd 8.4 WD & barracuda 80 GB ktora stoi na polce bo jej super plyta nie widzi, a biosa nie moge uploadowacv bo to tak naprawde nie moj sprzet i wlasciciel - analfabeta komputerowy, Mowi ze cos popsuje. A na moim sprzecie co mialem nigdy nic nie popsulem ale dobra poczekam i juz niedlugo bedzie zemsta mojego kompa nie dotkie a o DSL bedzie mogl pomarzyc. a procek amd k6-2 400 mhz
Stary 15.09.2002, 23:38   #194
/||\aster
Gość

A co do mojego dysku bo barracuda jest moja i mam tam bardzo wazne inforamcje, to czy ma ktos jakis pomysl, mam ten disc wizard ale gdy go moj dysk podlacze do tego shitu to gdy go szuka na IDE to sie tak jaby wiesz tzn zatrzumje sie i nic nie idzie przez bardzo dlugo, a gdy dam none na ten kanal ide to przejdzie ale wtedy disc wizard sie zapetla tzn ciagle cos tam gada i gdy dam ok wylacza kompa i to samo w kolko, ma ktos jakis pomysl. A z tym Liteonem i traktorem to sobie tak powiedzialem bo "uslyszalem" na forum ze glosno wyjedza. Wiekszosc z was taka sama opinie ma o LG bo wyciaga wnoski od kloegow ktorzy mieli pecha a reszta co im LG nie pasuje to musielscie miec pecha
Stary 16.09.2002, 00:39   #195
Druss
Costam

Cytat:
jacoob napisa***322;(a)
OOOO przepraszam wartburg też miał silnik 3-cylindrowy (takiej samej konstrukcji jak syrenka)dopiero w ostatniej fazie produkcji miał silnik od VW tak że proszę mi tu niekpić z SYRENKI :-D :-D :-D
I tak syrenka czy wartburg sa lepsze od lg
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: